מתנצלת מראש על האורך.....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתנצלת מראש על האורך.....
    נעמונת
    12/12/2010

לפני קצת יותר מחצי שנה נפרדנו האקס שלי ואני אחרי
    מערכת יחסים אינטנסיבית ומלאת עליות וירידות של שנה.שנינו בתחילת שנות ה20 שלנו. בתור שני אנשים שהגיעו לקשר
    כל אחד עם "המטענים" שלו וגם מאד בררנים, היה זה הקשר
    הרציני הראשון של שנינו ומההתחלה היה קליק מטורף שלדעתי האישית לא הרגשתי אף פעם כלפי אף אחד אחר.
    כמובן ששנינו אהבנו לפני כן אבל הפעם זה היה אחרת.
    האקס שלי סיפר בפתיחות על זה שאף אחת אף פעם לא מספיק נראתה
    לו או שהוא לא מספיק רצה וחתך כל קשר אחרי ממש מעט זמן
    וניסה להבהיר לי כמה אני מיוחדת ושונה בשבילו ושאף אחת
    לא גרמה לו להרגיש כמו שאני גורמת לו.... לפי תחושתי, כל פעם שהקשר הגיע למקום ממש טוב ובריא ומאושר
    האקס שלי תפס מרחק וסינן אותי או נעלם לי או החליט לעשות שיחה של יחסינו לאן.כמובן שברוב המקרים הוא
    התחרט אחרי רגע אבל אני נשארתי מצולקת.בסופו של דבר היה לנו משבר שהפעם הגיע מכיווני
    והתגברנו עליו,הייתי ממש גאה באקס שלי וסופסוף בטוחה בקשר ובאהבה שלו כלפי.
    חודש אחרי שזה היה מאחורינו הוא לא הסתיר את האושר שלו ולא הפסיק לומר כמה הוא
    שמח עם הקשר שיש לנו ושזה מה שהוא תמיד רצה, ואז רגע אחרי הוא נפרד ממני. אני לא חושבת שהוא
    בעצמו הבין למה, הוא בכה אז וגם אחרי הפרידה ואמר שהוא יתחרט על זה, שהוא לא
    רוצה אף אחת אחרת ושהוא לא יכול להסתכל על אף אחת שהיא לא אני ושאף אחת לא שווה את ההשקעה
    והמאמץ.....הוא רצה שנישאר בדיוק אותו דבר רק שנינו על כל המשתמע מכך אבל לא בצורה
    רישמית ולי זה מאד הפריע כי או הכל או כלום מבחינתי במיוחד אחרי שכבר שנה אנחנו זוג
    ובמיוחד בגלל כל המשפטים הכנים והכאב האמיתי שלו כשהוא לא איתי.
    אני ראיתי בזה "נכות ריגשית" או משהו כזה, כאילו
    הוא פחד להודות בפני עצמו כמה אני יקרה ואהובה לו וכמה השפעה יש לי עליו.... בהתחלה
    הוא ניסה להיות בסביבה שלי ולא הצליח להפסיק להתקשר ולסמס ולבוא אלי ולאט לאט
    עם הרבה יחס קר וצעקות וסינונים מצידי הקשר דעך אבל עדיין המשיך. נפגשנו אחרי הרבה
    זמן כי קיויתי שכשהוא יראה אותי הוא יבין שירד לו ממני ושכשאני אראה את התגובה שלו אלי עם כל הכאב, אני אבין
    שעבר לו ממני ושנינו נצליח להמשיך הלאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתנצלת מראש על האורך.....

