מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך אני מחזיר את חברה שלי אליבן 2425/02/2011
אני בחור בן 24 והייתה לי חברה במשך שלושה חודשים התחלה היה הכל טוב והיה חיבור מעולה, אחרי כחודשיים וקצת התחילו מריבות והרוב היה באשמתי ונפרדנו והבנתי שעשיתי טעות והתחלתי לעבוד על הטעויות שלי וכל הזמן ניסתי לחזור והיא לא רצתה היא אמרה שטוב לה כרגע ככה, אחרי כמה ימים היא התקשרה ואמרה שהיא מתגעגעת ורוצה להיפגש ונפגשנו, אמרתי לה שאני מצטער על ההתנהגות שלי ושאני מעכשיו יעבוד על עצמי להייות בן זוג יותר טוב וחזרנו. ובאמת התחיל להייות יותר טוב עד יום חמישי לפני שבוע, היא הייתה אצלי בלילה והיה כבר מאוחר והיא רצתה ללכת ואני בצחות תפסתי אותה מאחורה והיא התעצבנה וצעקה עליי שחרר אותי ואז היא קמה והלכה, ניסתי להתקשר אלייה והיא סיננה אותי כל הזמן, במוצאי שבת נסעתי אלייה לדבר איתה ואז היא אמרה שזה לא הולך ונפרדה ממני שוב, ניסתי לדבר איתה ולהסביר שזה היה בקטע של צחוק אבל זה לא עניין אותה והיא הלכה, ניסתי לדבר איתה ועד היא לא הצלחתי היא לא עונה לי, היא דיברה עם אחותי ואמרה לה שזה לא עובד כי אנחנו כל הזמן רבים ושזהו אין כבר על מה לדבר
היא מאוד אוהבת אותי ואפילו ביקשה שאני יציע לה נשואין
אני מאוד רוצה אותה ולא רוצה לאבד אותה מה אני אמור לעשות כדי להחזיר אותה אליי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך בן 24
עדה מורג02/03/2011אני רוצה להוקיר אותך על התהליך שאתה עובר....אני רוצה להציע לך שתסתכל על מה שעובר עליך כעל התנסות, כעל למידה....
פגשת בחורה, היה קשר טוב, הקשר התדרדר ונפרדתם....
אתה לוקח אחריות על הטעויות שעשית ואתה מנסה לחזור אליה וזה לא כל כך מצליח.
היא אומרת שאין על מה לדבר יותר ואתה עדין חושב שהיא מאד אוהבת אותך.
עד כאן העובדות...ומה הלאה?
מבחינתך נראה שלקחת אחריות על הטעויות והתנצלת. מה שאני לא שומעת זה האם אמרת לה כמה אתה אוהב אותה?
לא נראה לי שיש הרבה מה לעשות מלבד לשתף אותה ברגשותיך ....אם אכן היא אוהבת אותך אולי היא תחזור. אך בשום אופן לא ניתן להחזיר אהבה בכוח....
אם זה יקרה יהיה נהדר עבורך....אם לא, נסה להתבונן על הדברים כהזדמנות לצמוח ., כך שבקשר הבא שלך האהבה תזרום, תפרח ותתגבר.
בהצלחה!
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)