זקוקה לעצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לעצה
    אלינור
    24/11/2010

בן זוגי ואני חווינו פרידה לאחרונה (אחרי שנתיים) אך משום שהאהבה גברה על שנינו החלטנו יחד לתת סיכוי נוסף לקשר ואף לקחת אותו צעד אחד קדימה ואנו בשלבי חיפוש דירה על מנת לעבור לגור יחד.
    השאלה שלי בעצם היא, לאחרונה חלקנו שיחה מאוד אינטימית במיטה בנוגע לפנטזיות מיניות והפנטזיה שלו (קרוב לוודאי כמו של גברים רבים) היא שתי נשים.
    בהתחלה שקלתי להעניק לו את זה מכיוון שאני מאוד אוהבת אותו אך ככל שאני חושבת על זה קשה לי המחשבה לחלוק אותו עם מישהי אחרת אף על פי שאני יודעת שזה חד פעמי.
    חבר מאוד קרוב שלי אמר לי בתור גבר שאם אעשה את זה אאבד אותו לגמרי ושאני לא צריכה להוריד מעצמי ולדבר איתו על זה שזה עושה לי לא טוב
    מה דעתך?
    צתד אחד אני מפחדת לאבד אותו אם לא אעשה זאת אחרי שהוא דיבר איתי בכזו פתיחות על הנושא ומצד שני, אני מפחדת לאבד אותו במידה וכן אסכים לעשות את זה?
    אני אציין ואדגיש שמעולם לא עשיתי משהו כזה ואני לא הייתי מדמיינת אפילו לחשוב על זה
    לתשובה מהירה אודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לעצה

הוספת תגובה

• אלינור יקרה

עדה מורג
    24/11/2010

אני מבינה את ההתלבטות שלך ויחד עם זאת אני מזמינה אותך לשים יד על הלב
    ולהתבונן בשאלות האלה:

האם אני אוהבת את בן זוגי יותר מאשר את עצמי?
    מי אני כאשר אני עושה משהו נגד רצוני על מנת לרצות את האחר?
    האם אני נמצאת בזוגיות הזו ממקום של אהבה אמיתית הדדית?
    או שמא אני נמצאת שם מתוך פחד לאבד?
    כמה אני באמת פתוחה בתקשורת עם בן זוגי?
    האם אני רוצה לשתף אותו בכך שזה עושה לי רע?
    האם ארצה להיות עם מישהו שרוצה לממש פנטזיה גם במחיר של פגיעה בי?

אלינור יקרה, גם את אוהבת את חברך מאד מאד אני מזמינה אותך לשאול את עצמך
    מהם הקווים האדומים שלך? איפה את קובעת את הגבולות שלך?
    האם את מבקשת בתוקף שיכבדו את הגבול שלך? או שמא את מסכימה שיפרצו אותו?

קחי גם בחשבון, שהתנהלות שאת נותנת לה מקום בתחילת הדרך הופכת עם הזמן לדפוס. היום פריצת הגבול יכולה להיות בנושא אחד ומחר בנושא אחר....

מקווה שנתתי לך כיווני מחשבה. בהצלחה!
    עדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו