מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הולכת לאיבודא01/02/2011
שלום אני יושבת וקוראת כלכך הרבה עצב ויכולה להבין מדוע אני נשואה עם ארבעה ילדים קטנים שמעריצים את אביהם אך לא יודעים שאמא על סף התמוטטות בעלי בגד בי מספר פעמים. אני כלכך רוצה להעלם מהעולם אך לא השאיר את ילדיי לבד אני אוהבת אותם ללא גבולות אני מרגישה שכלום לא יכול לעזור לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר א יקרה
עדה מורג01/02/2011אני חשה יחד איתך את הכאב ואת העצב , את הלבטים, את חוסר האונים....
אך אני רוצה להחזיר אליך את הכח, את יכולת ההתבוננות במצב, את יכולת ההחלטה.
אני רואה פה שני אפיקים: מחד תחושת הנבגדות.....בעלך בגד בך כמה פעמים..
האם זה נכון שהוא בגד בך?
האם אפשרת לזה לקרות פעם אחר פעם?
איך את חיה עם זה?
האם את עסוקה בזה יומם וליל? האם זה קרה בעבר או זה קורה גם היום שהוא בוגד?
מה זה אומר עליך שהגבר שלך בוגד בך?
מי היית רוצה להיות כדי שזה לא יקרה שוב?
האם יש סיכוי קל שתסלחי לו? שתפתחי דף חדש?
ואם לא - האם האופציה היחידה היא להעלם מן העולם? אני מעריכה שקיימות עוד אופציות.
האם חשבת עליהן?
מי יכול לעזור לך לממש אופציות אחרות?
האם את יודעת לבקש עזרה?
האפיק השני שאת מדברת עליו...זה הכאב על הערצת הילדים את אביהם ועל כך שהם לא מכירים את מצבך.(בני כמה הם?)
האם בעלך הוא אבא טוב? אולי ראוי להערצה?
איך תוכלי לקרב את הילדים גם אליך?
מה תוכלי לעשות כדי לשנות את המאזן הזה?
מי תרצי להיות כדי שהם יעריצו גם אותך?
אני מאמינה שאת מאד אוהבת את הילדים והם חשובים לך מאד.
איזו אימא הילדים שלך רוצים לראות? עצובה, אובדת עצות, מסוגרת או אולי אימא איתנה, עם עמוד שדרה,יודעת לשים גבולות, יודעת לעשות שינויים כשהם נדרשים, אוהבת את עצמה ואת ילדיה.?
אני מעריכה שאת צריכה להחזיר את המיקוד אליך, לאהוב את עצמך, לטפח את הנשיות שלך, להחליט כל יום שהשמש זורחת ושאת חשובה לעצמך לא פחות משאת חשובה לילדיך.כך תפגשי שוב את העוצמה הפנימית שלך.....
בנוסף....כאשר לא מתגברים לבד על מצב משברי ניתן לפנות לגורמים מקצועיים (מאמן אישי, מטפל, פסיכולוג, עובדת סוציאלית וכו). את יכולה לפנות באופן אישי ואולי בשלב שני גם לחשוב על סוג של טיפול משותף עם בעלך.
א. יקרה....פתחתי עבורך אפיקי חשיבה חדשים....מאחלת לך שתמצאי את הכח ואת התבונה לבחור את הבחירות הכי נכונות לך. חזקי ואמצי!
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעדה ,תודה.
א02/02/2011רציתי לומר שהילדים אוהבים אותי מאד אני תמיד לרשותם 4 שנים גידלתי אותם לבד כשהוא היה בחו"ל .הילדים מרגישים שקורה משהוא הם מעריצים אותו כי רוב הזמן הוא איננו .תמיד הייתי חזקה ונכון הוא לא היה בראש מעייני .רק כשהבין שאני לא סולחת ולא מקבלת החליט להשקיע בילדים ובי כי הוא לא רוצה לאבד אותנו.הוא משתדל יום יום ואני מרוחקת תשובתך מעודדת כי אני לא רוצה לפגע בילדים הם מדהימים.אך הוא יודע כי אם אגלה שקר נוסף הוא עוזב.ויש בידי את כל האמצעים. הוא מודה שהתפכח.והמקרה לא יחזור .תודה על כל החיזוקים והנקודות שהעלת אני מודעת אך בגלל שסיפור האהבתנו היה כלכך מדהים עד הלידה השלישית קשה לי לקבל את מה שקרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהא. יקרה
עדה מורג02/02/2011אני שמחה שאת נשמעת אחרת..... שמחה שעודדתי אותך.....
יש בך את הכח להחזיר את האהבה והאמון למערכת...
אל תוותרי!
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)