אני בהריון ובן זוגי ואני לא ביחד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני בהריון ובן זוגי ואני לא ביחד
    אנונימית**
    15/05/2011

שלום .. הכרנו בן זוג לשעבר ואני לפני מס חודשים, היתה אהבה גדולה ,סקס מדהים! כשעבר לגור איתי התחלנו לגלות שאנחנו לא מסכימים על הרבה דברים, בתחושותיי הוא ניסה לחבל בקשר ממקום של דווקא פחד לאבד את הקשר והוא לחץ לי על כל הכפתורים שהוציאוני מאיזון.. נפרדנו, גיליתי שאני בהריון.. הוא לא רצה שאשמור את ההריון אך אני הולכת איתו עד הסוף.. הוא החל להשלים עם העובדה ואנחנו לא בזוגיות כבר כחודש... ליבי מתגעגע אליו מאוד.. אינני יודעת מה לעשות כדי שישוב אליי בחזרה.. אני מאוד עצובה ואובדת עצות.. עזרתכם....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום לך יקרה

יעל צ'רניאק
    17/05/2011

במצב מורכב זה עולות הרבה שאלות:
    האם הוא יקח את האחריות ויתפקד כאבא של הילד שיוולד?
    האם את תגדלי את הילד לבדך? ותנתקו כל קשר?

בין כה וכה, את יכולה ללמוד מנסיון העבר בינכם על ההתנהלות שלך בקשר
    לראות מה עלייך לפתח בעצמך כדי שתוכלי להתנהל אחרת בקשר
    מהם הכפתורים שמוציאים אותך מאיזון? כיצד תוכלי לעבוד על הכפתורים הללו שלך, כדי ש:
    א. זה לא יוציא אותך שוב מאיזון
    ב. כדי שתפגשי שוב את הבחור הזה או בחור אחר שכן מוכן ובשל לקשר רציני אמיתי ואוהב ולא מפחד מקשר כזה.

אני מאמינה שעבודה פנימית שלנו על עצמנו, משנה את הנסיבות החיצוניות,
    במיוחד אם הוא מתכוון להיות שם בשביל הילד , חשוב שתעשי את העבודה עם עצמך, כדי לפגוש את הבחור ממקום שלם ורגוע יותר.

בכל מקרה, את קיבלת על עצמך החלטה גדולה,בחרת להמשיך עם ההריון ולהביא לעולם את הילד הזה, קחי אחריות גם על ילדך וגם על עצמך לטפל בעצמך, בצרכייך, במצב רוחך, להתמקד בעתיד שאת רוצה לעצמך ולילדך, לשמוח על המתנה שקיבלת והחלטת להביא לעולם, התמקדי במה שיש לך, בטוב!

אין מתכון קסמים להשיב את הבחור, השיבי את עצמך לעצמך , זו תהייה הבחירה הבוגרת והנכונה עבורך לעשות.
    וזו יכולה להיות גם הדרך ליצור קשר אמיתי, איתו או עם אדם שנכון עבורך.

בהצלחה
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו