המשך עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך עזרה
    אנונימי
    06/05/2011

שלום,
    שאלתי כאן שאלה לפני כמה שבועות לגבי קינאה שיש לי לחברה שלי..
    וכעת הגעתי למצב שאני ממש לא יודע איך להגיב..
    האקס שלה והיא נשארו מאז חברים טובים (זה היה לפני שלוש שנים).
    ולא באמת אכפת לי שהיא תדבר איתו או אפילו תיפגש איתו אין לי בעיה אני גם מכיר אותו דרך חברים משותפים.
    לאחרונה הם התכתבו בפייסבוק.. וראיתי את ההתכתבות והיא כתבה לו שהם חייבים להיפגש (שוב באמת שאין לי בעיה אני אפילו מעודד את זה) אבל בסוף היא הוסיפה "חולה עלייך"
    אז לא התייחסתי לזה..הוא ענה לה שבכיףף הם ייפגשו
    היום אחרי שלושה ימים היא הגיבה לו " 3> "
    ככה סתם בלי שום כלום ובלי קשר..וכבר לפני חצי שנה הערתי לה על זה שזה מאוד מפריע לי כשהיא כותבת לאנשים ככה..אולי זה ילדותי אבל קשה לי ליראות שחברה שלי מביעה רגשות חיבה לבנים אחרים בטח כשזה מופנה לאקס שלה.. איך עלי להגיב? האם לכעוס שוב? זה סתם ייצור שוב פעם את התחושת חנק..אבל ממש קשה לי להתעלם מזה כי זה באמת מפריע לי זה עושה לי צביטה בלב כשאני רואה את זה..וזה לא שאני חושש אני יודע שאני אהיה איתה תמיד ואני בטוח שהיא לא תעשה שום דבר..
    אבל עדיין ממש קשה לי לראות את זה..אבל אני ממש לא רוצה לחנוק אותה בקשר והיא תרגיש שאני קנאי בטירוף..
    לסיכום,
    איך עלי להגיב במצב הזה?

תודה מראש ושבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך עזרה

הוספת תגובה

• דור יקר

יעל צ'רניאק
    10/05/2011

עדה ענתה לך כל כך יפה, לפני כמה שבועות
    אתה צריך לבחור בין הקנאה לאהבה - ולהתמסר לבחירה שלך
    יתכן וזה לא קל, וללא ספק קנאה היא רגש מאוד חזק ושלילי

האם אתה יכול לסמוך עליה?
    להסיט את תשומת לבך לאהבה שלכם ולהעצים אותה

גם אם הרגש של הקנאה עולה, אתה לא חייב להתנהל מתוכו

אתה בעל הבית ואתה קובע, האם אתה נותן לרגש הזה לנהל את חייך או שאתה מחליט על אף הרגש לעשות את הבחירות הנכונות, ולהתנהל מתוך חשיבה מאוזנת שתחזק ותעצים את הקשר שלכם.

בהצלחה
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו