מה לעשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה לעשות
    מיכלי
    17/11/2010

שלום,
    יש לי חבר מספר חודשים, שנינו כבר סגורים אחד על השניה, זה הורגש מהרגע הראשון.
    ואנחנו לפעמים מדברים על עתיד ביחד. אני יודעת שאם נהיה לא הרבה זמן יחד, כבר נתקדם שלב. אני אוהבת אותו, ואני רואה את עצמי מתחתנת איתו. יש לי בעיה קטנה.
    לפני כמה זמן הוא סיפר לי שבעבר היתה לו בעית התמכרות להימורים, אם זה קזינו, לוטו, פוקר וכו'. הוא לקח הלוואות והפסיד המון כסף. רק עכשיו הוא מסיים לשלם את כל ההלוואות. זה היה לפני כמה שנים, והוא הסתיר את זה בזמנו מהחברה הקודמת שלו. הוא הבהיר לי שזה ממש מאחוריו, ושהוא היה טיפש, ולא יחזור לזה לעולם. שיתפתי אותו בפחדים שלי, כי אני יודעת שדבר כזה לא עובר בעצמו, ותמיד אפשר להתפתות ולחזור אחורה, גם אם הבן אדם מודע שמדובר במשהו הרסני. הוא אמר לי שאין סיכוי שהוא יחזור לזה. אני לא רוצה לזרוק מחיי בחור בגלל משהו שהיה בעבר, אבל קשה לי לסמוך עליו בעניין, הרי אי אפשר לדעת מה יהיה. אני יודעת שזה נכון לגבי הרבה דברים, כלומר אי אפשר לסמוך על שום דבר, והכל זה סיכון, ואי אפשר להמנע מלסמוך על בן זוג כי תמיד משהו יכול לקרות, בלי קשר למה שעשה או לא עשה בעברו. אבל זה מאוד מציק לי.
    אני לא יודעת מה לעשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה לעשות

הוספת תגובה

• מיכלי יקרה

עדה מורג
    18/11/2010

קודם כל אני רוצה להוקיר אותך על הכנות והפתיחות שבדבריך...אפשר להבין את החששות על רקע ההיסטוריה של בן זוגך...
    יחד עם זאת אני רוצה לשאול אותך על מה את שמה את הפוקוס ביחסים ביניכם....
    מחד, את מתארת ביטחון מאד גדול אחד בשניה, אהבה מאד גדולה והתכוונות אמיתית לחיים משותפים.
    מצד שני את מתמקדת בעבר שלו, חוששת מן העתיד, לא סומכת על האמירות שלו...
    את גם מדברת בהכללות "אי אפשר לסמוך על שום דבר" "הכל סיכון" "תמיד יכול לקרות משהו"...

אני רוצה לשאול אותך..מאיפה את יודעת את כל הדברים האלה?
    האם הם אמת? האם את בטוחה שהם אמת?
    איך את מרגישה כאשר את מאמינה במחשבות האלה שלך?

כולנו מתנהלים על פי אמונות שרכשנו במשך החיים....לעתים אמונות אלו יוצרות עבורנו
    מציאות בלתי נסבלת..
    אני רוצה להזמין אותך להפוך את המחשבות האלה:
    למשל - אני סומכת על עצמי, אני סומכת על החיים, יש בכל דבר סיכוי , תמיד יכול לקרות משהו טוב....
    איך את מרגישה עכשיו כאשר את חושבת את המחשבות החדשות?

מיכלי יקרה, עתיד הקשר תלוי במה שאת ובן זוגך תשימו בתוכו.
    האם תשימי פחד, חשש, חוסר אמון?
    או שמא תחליטי שכדאי יותר לצקת לתוכו אהבה, חברות, עזרה הדדית, אמון,
    תקווה לעתיד משותף נהדר?
    סמכי על עצמך שבכל רגע נתון תוכלי להתמודד בהצלחה בכל נסיבות החיים..
    כאשר אנחנו מתמקדים בעבר אנחנו יוצרים עתיד דומה......
    יש בידייך ובידיו ליצור מציאות אחרת.....

בהצלחה!
    עדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לעשות

מיכלי
    21/11/2010

נשמע הגיוני, נראה לי שאני אאמץ את המחשבות החיוביות, מה שיקרה אחר כך, יקרה.

תודה:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו