מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהמירית30/12/2010
שלום, אני בן 24 ויש לי חברה שנה. הבעיה שלנו היא שאנחנו לא מצליחים להגיע לעמק השווה, תמיד יש וויכוחים וכמעט אף פעם לא מתפשרים. כיצד ניתן לגשר על דבר כזה, אם בכלל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
עדה מורג30/12/2010שלום לך החבר של שמרית...
יפה שאתה שואל ...ויכוחים, ויכוחים,ויכוחים הם אבן נגף בבנית זוגיות טובה.
העובדה שזה מפריע לך ושאתה פונה לפורום זוגיות מעיד עליך שאתה בן אדם אכפתי ומודע. ונראה גם שהזוגיות חשובה לך....לא כן?
אז כך....
האם חשבת פעם מה באמת חשוב לך בזוגיות? איזה ערכים ואיזה תכנים אתה רוצה למלא בה?
האם חשבת פעם מי אתה רוצה להיות בתור בן זוג? בן זוג יודע, בן זוג קובע, שולט, מחליט או שמא בן זוג מקשיב, מציע, עומד על צרכיו, מכבד את צרכיה? או אולי אתה רוצה להיות משהו בין זה לזה?
אחרי שתבדוק ותבהיר לעצמך את השאלות האלה, אני מזמינה אותך לנסות ולשים את עצמך רגע מחוץ לויכוח ולבחון איך הענין שעליו אתם מתווכחים מסתדר או לא מסתדר עם ערכי הזוגיות שבחרת ועם האדם שאתה רוצה להיות בתוך הזוגיות.
אני מניחה שלא פעם תגלה שזהו ויכוח סרק ולא עקרוני ואולי תוכל להתפשר...
אם זה לא כך - והנושא חשוב באמת, אני מציעה לך להזמין את חברתך לשיחה פתוחה, הוגנת, רגועה ועם הרבה כבוד הדדי.
כאשר אנחנו מצליחים לשים את האגו בצד, לומדים להקשיב, לומדים לכבד את האחר,
אפשר לפתור כל בעיה שמזדמנת לנו בדרך.
שם המשחק - תקשורת מקרבת! הקשבה והבנת הצורך של האחר...
בהצלחה!
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)