מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אשמח אם תעזרו לי להבין מה הולך פהיניב14/05/2011
הסיפור שלי הוא כזה אני בחורה בת 18 הכרתי בחור בן 20 דרך חברה ... כשהינו עם עוד אנשים הוא לא הרעיד את הרגל הכוונה הקפיץ אותה כשהוא יושב[תנועה מוכרת להיפראקטיבים] אבל כשניפגשנו לבד הכוונה יצאנו למרות שהיתה שיחה מענינת ומצחיקה ואוירה רגועה הוא התקרב אלי אבל הרעיד את הרגל תוך כדיי זה נראה כמו חוסר סבלנותת יכל להיות שהוא השתעמם ? מדוע הוא הרעיד את הרגלל הוא דיבר בביטחון וברוגע ולא היה הכי ביישן שבעולם אז מדוע בכל זאת .. הוא התקרב אלי והרעיד את הרגל הוא גם נגע בי בעדינות תוך כדי שדיברנו וניצל הזדמנויות כדי לחבק אותי האם זה מעיד על משיכה ?? יתכן שהוא נמשך אלי ? יתכן שהוא מרגיש איתי בנוח לפי התיאור ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ל' יקרה
יעל צ'רניאק15/05/2011אין צורך לנתח כל תזוזה ותנוחה שלו,
סמכי על עצמך , על תחושותייך
האם את הרגשת בנוח איתו?
האם הרגשת שיש בינכם קירבה?
אם הוא התקרב וחבק אותך זה בהחלט מעיד על משיכה...!
זה מפתיע אותך שהוא מרגיש בנוח איתך? שווה להבין מדוע זה מפתיע אותך...
חזקי את האמונה בעצמך ותסמכי על כך שהוא (או גבר אחר) יוכל להרגיש בנוח איתך...
בהצלחה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)