מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעונינת לקבל יעוץאמיל21/11/2010
ידיד שלי יצא עם מישהי כשנה וכמה חודשים הוא בן 19 היא בת 18 הם גרים קרוב הוא התאב בה ממש .אחר שהם נפרדו הם חזרו ושוב נפרדו וכן הלאה חשוב לציין שאני הכרתי אותה היא נורא נרקסיסטית וגם הוא אומר . היופי שלה מסנוור אותו [אני חושבת שהעובדה הזאת ממש מקשה עליו להרפות ממנה ] יופי זה דבר שמאוד חשוב לו . אבל היא נפרדה ממנו ובגדה בו ופגעה בו לא פעם אחת היא מאוד קרה אליו. פעם כשדיברתי איתה היא הודתה בפני שהיא לא יכולה ליסבול את זה שבנים יסתכלו על מישהי אחרת ולא עליה .! והינה אחרי שהיא פגעה בו כל כך ובגדה בו [לא פעם .פעמיים ומעלה ] הכרתי לו את חברה שלי היא מקסימהההה מצד חד הוא אומר שחסר לו המון אהבה והוא צריך מישהי חמה והיא גם נראת ממש טוב והיא בגילה של האקסית שלו הם יוצאים עכשיו . אבל האקסית לא מרפה היא ממש אובססיבית ומתקשרת אליו לא פעם הוא עזב את חברתי המקסימה לטובתה אך עכשיו הוא יוצא עם המקסימה אבל הוא נורא אוהב את האקסית והיא אמרה לו שלא ידבר איתה יותר בחיים אז הוא נעלב ולקח את זה ממש קשה
אני לא אתערב זה ברור אבל כשאני מסתכלת מהצד ... וחושבת לעצמי לי ניראה שהוא טיפוס שאוהב אקשן אוהב את "הרעה היפה" שאלתייי היא דרכים במצב הזה שיגרמו לכך בהדרגתיות שאהבתו העוצמתית כלפיה תדעך הוא אומר שזה מה שהוא רוצה והוא לא יודע איך להנמיך את אש אהבתו אליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמיל יקרה
יעל צ'רניאק22/11/2010אני מבינה את רצונך לעזור לידיד שלך, וזה מקסים ואכפתי מצדך
אך האמת היא שהוא צריך לרצות באמת להנמיך את האש,
יכולים להראות לו את הדרך אך מבלי שהוא ירצה שום דבר לא ישתנה
והדרך מתחילה ברצון ובכוונה שלו - קודם כל לרצות את זה!
הרבה אנשים שנתקלתי בהם בחיי ומתאמנים רבים אומרים שהם רוצים להיות בזוגיות בריאה וטובה, רוצים לצאת מקשר לא נכון להם.
אך רצון אמיתי וחזק מניע אותנו לפעולה. כל עוד הוא נשאר במערכת היחסים הזו, סביר להניח שהוא רוצה זאת יותר מאשר לעזוב זאת, למה? כי זה מה שקורה בפועל!
ולכן כשיש רצון אמיתי ורציני וכנה , מתחילים לאט לאט לזהות את המכשולים, ואת הדפוסים השליליים שמביאים אותנו לקשרים לא בריאים בחיינו, ואז מתוך "פתיחת הקלפים" הבנה ובהירות - מתחילה בחירה חופשית, במה שטוב ונכון ובריא.
אך כמו שכתבתי קודם לכן, צריך רצון אמיתי וכנה, ומחוייבות לרצון הזה.
בהצלחה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)