הוספת תגובה

• המשך

נעמונת
    12/12/2010

לצערי אפילו ששמעתי
    שהוא שכב מאז עם אחרות היה ברור שהנוכחות שלי אחרי כל הזמן שלא התראינו מטריפה אותו.הוא כעס
    עלי והאשים אותי שהוא כבר שכח ממני לגמרי ושעכשיו הזכרתי לו איך זה להיות איתי ושרק איתי טוב
    לו באמת. אבל הוא לא הציע לעבוד על זה ולחזור, הוא רק כעס עלי ועשה לי "ברוגז" והיה רע. חשוב לציין שהוא
    היה אומר לי שהוא אוהב אותי רק כשהוא לא היה לגמרי "בפוקוס" נגיד כשהוא שתה וה"מחסומים" שלו נפלו או
    כשהוא היה מאד עייף ועל סף הירדמות. מאז שנפרדנו הוא אמר לחברים משותפים שלנו שהוא אף פעם לא באמת
    אהב אותי אבל אני לא חושבת שהוא היה נשאר איתי שנה רק בגלל העיניים היפות שלי.....ואני גם לא חושבת שהרגשתי לא נכון.....
    בכל אופן אני מרגישה שאני יכולה לשכוח ממנו קצת אבל אחרי כמה זמן כל דבר קטן יציף את הזכרונות.אני עדיין
    מאד אוהבת אותו וכמובן שהיו לנו לא מעט שיחות של אולי ננסה שוב אבל
    אני חושבת שהוא מפחד מקשר או מאהבה וכאילו לאבד את עצמו או להיות במקום פגיע, ואפילו שהוא יודע
    שהכי טוב לו איתי הוא לא מספיק נלחם על זה. הוא נלחץ כשהוא לידי
    או כשאנחנו מדברים בטלפון ונשמע ונראה חסר אונים כאילו הוא שכנע את עצמו במשהו
    אפילו בתת מודע, ואז זה נהרס לו. לא התראינו כמה חודשים עד שנפגשנו לאחרונה והפחד שלי הוא שזה יקרה שוב - שניפגש ושוב נרגיש שזה לא עבר וששנינו רוצים אבל
    משהו ימנע מזה להצליח....אהבה זה דבר שכולם רוצים ולצערינו לא לכולם יש ואנימאמינה שאם יש לך אהבה כמו שאני מרגישה אז צריך להילחם עלי הולא לתת לפחדים שאפילו לא יודעים מאיפה הם באים לנצח....

אבל אני כבר ממש אובדת עצות ולא יודעת מה לעשות עוד.
    סליחה על האורך ותודה על כל עזרה......

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נעמונת יקרה

עדה מורג
    13/12/2010

אני בהחלט סולחת על האורך, זה רק משקף עד כמה את מוצפת בהתרחשויות.
    קראתי יותר מפעם אחת את דבריך.....ואני מוצאת שאני הכלל לא שומעת את נעמונת...
    אני יודעת איך הוא מתנהג, איך הוא מרגיש, ממה הוא מפחד וכו כו' וכו'...
    אבל אני בכלל לא שומעת מה את רוצה? איך את מרגישה?
    איזו מין זוגיות את רוצה? איזה בן זוג יתאים לך?

נראה שאת יותר מרוכזת בו מאשר בעצמך....נותנת לו מקום מאד גדול בחייך למרות שהוא בעצם כבר לא איתך.. מנתחת חזור ונתח את הרגשות שלו, את ההתנהלות שלו, את הפחדים שלו...

מה כל זה אומר עליך? עד כמה את יודעת להתבונן על עצמך? על הרגשות שלך? על מה שחשוב לך באמת?
    איפה את שמה את הגבולות שלך? מהו הקו האדום שממנו אין דרך חזרה?

אני מזמינה אותך לקרוא מאמר של שותפתי לפורום יעל צ'רניאק:
    "כך תשתחררי ממערכת יחסים לא בריאה" (תעשי חיפוש באתר BEOK)

אני גם רוצה שתזכרי שהכול בידייך....שימי את עצמך במרכז, תתבונני בעצמך, תגדירי מה חשוב לך והאהבה הנכונה לך תגיע.
    בהצלחה!
    עדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!תודה רבה!

נעמונת
    15/12/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו