עצוב לי מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצוב לי מאוד
    גילי
    02/12/2010

אני בת 27, הרבה מאוד זמן ללא זוגיות. פגשתי בחור מקסים אבל כמובן שהוא מטפח זוגיות מזה שלושה חודשים (למרות שמתוחם חודש הוא לא היה בארץ).
    עצוב לי כי הבחור הזה עובד באותו מקום כמוני ואני רואה אותו כל יום ואני מרגישה כל כך נוח איתו ושיש לנו כל כך הרבה נושאי שיחה ותחומי עניין משותפים ואני יודעת שהוא הייתה יכולה להיות זוגיות טובה בינינו. אבל יש לו חברה. אני לא מדברת איתו על הזוגיות שלו איתה ואני לא יודעת מה טיב היחסים ביניהם. אני יודעת שזוגות נפרדים ושקורה שנפרדים אפילו בשלבים הרבה יותר מתקדמים בזוגיות אפילו בשביל מישהי אחרת. אבל דברים כאלו אף פעם לא קורים לי. אני מנסה לא לקוות שהוא יפרד ממנה אבל אני רואה אותו כל יום ומרגישה שאני מתאהבת בו ושאני מוצאת חן בעיניו והמצב הזה פשוט מתסכל אותי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצוב לי מאוד

הוספת תגובה

• עצובה

גילי
    04/12/2010

תגובה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך יקירה

יעל צ'רניאק
    05/12/2010

לפי הניסוח של דברייך נשמע שהוא לא האדם הראשון שאת מכירה ומוצא חן בעינייך שהוא תפוס, האם זה נכון?
    אני לא מכירה אותך אישית ולכן אולי זה לא המצב אבל...
    אם כן , כפי הנראה שקיים אצלך איזשהו דפוס, כמאמנת אני רואה את הדפוס הזה שוב ושוב כשאנשים מתאהבים באחרים שאינם פנויים, הם מרגישים איתם בנוח, ומרגישים שאיתם זה היה יכול ללכת...
    על מנת לגלות מה הגורם לדפוס הזה צריך לבדוק האם קיים אצלך איזשהו פחד מזוגיות, אולי את מחזיקה באיזו אמונה לגבי עצמך או לגבי מה שאפשרי עבורך, אמונה כזו שמגבילה אותך ליצור את הזוגיות שאת רוצה.

הדבר הנוסף שאת מעלה , שזה מתסכל אותך, וזה בטוח כואב.
    חשוב שתתבונני עם עצמך , מי את כשאת במצב הזה? איזה אדם את? עצובה, מתוסכלת, חלשה... (עני לעצמך)
    עכשיו תשאלי את עצמך , מי היית רוצה להיות? איזה אדם היית רוצה להיות? שמחה, רגועה... (עני לעצמך)
    תחשבי איך היית מתנהגת אם היית אותו אדם שאת רוצה להיות? מה היית עושה? איך היית מתנהלת?
    השקיעי את זמנך בזה, מקדי את תשומת לבך בזה ולא בתסכול ובעצב. כי מה שתתמקדי בו יגדל עוד יותר, לכן תבני את עצמך בכיוון שאת רוצה, במה שיקדם אותך,

התבונני עם עצמך בדפוס (אם קיים) של התאהבות בגבר לא פנוי, נסי להבין מה עומד שם מעבר, אולי תעזרי באיש מקצוע כדי לזהות את הדפוס ולשנותו על מנת ליצור מערכת יחסים טובה עם גבר אהוב ופנוי!

בהצלחה יקירה!
    יעל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כבר טיפה פחות עצובה

יותר אופטימית
    09/12/2010

האמת שזה ממש לא דפוס ולא קרה לי אף פעם. פשוט אותו אני מאוד רוצה ואני יודעת שאנשים נפרדים מבני הזוג שלהם אפילו לפעמים כי הם רוצים להיות עם מישהו אחר. אני אומרת שזה לא יקרה במקרה הספציפי שלי כי אף פעם אף אחד לא מספיק רוצה אותי. זה תמיד שאני רוצה אותו. במקרה הפעם זה מישהו עם חברה. אני נראית טוב ואני חכמה ונמדה ותמיד חייכנית. מציאה. ובכל זאת אני מתקשה.

לגבי אותו בחור מהעבודה - אני לא מדברת איתו על הזוגיות שלו או על החברה שלו אבל לי תחושה שמשהו שם משובש. זה מתבטא בדברים קטנים שהוא אומר (אם אני וחברה שלי עוד נהיה ביחד...), דברים שאני רואה (הם לא מבלים ביחד כבר שני סופי שבוע רצופים, הוא מתחבר לפייסבוק כשהו אצלה בערב) ומסנן אותה כשהוא יושב איתי על כוס קפה....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כבר טיפה פחות עצובה - תגובה

יעל צ'רניאק
    13/12/2010

אני שמחה לשמוע שאת יותר אופטימית ופחות עצובה, שמרי על האופטימיות שלך, היא חשובה ויקרה!

שני דברים:
    1. הייתי ממליצה לך להתבונן לעומק במה שאת כותבת כאן: "אף פעם אף אחד לא מספיק רוצה אותי".
    זה משפט מאוד חזק וסוגר. האם את מאמינה שמישהו ירצה אותך? שאת ראויה לאהבה ולזוגיות טובה ואמיתית? מעבר לכך שאת נראית טוב וחכמה ומחייכת, האם את מרגישה אהובה? ראויה?

הייתי מתבוננת על המשפט הזה, כי יש מאחוריו איזו אמונה שלך לגבי עצמך, שאת צריכה לזהות אותה על מנת לשחרר אותה.

2. לגבי הבחור, הכל יכול לקרות, יתכן והוא יהיה איתה, יתכן ויפרדו , אך נשמע שהעבודה שאת צריכה לעשות היא על להתבונן על הסעיף ה-1 , על התחושות שלך , לזהות את האמונה שחוסמת אותך מלמצוא אהבה טובה, להסיר את המכשולים שלך לאהבה כדי שלא ישובו שוב ושוב עם הגברים שאיתם את נפגשת ובהם את מעוניינת.

בהצלחה ושמרי על האופטימיות :)
    יעל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו