שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    חני
    21/12/2010

שלום רציתי להתייעץ אני נשואה 9 שנים יש לי ילדה בת 8 הזוגיות שלנו על הפנים לא סקס, ואי אפשר לנהל שיחה מבלי שיווצר ויכוח או ריב . המצב הכלכלי שלנו לא טוב אני עובדת חצי משרה בעלי גם עובד אבל אנו לא בעלי מקצוע והמשכורות בהתאם אני לא צריכה לספר לכם.
    אימי נפטרה מאז שהייתי בת 19 ואבי נפטר לפני מס' שנים אין לי אחים ואחיות וגם המשפחה של בעלי בעייתיתצ(אני לא אכנס לזה עכשיו).
    אני א. מרגישה שאין לי עם מי לדבר כי גם חברות אין לי אמון בהם פגעו בי מספיק אנ י לא יכולה לסמוך על חברה שאני יספר לה משהו והיא תשמור זאת רק בנינו. אני לרוב מדברת עם עצמי ,מתייעצת עם עצמי ומנסה לעודד את עצמי. וגם בגלל כל הלבד הזה עשיתי הרבה טויות בחיים כמו למשל שלא למדתי מקצוע היום אני בת 36 אני מרגישה שכלכלית אני לא יכולה ללמוד זה הרבה כסף וגם אני מרגישה שמאוחר כבר בשביל ללמוד איזה משהו רציני עם תואר משהו שיכניס לי הרבה כסף ויתן לי סיפוק. (כי אין לי בכלל סיפוק מהעבודה אני שם רק בגלל השעות כדי להיות בבבית עם ביתי בצהריים). אני מרגישה הרבה פעמים עצב ,קשה לי לחייך אני הרבה עם פנים קשוחות ועצובות אני מנסה להיות חזקה כמה שיותר בשביל ביתי וגם לא קל לי אני צריכה להעסיק אותה כל היום כי היא בת יחידה ולה משעמם רוב היום ואין לי עזרה של סבא סבתא או משהו כזה לא קל לי ואני רוצה לשמוח לחייך לקום בבוקר לעבודה מספקת שאני ירוויח משכורת טובה שתתן לי בטחון שגם אם חלילה אני ובעלי ניפרד אני יוכל להחזיק את עצמי בכבוד ולהסתדר בחיים.
    הייתי רוצה שתנסו לעזור לי כאן ולא לשלוח אותי לפסיכולוג או משהו דומה כיוון שקשה לי להיפתח אני טיפוס סגור .
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• חני יקרה

יעל צ'רניאק
    22/12/2010

אני שומעת מדברייך הן את הלבד, הקושי וחוסר התמיכה והן את הרצון שלך בשינוי, לשמוח לחייך ולעבוד בעבודה מספקת עם משכורת טובה.

את מעלה פה מספר נושאים:
    הזוגיות עם בעלך
    המצב הכלכלי
    הלבד שלך
    התחום המקצועי בחייך
    ובתך בת ה-8 שעבורה את מנסה להיות חזקה.

את מתמודדת עם הרבה דברים, יקרה.

היכן את מוצאת את האנרגיות והכוחות? את התמיכה? אני שמחה שאת משתפת אותנו כדי לשחרר קצת את העול הכבד, ולהקל מעליך את המשא שאת סוחבת לבדך.

את כותבת שאת סגורה, ואני רוצה להוקיר אותך על הפתיחות והאומץ שלך לשתף אותנו בחייך.

מה יאפשר לך לעבור מהשרדות להגשמה וסיפוק?
    מה יחזק אותך?
    מה כן טוב בחייך? על מה את מודה בחייך?
    מה את מעריכה בעצמך?

השינוי החיצוני תמיד מגיע מתוך שינוי פנימי.

התחילי לענות על השאלות הללו, התחילי ליצור כוונה של החיים אותם היית רוצה, את צעירה, בת 36, כל החיים עוד לפנייך...

התבונני על ניסיון חייך, ונסי לראות מה למדת על עצמך?

כתבי לפחות 6 סיומות למשפט הבא:
    (מי את רוצה להיות? איזה אדם היית רוצה להיות? )
    אני רוצה להיות.... (לדוגמא: פתוחה, אוהבת, חברותית, מסופקת, אופטימית...)

איך זה יראה במציאות אם תהיי אדם כזה? איך יראה היום שלך אם תהיי כזו?

מה יאפשר לך להיות אדם כזה?

מקווה שזה נותן לך חומר למחשבה ולהתחלה של שינוי
    בהצלחה לך!
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו