רוצה להחזיר את האנטימיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה להחזיר את האנטימיות
    בת 40
    14/05/2011

בת ארבעים ואחת והוא ארבעים ושתיים . אנחנו נשואים 17 שנה.
    מכירים מהצבא. לשנינו היו מערכות יחסים קודמות.
    יש לנו שני ילדים, אוהבים ומכבדים אחד את השני ,תומכים, מפרגנים, מאפשרים את המרחב אחד לשני וגם מקפידים לצאת לבלות יחד (כולל נסיעה אחת לחול בכל שנה ללא הילדים) . לכל אחד קרייירה מצליחה וסיפוק מהעבודה ויחד עם זאת זמן חופשי להתעמל, להיפגש עם חברים וכו'..
    בשנה שנתיים האחרונות כמעט ולא מקיימים יחסי מין. (תדירת של אחת לארבע חודשים וגם זה ביוזמתי). אני מרגישה שהוא מתחמק, מעדיף להיכנס למיטה מאוחר אחרי שאני כבר ישנה. גם כשאני יוזמת טוען שהוא עייף. כשזה כבר קורה, אני מרגישה שהוא ממלא את חובתו ולא משקיע. בהרבה מקרים אני יוזמת מין אורלי - הוא גומר, הולך להתקלח ולא חושב לגרום גם לי הנאה.
    לעומת זאת יש ביננו הרבה מגע , חיבוקים, ליטופים וחיבה אך אין סקס. !
    שאלתי אותו בשיחה גלוייה האם הוא אוהב, האם הוא מרגיש סיפוק מהזוגיות, מהמשפחה, מהעבודה.. הוא השיב שכן ולא רצה להרחיב בשיחה. שאלתי אותה אם הסקס לא חסר לו או שאולי יש איזו בעייה פיסית הוא שלל אפשרות כזו והשיב תשובה סתמית "פשוט לא יוצא" (אף פעם לא היה דברן במיוחד). לא חושבת שהוא בוגד.
    מה קרה לו? איך אפשר להחזיר את היחסים האנטימים ?
    לי זה חסר, לא רוצה להשלים עם זה ולראות את המשך חיי ללא יחסי מין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה להחזיר את האנטימיות

הוספת תגובה

• שלום לך

יעל צ'רניאק
    15/05/2011

היות ואנחנו לא סקסולוגיות, אני יכולה להציע כיוון חשיבה:

1.עונג
    2. פתיחות ותקשורת פתוחה וגלויה מצדך על רצונותייך ותשוקותייך, מבלי לחפש בעיה אצלו.

האם אתם משקיעים בערבים רומטיים, לעורר את התשוקה את הזוגיות, כי אני מבינה שיש בינכם חברות, והרבה מגע,
    האם ניסית ליצור אוירה רומנטית?
    האם שיתפת אותו ברצונך? להחזיר את האינטימיות ? בלי לחפש בעיה או אשמים, פשוט שאת מאוד רוצה את זה.

זה אך טבעי שהאינטימיות תדעך עם הזמן , אם לא דואגים לשמר אותה, יש כלכך הרבה עיסוקים, מחשבות, עבודה, ילדים ו"לא נשאר זמן" לכך, אך כמו שאת מבינה זו בדרך כלל לא הסיבה האמיתית.

האם הוא יודע כמה זה חשוב עבורך? האם אמרת לו?
    לעיתים אנחנו צריכים לשמוע במפורש את הדברים ולא ברמיזות כדי להפנים אותם.

בחרי דרך נעימה ומענגת להחזיר את האינטימיות, צרי הרפתקאה בתוך הזוגיות שלכם, משהו לא שגרתי כך שהוא יהיה שותף להרפתקאה ולא ירגיש שהוא לא בסדר ואשמה על כך שהוא צריך לענג אותך ולא עושה זאת,

וכמובן את יכולה להעזר בפורומים של סקסולוגים והערת התשוקה המינית
    לסיכום: פתיחות לגבי רצונותייך ולקיחת יוזמה על יצירת אוירה מזמינה ורומנטית לבילוי אינטימי,

בהצלחה
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו