מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למרות שענה אחרי שנתיים לא ברורa09/05/2011
התקשרתי אל מישהו שאהבתי עד מוות אחרי שנתיים של נתק והוא ענה...הוא ידע שזאת אני לפי הצורה שענה ולפי זה שימים ספורים אחרי עוד המשיך ליצור סוג של אינטרקציה אז לפחות הייתי בטוחה שהוא אוהב אותי מאוד השאלה אם האהבה יכולה להשאר קיימת גם לאחר נתק של פרק זמן כמו שנתיים? זאת הייתה שיחה מוזרה מאוד אבל למה הוא ענה בכלל? יש איזו סיבה בטוח..אבל הוא לא חושף אותה..אני חשבתי עליו כל הזמן הזה..יש מצב שאולי גם הוא חשב עלי? כי אחרי חודש וחצי שלא הגבתי וגם הוא לא בדיוק "צייץ" אחרי השיחה ופתאום שלחתי שוב סמס הוא ציין "אכן,ניסיתי להשיג אותך 4 פעמים" חשבתי לעצמי שינסה להשיג אותי בפעם החמישית אבל זה- כבר לא קרה... מע עלי לעשות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון
A10/05/2011מה*
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
יעל צ'רניאק11/05/2011כן, הוא ענה, הוא חפש אותך בעבר, אולי אהב אותך
ללא ספק נתק של שנתיים ו4 שיחות שלא ענית - פוגמים באמון
לא תוכלי לדעת מה עובר במוחו, אולי חשב עלייך, אולי נפגע ממך
מה שחשוב עבורך הוא ללמוד את השיעור כאן...
מה למדת על עצמך מההתנהלות שלך? מה הפנמת?
מה ההשלכות של התנהגותך?
מי היית אז ?
מי את היום? במה התקדמת? מה הבנת על עצמך? מה שינית/ שיפרת בעצמך?
מניסיוני, ככל שאנו עובדים על עצמנו יותר, כך הדברים מסתדרים לטובתנו, לא תמיד כפי שאנחנו תכננו או רצינו, אבל בדרך שהיא נכונה יותר ומדוייקת יותר עבורנו,
לכן הייתי מציעה לך לשאול את עצמך את השאלות הללו, ולהתבונן עם עצמך:
על האחריות שלך בקשר שהיה בינכם,
על מה באמת חשוב לך בקשר זוגי
מי את רוצה להיות בקשר זוגי שהוא ברייא ונמשך לאורך זמן
האם יש משהו שעלייך לשנות בעצמך לשם כך?
כשהדברים הללו יהיו יותר ברורים עבורך, החליטי מתוך בהירות מה הצעד הבא הנכון עבורך במקרה זה,
התשובות הן אצלך, האם להיות כנה ופתוחה איתו, לאמר לו מה את מרגישה כלפיו ואם יש משהו שאת מצטערת עליו - לאמר לו את זה, לאמר לו מה היית רוצה שיהיה ומה את מוכנה לעשות בשל כך... ?
בהצלחה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי..
a11/05/2011וואיי תודה על היחס..<3 את צודקת אחרי מה שקרה אז השתנתי כמעט 360 מעלות עברתי כ"כ הרבה מאז ובעוצמות ענקיות...ואין ספק שהייתי צריכה לעבוד על עצמי וללמוד איפה טעיתי...ואכן טעיתי...זה מורכב אני לא אספר את כל זה עכשיו..פשוט הייתי חסרת אמונה בנוגע לתגובה שלו ואם יענה לי בכלל...הייתי בהלם והרגשתי שגם הוא היה ממש משותק במהלך השיחה אבל שוב נראה לי שקצת אכזבתי את עצמי אבל הוא ענה לי יום בהיר אחד ב 11 בלילה ככה פתאום הפלאפון ממש קפץ כאילו נלחמנו מי יענה למי רק שההזדמנות לא תעלם...איך זה שאנשים אוהבים אבל לא מסוגלים לפתוח את הלב בגלל משחקי כבוד אגו ושמירת טינה? :’(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי.. - תגובה
יעל צ'רניאק12/05/2011שאלה מצויינת, אין בזה שום הגיון!
למה שאנשים שאוהבים זה את זה לא יהיו מסוגלים לפתוח את הלב?... בגלל משחקי כבוד...
אבל החיובי בזה הוא שאנחנו יכולים להתחיל לעשות את השינוי, לשנות את עצמנו, ולא לפעול מתוך אגו, משחקי כבוד וטינה.
להתחיל לפתוח את הלב ולצאת מהמשחק חסר ההגיון הזה...
סוף שבוע נעים לך
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל יש פחד עצום להיפגע
A12/05/2011ומה אם אפתח את הלב ושוב פעם זה רק יכאיב לי? לפעמים נראה לי שעדיף להישאר בעמדת ה"נינוחות" שלי...ולחכות..שאולי יום אחד "יפול לו האסימון"...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזוהי הבחירה שלך
יעל צ'רניאק12/05/2011שתי האופציות מונחות לפנייך,
האם תקחי את הסיכון להפגע כדי לגלות מה אפשרי או שתבחרי להשאר באיזור הנוחות.. ולחכות... או שיפול לו האסימון או שלא...
זוהי בחירה ששווה להתבונן עליה ביתר העמקה
אלו החיים שלך, והבחירות שאת בוחרת לעשות קובעות את חייך
בהצלחה לך
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)