שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    שי
    30/12/2007

אז ככה.... אני נשואה כבר 5 שנים,קצת לפני החתונה הגעתי למצב שהרגשתי שאני לא כ"כ נמשכת לבעלי אבל האמנתי שזה יסתדר כבר אחרי החתונה כי כן היו מצבים שהיתה איזו משיכה מסוימת....התחתנו ומיד נכנסתי להריון ושוב היה לי מן משבר כזה של ריחוק ודחיה מהבעל... אני חייבת לציין שבעלי הוא אדם טוב ומתחשב והוא מבחינתו לעשות הכל שיהיה לי טוב, אבל מצד שני יש לי בעיה שהוא לא מעורב כמעט בכלל בחיים שלי ושל הילדים(יש לנו 2 ילדים) אני מגיעה כבר כמה פעמים להרגשה שדי ,אני חייבת לקום וללכת כי אני מרגישה שלגדל את הילדים איתו או בלעדיו זה כמעט אותו דבר ולי הוא כמעט ולא מועיל אז למה זה טוב בכלל??! אני מרגישה שחסרה לי מאד הרומנטיקה והאהבה,ואצלינו הכל טכני ומשעמם... כמובן שגם השגרה עושה את שלה אבל רק 5 שנים עברו אז מה יהיה בהמשך?? ומצד שני אני חושבת על הילדים שאולי זה יפגע בהם אבל אני מפחדת שעוד כמה שנים אני אתחרט שלא עשיתי את זה קודם ושסתם נשרפו לי החיים וגם הם יהיו גדולים ואולי יפגעו יותר.....
    מה עושים על מנת להגיע לפתרון הנכון מבלי להתחרט אח"כ או יותר נכון להגיע לזה עם הרגשה של שלמות??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שי יקרה

עדה מורג
    02/01/2008

קודם כל קבלי את התנצלותנו על העיכוב. כנראה שבעקבות תקלה טכנית לא ראינו את שאלתך עד היום.

כעת לשאלתך......
    אני מבינה מדבריך שהמצב הזוגי הנוכחי גורם לך צער ועוגמת נפש ואת שוקלת אפשרות של פרידה.
    אין ספק שזו החלטה לא פשוטה במיוחד כאשר יש ילדים ואת שואלת כיצד אפשר להגיע לפתרון עם הרגשה של שלמות.

דבר ראשון, אני מזמינה אותך להתבונן על דפוסי ההחלטה שלך.
    כיצד את מחליטה? מהם האספקטים שאת שוקלת לפני כל החלטה? האם את מחליטה מכורח הנסיבות? האם את מחליטה באימפולסיביות? האם את יוזמת החלטות? איך את מרגישה לפני ההחלטה? איך את מרגישה לאחריה?

דבר שני , אני מזמינה אותך לבדוק האם קיים סיכוי כלשהו לשקם את הזוגיות הנוכחית.
    מי את בזוגיות? מה את מביאה לשם? האם את מתקשרת את הצורך שלך בשותפות יותר גדולה בגידול הילדים? האם את מביאה לשם אהבה ורומנטיקה ?
    אנחנו אומרים שהזוגיות היא מה שאנחנו עושים ממנה....איך את רוצה שהזוגיות תיראה ומה את תורמת לשם כך?
    אם את מחליטה שאפשר לשפר...אז יש דרכים שונות: שיחות, הסכמים חדשים ביניכם, יוזמה, תרומה...ואפשר גם להיעזר באימון או טיפול זוגי.

אם את מחליטה שניסית כבר הכול ובכול זאת את רוצה ללכת, אזי נדרשת התבוננות אחרת:
    האם אני בוחרת בפרידה בצורה מפוקחת? האם אני לוקחת אחריות על הבחירה על כל מה שמשתמע מכך? מה המחירים שאשלם אם לא אזוז? מה המחירים שאשלם אם אזוז? מה הרווחים שיהיו לי מהחלטה כזו?

ולגבי הילדים.....אני מוקירה אותך על דאגתך להם אך אני גם מזמינה אותך לשים את עצמך ואת רצונותיך במרכז. איזו אמא הם רואים היום במצב הנוכחי? איזו אימא הם יראו בעתיד כאשר תחליטי
    ממקום שלם ותבני לעצמך חיים טובים יותר?

אני מאחלת לך התבוננות עמוקה בשאלות והחלטה ממקום שלם.....
    אם יש בך צורך או רצון, שתפי אותנו בהמשך.

בהצלחה!
    עדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו