מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרהאורטל09/05/2011
כולי שבורה מבפנים ומרוסקת.
הכרתי בחור לפני כחודש, יצאנו לא הרבה פעמים, היה מגע אינטימי.
היה לי כיף שוב להרגיש בעננים אך השתדלתי למקד את עצמי ולהחזיר למציאות בכל עת, עקב פחד להפגע.
הוא ידע שאני לא רוצה להפגע ואני ידעתי שהוא יצא לא מזמן מקשר ארוך.
בסופו של דבר הוא החליט להפסיק להפגש, כיוון שנראה לו שאני רוצה משהו רציני והוא לא מחפש את זה ורוצה את החופש שלו. משהו בסגנון ה"זה לא את, זה אני" רק שבמקרה הזה זה בא לו מהלב, וידעתי את זה. ניסיתי לדבר ולומר לו שניתן לזה עוד צ'אנס אבל הוא אמר שאני רק אפגע יותר. וכיוון שאני בחורה כ"כ מדהימה וטובה מגיע לי מישהו שיהיה שם בשבילי ויעניק לי את כל האהבה שמגיע לי, והוא לא יכול.
אני רוצה אותו בחזרה. אני יודעת שזה דבילי ומפגר, אבל אני התאהבתי בבנאדם ואני יודעת שהוא לא היה אטום אליי ריגשית לחלוטין.
מנסה לשחרר, בחיי!!!
אבל עדיין יש לי תקווה מפגרת שהנה הוא עוד מעט יתקשר ויגיד שהוא מתחרט ורוצה לנסות.
על סמך נסיונכם... יש דרך? יש אפשרות להשיב אותו?... או שהכל כבר הרוס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
יעל צ'רניאק10/05/2011יש מקרים שאנו נסחפים אחר הרגש שלנו ואחרי התשוקות שלנו,
ולמפנטזים שהכל יסתדר
אני בעד אופטימיות,
אך חייבים להשאר ערניים - לשים לב לסימנים, להקשיב לתחושות בטן שלנו, להביט במציאות, ולא להתעלם מדבר...
הבחור הזה לא מעוניין בקשר רציני, האם את רוצה להיות עם אדם כזה? שפעם יהיה שם ופעם אחרת לא? יכול להיות שהוא באמת הרגיש משהו כלפייך, והוא לא פנוי כעת רגשית, כל הקלפים פתוחים, האם באמת זה נכון עבורך להכנס ליחסים כלשהם עם אותו בחור?
את שואלת אם יש דרך להשיב אותו , אך מה שאת באמת רוצה כפי שאני מבינה מדברייך הוא שהוא ישנה את דעתו, שיתחרט, שיחליט שהוא רוצה להיות בקשר.
האם את רוצה לשלוט בדעתו? האם את רוצה לשלוט ברגשותיו?
האם את יכולה לשלוט במה שהוא רוצה ומרגיש?
מנסיוני, אנחנו לא יכולים לשלוט על השני, אלא רק לעבוד על עצמנו, ולסמוך שהדבר הנכון יקרה, לכן חשבי עם עצמך כיצד את יכולה לאסוף את עצמך חזרה ולהיות האדם (הבחורה) שאת תאהבי לאהוב?
בהצלחה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה יעל את צודקת
אורטל11/05/2011ב100%!!
אני ממשיכה הלאה בדרכי ומקווה לטוב.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעולה!
יעל צ'רניאק12/05/2011That's the spirit!
אני כל כך שמחה לעזור לאנשים כמוך שמוכנים לקחת אחריות על חייהם להתקדם ולצמוח!
סוף שבוע נעים
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)