התלבטות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות
    טלי
    14/03/2011

אוף
    אני מבולבלת
    בת 27 , לאחר 5 שנים עם בן זוג, אני יזמתי את הפרידה כשכבר היינו מאורסים. בזמן האחרון לא היה לי טוב ולא חשבתי שאני אוהבת אותו בכלל.....
    כשנפרדנו הייתי הכי שלמה בעולם עם ההחלטה והייתי על גג העולם! אנחנו פרודים כבר 4 חודשים אך בקשר, בזמן הזה לא יצאתי עם גברים רק עם אחד, ופתאום נמאס לי, אני רואה המון חוסר כנות אצל גברים , המון דברים לא טובים לעומת הארוס שהיה הבן אדם הכי טהור בעולם. השאלה שלי היא.. האם זה הגיוני להרגיש 4 חודשים על גג העולם הכי מאושרת בעולם כולו ופתאום בחודש האחרון לקבל שוב לבטים ולנסות לחזור ? (הוא רוצה)
    מפחדת לטעות.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות

הוספת תגובה

• טלי יקרה

יעל צ'רניאק
    14/03/2011

את שואלת האם זה הגיוני?
    האם זה חייב להיות הגיוני?
    אנחנו לא בהכרח מחפשים הגיון, לפעמים אנו מבינים דברים בדרכים לא הגיוניות
    לפעמים רק כשאנו משחררים, אנו מבינים איפה הלב שלנו באמת, מה אנו באמת רוצים ומחפשים...

האם כך זה אצלך?

כדאי להתבונן לעומק, מה באמת באמת חשוב לך?
    כתבי לעצמך... דרך הכתיבה יוכלו לעלות דברים אינטואיטיבית:
    מה באמת חשוב לך? איזה ערכים חשובים לך בזוגיות? בבן זוג?
    מהי אהבה עבורך? ריגושים? עומק חברות? טוב ואכפתיות?
    מה הפריע לך בקשר? האם זה משהו מהותי?
    האם את רוצה לחזור מתוך פשרה או מתוך בחירה?
    מתוך פחד להפסיד או מתוך הבנה שהדברים שבאמת חשובים לך בקשר, נוכחים בקשר עם בן זוגך.

גם אם הפחד לטעות עולה, התבונני בשאלות הבסיסיות העמוקות הללו כדי לזהות את הרצון האמיתי שלך!!! וכשאת מזהה אותו תפעלי, אל תחכי!

בהצלחה!
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו