מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום אני מעונינת לקבל כמה טיפיםאמיל14/11/2010
הי למומחים באתר אני בת 18 ויש כמה דברים שמסקרנים אותי אותם אני רוצה לחלום עימכם ..
אני ניראת טוב אך אני מתענינת בפסיכולוגיה. ולאחרונה אני מתעסקת בדבר מענין מאוד פסיכולוגיה בין נשים לגברים בתחום זוגיות ... ואני מעונית בתור אישה לדעת ....
1.אני יודעת שזה יחסי אך לרוב מנסיונכם ..מה הופך אישה למושכת [מבחינת אופי ] בעיני גבר מה גורמים עיקריים באישה שגורמים לגבר להיתאב בה
2. אין לי ניסיון רב בזוגיות אך אני מאוד חופשיה ונמנעת מסוג היחסים של ההתחיבויות אני יודעת שזה נורמאלי וכל אחד ודרך החיים שלו ואני גם צעירה עדין .. [אני לא רצה לשום מקום ] אבל מענין מה הם אבני היסוד שמצליחות לשמר זוגיות לטווח ארוך ?
אשמחלפירוט בנושא [=* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמיל יקרה
יעל צ'רניאק15/11/2010אני מוקירה אותך על הסקרנות שלך, זה נפלא שבגילך את מתעניינת ומעוניינת בהבנה לעומק על היחסים בין גברים לנשים.
יחד עם זאת אין כללי אצבע התופסים לכולם, אנשים הם מגוונים מאוד ושונים זה מזה - לכן כל מקרה לגופו.
ישנם גברים שנמשכים להיות האישה חברותית ותקשורתית, אחרים דווקא נמשכים לביישנות ולשקט של האישה, נוספים נמשכים להיותה אמיתית ובטוחה בעצמה ואחרים אוהבים דווקא נשים שמשחקות איתן וקשות להשגה... המגוון הוא באמת עצום, לכן אני לא דוגלת בהכללות אלא בדיקה אישית של מי את , מה יש בך, מה מיוחד בך, מה את מעריכה בעצמך, מה לדעתך יש לך לתת בזוגיות/ בקשר,
לכל אחד ואחת יש מתנות בהן הם התברכו - מתנות ייחודיות
בנוסף יש עקרונות בסיסיים כמו אמון, חברות נפש, מישהו שאפשר לשתף ולהפתח בפניו, הקשבה מאוד חשובה! אדם בעל תפיסת עולם קרובה או דומה לשלך, תחומי עניין משותפים, משיכה פיזית, רצון לביחד, רמת מודעות דומה, מישהו שתוכלי להרגיש "הכי את" לידו, ולא תצטרכי לשחק אותה מישהי אחרת, מוכנות לעבודה על עצמך "על האגו", לקיחת אחריות, ישנם מרכיבים רבים שעוזרים לשמר זוגיות שתהייה טובה לאורך זמן.
מקווה שזה נותן קצת כיוון למחשבה.
בהצלחה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)