דייט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דייט
    מורן
    23/12/2007

שלום, יש חוק לא כתוב שאומר שלא מביאים דייט ראשון הביתה. כלומר רצוי חלהיפגש בסביבה ניטרלית. יש מישהו שמעוניין לפגוש אותי, אך תמיד מכוון להגיע אלי הביתה, אני מנסה להימנע מכך ומבקשת שנצא לאנשהו אבל הוא מתחמק מיציאה למקום ציבורי ואז מזמין אותי אליו. כך לא נפגשנו כבר שבועיים ואני לא בטוחה שאני רוצה לפגוש אותו, אך יתכן שאני מפספסת כי אולי הוא באמת מעדיף בילוי בבית...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דייט

הוספת תגובה

• למורן

חילי
    26/02/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מורן יקרה

יעל צ'רניאק
    23/12/2007

אני מאמינה בחוקים של הלב, תלכי אחרי מה שאת מרגישה, תקשיבי לרצונות שלך אם את מעדיפה להפגש בחוץ, בקשי ממנו.
    אם הבחור לא מכבד את דעתך ובקשתך - האם את רוצה להיות בזוגיות איתו?
    האם הוא לא יכול להבין את העיניין שאת לא מכירה אותו ורוצה להיפגש במקום ציבורי?
    אם את מאד מעוניינת לפגוש אותו, נסי להסביר לו מה את מרגישה ושאת מעדיפה להיפגש במקום ציבורי עם מישהו שאת לא מכירה.
    זה הגיון פשוט ומובן . אם הוא לא יבין זאת, תשאלי את עצמך האם את רוצה גבר שלא בא לקראתך? לפחות לאיזשהו מקום באמצע - אולי תפגשו בבית קפה ליד הבית ואם יהיה נחמד ותרצי, תוכלו להמשיך הביתה... או כל הצעה אחרת.

שיהיה בהצלחה!
    יעל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מורן יש לי כמה דברים להגיד לך

לילי
    27/12/2007

גבר שמתעקש להגיע אלייך בפגישה ראשונה הוא:

1. קמצן ו/או
    2. מחפש זיונים ו/או
    3. יתכן ומתבייש להיראות בחברה בנוכחותך ו/או
    4. נשוי

האמיני לי הייתי בסרט הזה. אל תיתני לו להכתיב לך מה לעשות. הוא גועל נפש. בחור שמכבד בחורה יקח אותה למסעדה/סרט/פאב או וואט אבר ולא יזמין עצמו ישר לביתה. גועל נפש. זרקי אותו קיבינימאט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו