שלום אני מעונינת לקבל כמה טיפים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום אני מעונינת לקבל כמה טיפים
    אמיל
    14/11/2010

הי למומחים באתר אני בת 18 ויש כמה דברים שמסקרנים אותי אותם אני רוצה לחלום עימכם ..

אני ניראת טוב אך אני מתענינת בפסיכולוגיה. ולאחרונה אני מתעסקת בדבר מענין מאוד פסיכולוגיה בין נשים לגברים בתחום זוגיות ... ואני מעונית בתור אישה לדעת ....

1.אני יודעת שזה יחסי אך לרוב מנסיונכם ..מה הופך אישה למושכת [מבחינת אופי ] בעיני גבר מה גורמים עיקריים באישה שגורמים לגבר להיתאב בה

2. אין לי ניסיון רב בזוגיות אך אני מאוד חופשיה ונמנעת מסוג היחסים של ההתחיבויות אני יודעת שזה נורמאלי וכל אחד ודרך החיים שלו ואני גם צעירה עדין .. [אני לא רצה לשום מקום ] אבל מענין מה הם אבני היסוד שמצליחות לשמר זוגיות לטווח ארוך ?

אשמחלפירוט בנושא [=

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אמיל יקרה

יעל צ'רניאק
    15/11/2010

אני מוקירה אותך על הסקרנות שלך, זה נפלא שבגילך את מתעניינת ומעוניינת בהבנה לעומק על היחסים בין גברים לנשים.

יחד עם זאת אין כללי אצבע התופסים לכולם, אנשים הם מגוונים מאוד ושונים זה מזה - לכן כל מקרה לגופו.

ישנם גברים שנמשכים להיות האישה חברותית ותקשורתית, אחרים דווקא נמשכים לביישנות ולשקט של האישה, נוספים נמשכים להיותה אמיתית ובטוחה בעצמה ואחרים אוהבים דווקא נשים שמשחקות איתן וקשות להשגה... המגוון הוא באמת עצום, לכן אני לא דוגלת בהכללות אלא בדיקה אישית של מי את , מה יש בך, מה מיוחד בך, מה את מעריכה בעצמך, מה לדעתך יש לך לתת בזוגיות/ בקשר,

לכל אחד ואחת יש מתנות בהן הם התברכו - מתנות ייחודיות
    בנוסף יש עקרונות בסיסיים כמו אמון, חברות נפש, מישהו שאפשר לשתף ולהפתח בפניו, הקשבה מאוד חשובה! אדם בעל תפיסת עולם קרובה או דומה לשלך, תחומי עניין משותפים, משיכה פיזית, רצון לביחד, רמת מודעות דומה, מישהו שתוכלי להרגיש "הכי את" לידו, ולא תצטרכי לשחק אותה מישהי אחרת, מוכנות לעבודה על עצמך "על האגו", לקיחת אחריות, ישנם מרכיבים רבים שעוזרים לשמר זוגיות שתהייה טובה לאורך זמן.

מקווה שזה נותן קצת כיוון למחשבה.
    בהצלחה
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו