מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםרוית13/12/2007
אבא שלו בגד באמא שלו ועדיין בוגד בה בידיעתה ובידיעתו של בעלי מאז שהיה ילד.
חברים שלו בוגדים בנשותיהם וחברותיהם וחלקם נתפסו והתגרשו.
הוא בעצמו סיפר לי ערב אחד כשטיילנו בעיר, שפעם אחת הוא ישב עם חברה שלו בבית הקפה ברחוב בו עמדנו אז
ואז הגיחה אחת שאיתה הוא בגד בחברה שלצידו אז הוא נעלם מהמקום.
מאז שנעשנו חברים הוא היה מסתכל על אחרות לידיי ובכוונה כדי לגרום לי להתעצבן והוא עדיין עושה את זה.
איך לדעת אם הוא בוגד?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוית יקרה
יעל צ'רניאק13/12/2007אני מבינה את דאגתך .
את שואלת אותי איך לדעת אם הוא בוגד, האם את רוצה לדעת את האמת?
מה זו בגידה עבורך? סקס, נשיקה, מבט, מחשבות? מה נחשבת בגידה עבורך?
האם את סומכת עליו?
אני מבינה שזו הסביבה בה הוא גדל ובה הוא מסתובב, הוריו, חברים וכו',
האם יש בינכם אהבה?
את כותבת שמאז שנעשיתם חברים הוא היה מסתכל על אחרות והוא עדיין עושה את זה,
האם את משתפת אותו ברגשותייך? האם הוא מקשיב? ומתייחס?
אם חברה היתה משתפת אותך בסיפור דומה לשלך, מה היית מייעצת לה? אם היא מספרת שבעלה מסתכל על אחרות בכוונה כדי לגרום לה להתעצבן? מה היית מציעה לה?
איזו מן אשה היא זו שבעלה בוגד בה או מסתכל על אחרות? מה הגבולות האדומים שלך? איזו בחורה את רוצה להיות מול בעלך? איך זה היה נראה במציאות להיות את מי שאת רוצה להיות מולו.
אני רוצה להדגיש דבר נוסף: אנחנו לא יכולים לשנות מישהו אחר מבלי שהוא ירצה להשתנות, אנחנו יכולים לשנות רק את עצמינו....
כמה כיוונים להתבונן עליהם...
שיהיה לך סוף שבוע מקסים
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)