מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- להיות איתו או לא להיות?לבנת17/01/2011
שלום שמי לבנת אני צעירה בשנות ה20 לחיי קרוב ל30 , אני יוצאת כבר כמה חודשים עם מישהו מדהים מפנק גבר שמכבד , רציני, מקשיב , בקיצור גבר מבחינת אופי חלום של כל בחורה .
כשהתחלנו לצאת היה לי פרפרים בבטן כאילו התאהבתי ואחרי שבועים זה נעלם המשכתי לצאת איתו רק בגלל שהוא בנאדם מדהים וגם אולי אני קצת אבל ממש קצת מרגישה משהו אליו אבל אני כל כך מבולבלת כי אני רואה בו מישהו לעתיד מישהו שאני יכולה לסמוך עליו אבל אני לא מרגישה את האהבה את התשוקה מה אני אמורה לעשות ללכת לפי הלב או לפי השכל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבנת יקרה
עדה מורג17/01/2011קודם כל את לא "אמורה" להחליט כך או כך....יש לך את הזכות לבחור מה את באמת רוצה.
אז השאלה מה את באמת רוצה?
מצד אחד הוא גבר "חלום של כל אישה".....
האם הוא גם הגבר שאת חלמת עליו?
נסי לבחון מהן התכונות שאת רוצה שיהיו לגבר שלך....ואז תבדקי כמה מהתכונות האלה מתקימות בגבר שאת יוצאת איתו?
אני גם מזמינה אותך לבדוק מהם הערכים שיתקיימו בזוגיות שלך (אהבה, חברות, שותפות, הדדיות, תמיכה וכו וכו) . האם הם קיימים במערכת הנוכחית?
אהבה ותשוקה הן שני רגשות שמשתנים עם הזמן.....לפעמים הם מתגברים, לפעמים הם נחלשים....פרפרים בבטן זו תופעה ידועה בתחילת כל קשר.....אבל עוצמתם יורדת עם הזמן.
אחרי שתתני לעצמך תשובות לשאלות שהצגתי בפניך למעלה (השכל), עצמי את עינייך ושימי את היד על הלב ותרגישי בתוך תוכך ובצורה הכנה ביותר....מה את מרגישה.
זו תהיה התשובה האמיתית.....אל תאמיני לבלבול שלך....תאמיני ללב.
בהצלחה,
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)