מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זוגיות שרוצה בשיקוםא03/11/2010
עדה שלום ותודה על עזרתך, מייד כשקראתי הבחנתי שאת מקצועית ועניינית.
ברצוני להכנס יותר לפרטים. הערת את תשומת ליבי על התחשבנות ותחרותיות.
איך אני יכולה למנוע אותם ולחיות בהרמוניה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זוגיות שרוצה בשיקום - תגובה
עדה מורג04/11/2010א יקרה
תודה על הפרגון, מחמם את הלב...
אני מוקירה אותך על כך שאת מוכנה להשקיע כדי למנע את שני הגורמים ההרסניים האלה.....כל הכבוד!
אז כך....צר לי לאכזב אותך אבל אין לי נוסחת פלא...
אני מאמינה שאנחנו לא יכולים לשנות את בן הזוג אלא רק את עצמנו.
כך שהדרך היחידה לעשות שינוי זה להתבונן על עצמנו , על התנהלותנו, על צורת התקשורת שלנו.
זה לא קורה בהרף עין, בהתחלה כאשר תתבונני על משהו שעשית או אמרת תגידי לעצמך :אופס, פספסתי! - לא נורא....בפעם הבאה תהי יותר זהירה, ולאט לאט זה לא יקרה יותר....או זה יקרה אחרת,
הנה כמה דברים הנוספים שאני מזמינה אותך לשים לב אליהם:
א. כל שיחה רצוי שתהיה על אירוע עכשוי נוכחי - לא מה שהיה לפני שבוע,חודש, שנה.
מה שעבר-עבר...כעת כדאי להתמקד בהווה.
ב. לא מומלץ להשתמש בהכללות - אתה תמיד, אתה אף פעם לא
ג. לא לשאול שאלות למה - למה אתה לא.....?
הפטנט הוא לשוחח ממקום של אחריות אישית -שפת האני - ולא ממקום של הטלת אשמה. "אני מרגישה ש...." "אני זקוקה ל...."
לגבי תחרותיות....אני רוצה להזמין אותך להסתכל על הזוגיות כיחידה שבה אתם שווים בחובות ובזכויות. המטרה היא להצליח לקיים מסגרת בריאה,נעימה, אוהבת ומצליחה ב י ח ד!!!!
אז נכון, לפעמים זה דורש פשרות, ויתור על אגו ומאמץ, אך התוצאה הסופית היא זוגיות
טובה, הרמונית ובטוחה.
בהצלחה!!!
עדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)