מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרהמירי03/04/2011
חבר שלי כל הזמן מתכתב עם האקסית שלו. הוא טוען שאין ביניהם כלום והם רק חברים טובים. אני יודעת שזה נשמע קצת תלוש - אבל אני מרגישה שזה כמו בגידה, אני לא יודעת למה. הוא מבטל את השיחות כל פעם שאני מדברת איתו ולא מוכן לשמוע או להקשיב כשאני מדברת על זה. עליי לחשוש או שזה תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירי יקרה
עדה מורג03/04/2011אין ספק שמצב כזה מעורר בך רגש לא חיובי שמקורו בפחד.
אני מזמינה אותך להתבונן בזוגיות שלכם:
מה הדברים הטובים שקורים ביניכם?
האם טוב לכם ביחד?
האם זה האיש שאת רוצה לחייך?
האם מתקיימים בזוגיות שלכם ערכים שחשובים לך (אהבה, חברות, שיתוף, הדדיות ועוד)?
מה תרומתך לזוגיות? מה תרומתו לזוגיות?
מירי יקרה, איש אינו שייך לנו ואנחנו לא יכולים להגביל את חרותו של אף אחד.
אם תתמקדי בחיובי שביניכם ותעצימי את החיובי שבבן זוגך ...אולי לא יהיה לו יותר צורך להתכתב עם האקסית - ואת במקום לפעול ממקום של נבגדות ופחד תוכלי להיות במקום של אהבה וחופש.
בהצלחה!
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)