מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרפריםחסויה16/12/2007
שלום .
אני רווקה בת 30 . לפני כחודש התחלתי לצאת עם בחור בן 34 , רווק , פגשתי אותו באינטרנט .
לבחור יש עבודה מסודרת, הוא עצמאי, גר לבד, דיי נבון אבל מאוד ביישן . אנחנו יוצאים כבר חודש והבחור לא יוזם שום מגע פיזי . לא ליטוף, לא החזקת היד, לא נשיקה . לא כלום .אני מחפשת פרפרים , ריגושים, התאהבות ובינתיים זה לא מגיע . מצד אחד אני מסתכלת על הנתונים היבשים (עבודה, יציבות,פוטנציאל לבן זוג נאמן) שאני מחפשת בבן זוג, אבל מצד שני הייתי רוצה לחוש מאוהבת .
התאהבתי כבר מס' פעמים בחיי כך שאני יודעת מה ההרגשה, אבל תמיד התאהבתי בטיפוסים שלא היו מעוניינים לבנות איתי קשר רציני.
האם זה יגיע במהלך הזמן ?
כשהוא מתקשר אני לא חשה שום התרגשות, כשאני נפגשת איתו ,כנ"ל .
האם לעזוב אותו ולחפש ריגושים או להפעיל את השכל הישר ולנסות לבנות איתו זוגיות בריאה ויציבה . אני מאוד מעוניינת במישפחה וילדים .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יקרה
עדה מורג17/12/2007אני קולטת מדבריך רצון עז לבנות זוגיות שבה את אוהבת ונאהבת.
אני גם מרגישה שיש בתוכך מאבק בין שכל לרגש: האם לפתח זוגיות רק בגלל הפוטנציאל ולחכות לרגש שיתפתח? או שמא לצאת לחפש פרפרים במחוזות אחרים?
התשובות האמיתיות לשאלותיך נמצאות בתוכך מן הסתם.....
מה בעצם חשוב לך בזוגיות?
איזה בן זוג היית רוצה לקבל לחייך? תארי אותו לעצמך בפרטי פרטים.....
האם בן הזוג הנוכחי מתאים לתאור שלך?
ואת....מי את רוצה להיות כבת זוג? מה את תורמת לזוגיות?
איזו הוויה את מביאה למרחב המשותף? האם את פסיבית או יוזמת?
האם את לוקחת אחריות על מה שקורה או שמא מטילה את האחריות רק על הצד השני?
אני מאמינה שבכל מפגש אנושי ובודאי בכל מפגש זוגי, קיימת השתקפות בין הצדדים ואנחנו תמיד מרוויחים משהו מן הקשר לטובת הצמיחה האישית שלנו.
האם יש משהו שאת לומדת על עצמך מן הקשר הנוכחי?
באיזו מידה הקשר הזה מצמיח אותך?
אני מזמינה אותך לענות על כל השאלות בפתיחות ובכנות....ואז התשובות תבאנה.
אם תרצי...את מוזמנת לשתף אותנו בהבנותיך.
יום נפלא!
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)