איך ??? למה??? איפה הייתי???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך ??? למה??? איפה הייתי???
    taltalim
    13/02/2011

אני נשואה כבר 6.5 שנים לבחור שעד לא מזמן היה מקסים, אמין, כנה, אוהב ומפרגן.
    משהו קרה - ואני לא יכולה לעצור את כדור השלג הענק הזה.
    הוא בחודשים האחרונים עובר משבר,
    הוא עומד לאבד את מקום העבודה שלו, העסק שהיה לנו נפל, אביו נפטר, הוא חזר לעשן ושיקר לי בנושא עד שתפסתי ואז הודה שיש לו בעיה ויעשה כל מה שאבקש,
    ואתמול אחרי שהחושים שלי שידרו לי שקיימת בעיה, הוא הודה שבגד חד פעמי בנסיעה האחרונה שלו לחול מהעבודה, הוא נסע הרבה בחודשים האחרונים, ובדרך הביתה עצר במועדון שנותנים בו מסג' + סקס, הוא טוען שלא ידע מה עבר לו בראש, זו היתה טעות והלוואי שלא היתה מתקיימת.
    יותר מזה לא אמר, ביקשתי שיצא מהבית עד שנדבר, לכמה ימים, הוא פשוט לקח את המחשב שלו ויצא.

אני לא מצליחה להבין איך הגעתי למצב הזה? היינו בסדר גמור עד המשבר שעבר לאחרונה, אמרתי והזכרתי כמה פעמים שידבר איתי, שיתייעץ איתי, שאני יודעת שקשה לו ואני רוצה לתמוך, והוא הבטיח שינסה לחזור לעצמו, אבל לא באמת הצליח בגלל השקר שאכל אותו מבפנים.

אני אפילו לא יודעת מה לשאול אותך, אני פשוט המומה ומבולבלת

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך ??? למה??? איפה הייתי???

הוספת תגובה

• שלום יקרה

יעל צ'רניאק
    13/02/2011

אני שומעת את הכאב, את הפליאה, את הבלבול שלך, את השאלות העצמיות איך לא ראית זאת, אני מבינה את השוק שקיבלת.

דברים רבים קורים בחיי בעלך, משפיעים עליך ועל הקשר בינכם
    השאלה היא מה את בוחרת לעשות עם המצב הנתון, יש לך בחירה.

כיוון של האשמה עצמית "איפה הייתי?" אף פעם לא עוזר ומקדם אותנו .
    נסי לראות מהן האלטרנטיבות שנכונות עבורך, שיובילו אותך לצמוח מכל הסיטואציה הזו.

האם את רוצה לתמוך בבעלך ולהיות שם עבורו, גם אם הוא בגד חד פעמית, האם את מוכנה להכיל את מה שעובר עליו ולהיות שם לצידו, עם הקשיים שלו והפגיעה בך? האם את יכולה לסמוך עליו שוב? האם הוא זקוק לך עכשיו יותר מכל, ואת מוכנה להיות שם?

האם את יכולה לסלוח? להמשיך הלאה? או שאת צריכה מרחק? נתק? זמן לעצמך? האם יש לכם ילדים? אם כן מה ההשלכות עליהם?

האם את יכולה לראות מה חלקך במצב? במה את שיתפת פעולה עם המצב? לא מתוך האשמה אלא מתוך אחריות ובגרות, כדי ליצור שינוי וצמיחה.

לעיתים דברים מגיעים לידי "נקודת רתיחה" על מנת שיהיה שינוי.
    הדרך הטובה ביותר להבין מה נכון עבורך, היא להקשיב לעצמך, להקשיב ללב שלך בשיתוף עם הרציונאל.

אף אחד חיצוני לך לא יוכל לתת לך את התשובה מה לעשות, לא חברים, לא משפחה, הם יכולים להביא אך ורק את דעתם ולא את מה שבאמת נכון עבורך,

יש דברים שאיננו מבינים בזמן ההווה אלא רק בדיאבד, שם חלקי הפאזל מסתדרים.

עזרי את הכוחות לראות דברים בפרספקטיבה, הרשי לעצמך להיות בפגיעה אך לא להשאב לשם, אלא לקחת מרחק ולבדוק מה נכון לעשות? מה הדבר שהכי נכון לעשות במצב הקיים?

אולי תרצי לפנות לאימון או לטיפול כדי לעבד ולהבין יותר מה קרה ומה את מרגישה.

תזכרי שלכל משבר יש משמעות ברובד יותר עמוק, שגם אם איננו מודעים לה נראה אותה עם הזמן. כרגע הרגיעי את עצמך התבונני פנימה לתוכך לראות מה את מרגישה

שיהיה בהצלחה
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו