אין אהבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין אהבה
    סיגל
    02/12/2007

אני ובעלי נשואים כבר 10 שנים, יש לנו 3 ילדים ואנחנו לא כל כך מסתדרים, רבים הרבה פעמים, הוא לא עושה כלום בעבודות הבית ולא מטפל בילדים, הוא עושה ככל העולה על רוחו מבלי להרגיש מחויי באות להתייעץ איתי. אני מרגישה שהוא לא אוהב אותי ויתכן שאני פיתחתי בו תלות שגורמת לי לחשוב שהוא הישועה היחידה שלי למרות שלא טוב לי איתו.
    השאלה אם כדאי להשקיע בטיפטל זוגי אם אין אבהב אמיתית בינינו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אין אהבה

הוספת תגובה

• שלום סיגל

יעל צ'רניאק
    03/12/2007

פעמים רבות בעיות תקשורת מאפילות על חיינו ועל האהבה, כך שאנו רואים כמו מסך שחור ולא שמים לב שמתחתיו יש רצון ויש אהבה ויש הרבה דברים חיוביים.

מאחורי בעיות התקשורת יכולים לעמוד כל כך הרבה דברים, חלקם יכולים להיות קשורים לזוגיות וחלקם יכולים להיות קשורים לכל אחד מבני הזוג בנפרד ולמה שעובר עליו בחייו ללא כל קשר לזוגיות.

אני בהחלט חושבת שכדאי להשקיע בטיפול/ אימון או כל עזרה חיצונית מקצועית שיכולה לשפוך אור ולחדש את הקשר. יתכן גם שיתברר שלא כדאי להמשיך ביחד. אולם לפני שמקבלים החלטה כזו כדאי לדעת שעשית כל דבר אפשרי על מנת שיהיה לכם טוב ביחד ולמען המשפחה כולה.

אם יש לך שאלה נוספת ממוקדת יותר, את מוזמנת לחזור ולשאול..

מקווה שעזרתי

יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו