מעדיף את ילדיו?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעדיף את ילדיו?
    לי
    21/12/2010

אני גרושה מזה כשנתיים וכך גם בן זוגי. אנו ביחד כשנה וחצי. איננו גרים יחד. לי שני ילדים בני 7 ו-3. לו שני ילדים בני 5 ו-2. ילדיי אצלי, רואים את אביהם פעמיים בשבוע. ילדיו אצל גרושתו רואים אותו גם פעמיים בשבוע. לבן שלי יומולדת בשבוע הבא. ביקשתי מבן זוגי שיקח אותו בשעה 19:00 באותו ערב מוצ"ש למשחק כדורגל כמתנת יומולדת, גם כדי לקרב ביניהם וגם כי אביו לא חובב כדורגל. מוצ"ש זהו היום היחידי בו קבוצה זו משחקת. בן זוגי סירב בטענה כי אינו מוכן להפסיד שעתיים מזמנו עם ילדיו (חרף העובדה כי הוא יהיה איתם כבר מיום שישי בצהריים). אמרתי לו שיביא את ילדיו אליי בזמן זה והוא ענה כי אינו מסוגל להביט לילדיו בעיניים ולומר להם כי הוא הולך עם ילד אחר. לדבריו הוא רואה את ילדיו רק פעמיים בשבוע ואילו אני רואה את ילדיי 5 פעמים בשבוע. אודה לכם מאוד על דעתכם...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעדיף את ילדיו?

הוספת תגובה

• אלה יקרה

עדה מורג
    21/12/2010

אין לי ספק שלא קל להתמודד עם סיטואציה כמו שלכם.
    שתי משפחות פרודות וניסיון ליצור משהו חדש....מחויבות שלך לילדיך ומחויבות שלו לילדיו.
    הצורך שלך להעניק חוויה מיוחדת לבנך ביום הולדתו היא ברורה....יחד עם זאת
    אני מזמינה אותך להיכנס אפילו לרגע ללבו של בן זוגך.

איך היית את מרגישה אם הוא היה מבקש ממך לקחת את בנו לפעילות כאשר ילדיך נשארים בבית?
    הסידורים הטכניים הם פחות חשובים..מה שחשוב זו ההרגשה שלו שהוא כביכול "בוגד"בילדיו.
    גם אם הוא מאד אוהב אותך, גם אם הוא מאד רוצה לבנות משפחה חדשה, אין לי ספק שילדיו קודמים...דרושה מידה מאד גדולה של פתיחות והכלה מצדך כדי לא להפוך את האירוע הזה למשבר.
    האם תוכלי לחשוב על רעיונות אחרים לבילוי עם בנך ביום ההולדת?
    אולי תוכלו לבלות ביחד כולכם, כלומר עם ארבעת הילדים?
    או לחילופין אולי אפשר לעשות כיף לבנך עם חבריו לכיתה או לשכונה?

אלה יקרה....בניית משפחה שניה זו משימה שדורשת המון סבלנות, פתיחות, קבלה,
    שיתוף ושותפות...עם הזמן דברים מסתדרים לטובה.

בהצלחה!
    עדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו