מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זוגיות קשהא03/02/2011
שלום
אני נמצאת בזוגיות כבר שנה וחצי ובזמן האחרון יש ביננו המון המון מריבות
בן זוגי נורא קשה יוצאים לו שקרים מהפה כבר בצורה טבעית בלי שהוא שם לה לזה, הוא מפנים הרבה מאוד דברים ולא משתף אותי בכלום
הוא דואג לי מפנק קונה אבל הסברתי לו מלא פעמים שאין בזה שום טעם אם הוא לא פתוח איתי אם הוא משקר לי בקצב גם שקרים הכי קטנים
הוא מתלונן כל היום שהוא לא מסופק מינית ומכאן נובעות הבעיות ואני חושבת עם כל הכבוד שלקבל סקס יותר מפעמיים ביום זה בהחלט סיפוק
הוא לא ממש מפגין רגשות, אין לו מגע בסיסי כמו חיבוק או נשיקה אלא אם כן אני מתחננת לזה
אני מאוד אוהבת אותו ויהיה לי נורא קשה לקום וללכת אני ממש לא יודעת מה לעשות וכיצד לפעול אי אפםשר לדבר איתו על זה כי הוא ישר תוקף ומנסה להפיל את הכל עליי ולמצוא פי פגמים כדי לברוח מהשיחה,
ההורים שלו גם מיואשים הוא קרוב לגיל 30 ועוד חיי בבית בלי עבודה קבועה ובלי לימודים אין לו חברים אבל הוא מרגיש מרכז העולם ושכולם חייבים לו הכל, הוא משקר לכולם להורים לאחים לי,
כולם התייאשו ואני מנסה להלחם ולמצוא פתרון לבעייה
יש אפשרות לעזור לי?
ממש תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר א. יקרה
עדה מורג03/02/2011אני שומעת את התסכול שלך ואת הכאב....
את מתארת את חברך כאדם לא כל כך חיובי, כולם התיאשו ממנו ואת מנסה למצא פתרון. את אומרת שאת אוהבת אותו ושיהיה לך קשה לעזוב.
כל הפנייה שלך מדברת עליו ואני לא כל כך שומעת את הקול שלך.
מי את א. יקרה?
על איזה זוגיות את חולמת?
מיהו בן הזוג שמתאים לך? איזה תכונות יש לו?
מה את צריכה מבן זוג כדי להיות מסופקת במערכת יחסים?
מי את במערכת היחסים? אוהבת, מפנקת, פתוחה, חמה או שמא מקטרת, דורשת, מאשימה.?
מה את תורמת במערכת היחסים?
אני רוצה רק שתדעי שאנחנו לא זכאים וגם לא מסוגלים לשנות את האחר.
כל מה שאנחנו יכולים לעשות, זה לשנות את עצמנו כך שהצד השני יגיב אחרת.
מה היית יכולה לשנות בהתנהלותך כדי שמשהו ישתנה לטובה?
המטרה היא לא לשנות אותו אלא להביא לאיזון במערכת היחסים שלכם כדי שתהיה נעימה ואוהבת.
חשוב גם שתחשבי , בינך לביו עצמך, מהם הקווים האדומים שלך לגבי התנהגות בן זוגך. מה יכול לקרות שיגרום לך לא לרצות להיות יותר בקשר הזה?
עד כמה ועד מתי את מוכנה לשלם מחיר?
אני מנסה רק לפתוח לך כיווני חשיבה.....מאחלת שתבחרי את הבחירות הנכונות לחייך.
בהצלחה!
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדה תודה
א03/02/2011עדה תודה על התשובה המהירה
אני לא חושבת שאני דורשת ומתלוננת אלא להפך אני כן משתדלת להיות פתוחה ולענות לדרישותיו אבל הוא תמיד ימצא משהו עקום
אני מחפשת יציבות תמיכה מגע ואהבה בזוגיות שלי ולצערי אני כמעט ולא מקבלת אף אחד מהדברים שהזכרתי אבל עדיין משהו מונע ממני לעזוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהא. יקרה
עדה מורג03/02/2011את יודעת שהתשובות בתוכך...
את בודאי יודעת למה את נמצאת שם, מה את צריכה לחוות/ללמוד בקשר הזה?
אם את מרגישה שהקשר הזה מצמיח אותך ומחזק אותך תהי שם ותשקיעי בו כל עוד תרצי.
יחד עם זאת, תנסי להפנים ששום קשר בעולם לא אמור ליטול ממך את כוחך .
להיפך...! קשר טוב הוא קשר שמספק את שני הצדדים באותה מידה או לפחות במידה שכל אחד זקוק.
היי קשובה לעצמך....ואת תדעי תמיד מה לעשות...
מברכת אותך לימים יפים של זוגיות אוהבת.
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)