מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות בזוגיותהדר20/03/2011
שלום,
הזוגיות שלי עלתה על שרטון מפני שבעלי טוען כבר זמן רב ש"בגדתי" בו עם אמא שלי. אני מספרת דברים רבים לאמי אך הוא ממש החליט שזהו המצב בביתנו קשה ביותר כרגע הוא גם לא עובד והמצב הכלכלי לא טוב בכלל. יש לנו ילד מקסים שנראה לי שמושפע מאוד מהמצב וזה הכי מפריע לי. בן זוגי השתנה מאוד. הוא מתנהג אליי כמו אדם זר ועושה מה שהוא רוצה בבית. לפעמים הוא מזלזל ואף מקלל. ראוי לציין שגם אני לפעמים כעסתי וצעקתי אך זאת "בגלל שהגיעו מים עד נפש". דברנו על גירושין אך זה לא מתאפשר כרגע בגלל המצב הכלכלי ושנינו לא רוצים (לפחות אני) שהילד יפגע מכך. אין לי מושג איך הדרדנו במדרון כה חלקלק. אני הצעתי כבר מזמן ללכת ליעוץ זוג אך הוא סרב וגם היום מסרב וטוען שהכל באשמתי ואני לקחתי את הקשר לאן שלקחתי למרות שהייתה לי אפשרות אחרת... אני מאוד מיואשת מה עוד אפשר לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדר יקרה
עדה מורג22/03/2011אםפשר ואפשר!
לעולם לא מאוחר כדי לעשות שינוי ביחסים......
אני מבינה שהמצב לא קל בעיקר כי הוא לא עובד....אז בואי נראה מה את יכולה לעשות כדי לשפר את המצב...
האם יש משהו שתוכלי לשנות באופן הדיבור שלך אליו?
האם תוכלי לתמוך בו בשעתו הקשה?
האם תוכלי להשאיר את התקשורת עם אמך "על אש קטנה" בשלב זה?
אני שמחה לשמוע שלשניכם חשוב שהילד לא יפגע.
לכן חשוב מאד לצאת ממעגל הקסמים של כעס, אגרסיביות ותסכול....
אני מאמינה שאם את תעשי צעדים קטנטנים לשבירת הקרח , בעלך יגיב בהתאם....
נסי לדמיין איך את היית רוצה לראות את הזוגיות שלכם....ותתחילי לפעול לקראתה.
כאשר אנחנו לוקחים אחריות על חיינו, על יחסינו, על התקשורת שלנו....הסביבה מגיבה בהתאם...
וזכרי אחריות היא 100% אחריות , כל אחד על עצמו..
המון הצלחה!
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)