זקוק לעצה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוק לעצה דחופה
    אלי
    06/04/2011

שלום, אנחנו נשואים כ 14 שנה עם שתי ילדים, בכמה שנים האחרונות הזנחנו את הזוגיות שלנו עד כדי שכיום אישתי מעוניינת להתגרש בטוענה שכבר אין לה שום רגש כלפי, למרות הפצרותי לנסות ולשקם את הזוגיות היא איננה מאמינה שהדבר ניתן ואפילו לא מוכנה לנסות, אני כן חושב שבעזרת טיפול נכון ויסודי כן ניתן להחזיר עטרה ליושנה. האם מנסיונכם זה אכן אבוד ואין מה לעשות ? האם קאוצ'ינג בהנחה שהיא תהיה מוכנה לשתף פעולה או כל טיפול אחר ? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוק לעצה דחופה

הוספת תגובה

• שלום לך אלי יקר

עדה מורג
    08/04/2011

אני מאד מאד מוקירה אותך על הרצון הטוב והמחויבות שלך לשקם את הזוגיות...
    אין לי שום ספק שתהליך של קואצ'ינג זוגי או טיפול זוגי יכול לעזור ואל לך להרים ידיים לפני שניסיתם.
    ברור שכאשר יש שיתוף פעולה משני הצדדים זה יכול להיות יתר קל אך אני מזמינה אותך לחשוב איך אתה יכול להתחיל בשינויי.
    איך אתה יכול להראות לה את אהבתך?
    מהם הדברים שחשובים לה?
    למה אתה חושב היא זקוקה ממך?
    אם תבוא ממקום של אהבה, אכפתיות, התחשבות וכמובן גם הרבה הקשבה, היא תגיב בהתאם.....

אני בטוחה שאם אתה תשבור את מעגל "הזנחת הזוגיות" היא תתרצה להגיע לתהליך טיפולי.
    למען הילדים, אין ספק שכדאי לעשות כל מאמץ....
    בהצלחה!
    עדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום עדה

אלי
    11/04/2011

תודה לך על תשובתך, אני מנסה לעשות כפי המלצתך כבר כמה חודשים ואף עשיתי שינוי בהתנהלות שלי בדברים שאני ייודע שהפריעו לה, למרות זאת היא מאוד נעולה ונראה שהיא ויתרה או אין לה שום רצון, הכל מאוד חד צדדי, מקצת קריאה אני מזהה אצלה הרבה סממנים של משבר אמצע החיים היא קצת מבינה את זה אך עדיין לא מעוניינת לעשות עם זה משהו בטוענה שזה לא יעזור, היא פשוט נכנסה לפינה והתקבעה בו. אני מנסה להרוויח זמן בתקווה שזה יחלוף מעצמו אך ברור לי שזה נאיבי ושצריך לטפל בזה בצורה יותר עמוקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלי יקר

עדה מורג
    11/04/2011

אם אכן אתה צודק והיא עוברת משבר אמצע החיים....אזי נחוץ לה בהחלט תהליך של אימון אישי או תהליך טיפולי אחר שבו תוכל להתגבר ולחזור לחיים.
    לעתים משברים זוגיים נובעים דווקא ממשברים אישיים....כל מה שאתה יכול לעשות זה להיות שם אוהב, מקשיב, תומך אך זכור שזה התהליך שלה ויתכן והיא זקוקה לזמן....
    עד שתבין שלא רק היא משלמת מחיר אלא כל הסביבה הקרובה.

יחד עם זאת, אל תהסס לפנות לעזרה מקצועית במידה ואתה מזהה מצבים קיצוניים (דכאון, מחשבות אובדניות וכו).
    בהצלחה!
    עדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו