יאוששש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יאוששש
    יניב
    18/05/2011

שלוםם אשמח לספר את אשר יושב על ליבי הבעיה שליי נסתרת ממני [הכוונה לא מספיק ברורה כדי שאוכל להבין אותה בעצמי ולבטא אותה במדויק] אבל אני אנסה להסביר בערך מקווה שתבינו ..שנים על גבי שנים שזה איתי כמו קרציה בראש לא מרפה ממני כיום אני בת 18 מאז ומתמיד אהבתי גברים ונמשכתי אך ... הקשרים שלי איתם לא הולכים כשהיתי בכיתה ו' ילד מהכיתה שלי ניצל אותי ונישק אותי בכח זה נורא פגע בי ומאז אני לא אוהבת נשיקות יש לי קשר טוב אם אחים שלי ואבא שלי והכל בסדר אפילו טופלתי אצל פסיכולוג קליני במשך 4 שנים ..ושוחחנו על זה הבעיה שלי עם גברים היא שהקשרים שלי איתםם מדהימים בהתחלה ואחרי זה הם גיהנום בגדול אני בחורה רגילה נראת טוב עם חברות מבינה עניין אשת שיחה אבל הבעיה היא שכל דבר שאני יוצאת איתו לא משנה באיזה גיל ..בהתחלה הוא ממש ממש מתלהב ממני ואומר שאני מיוחדת ומסתורית והשיחה מענינת והכל מדליק ואז הוא מתאב בי וכשאנחנו הופכים לחברים בהמשךך הם נורא מתעצבנים עלי פיתאום מתחילים לישנוא אותי
    מכיוון שאני מתרחקת מהםם ומתחילה להיות קרה ומזלזלת בהם לא אכפת לי ליפגוע בהם פיתאום .. וזה מתסכלל אותיייי שבהתחלה הם מעריצים ואחרי זה הם שונאיםם אשמח שתעזרו לי כי נורא אבל נוראא קשה לייייייייי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יאוששש

הוספת תגובה

• אליענה יקרה

יעל צ'רניאק
    20/05/2011

אני שומעת את התסכול שלך,
    אך גם אני רואה שאת כותבת על האחריות שלך בכך
    ואת כותבת בעצמך:
    "שאני מתרחקת מהם ומתחילה להיות קרה ומזלזלת בהם לא אכפת לי ליפגוע בהם פיתאום ... "

את נעה על הציר בין הערצה לשנאה, ציר מאוד קיצוני,
    זה בוודאי משרת לך משהו
    מה זה משרת לך? מה את מרוויחה מההערצה ואח"כ מהזלזול? מה זה נותן לך?
    האם זו תחושת שליטה? כוחניות? האם זו תחושה אחרת?

זה מאוד חשוב שתראי את הדפוס שלך שם ואת הרווח שלך שם.

אחרי שזיהית את הרווח שאת מקבלת מהזלזול והפגיעה בהם, נסי לבדוק עם עצמך האם את מוכנה לוותר על הרווח הזה כדי להיות ביחסים בריאים וטובים ומתונים יותר לאורך זמן.

האם יש לך אמונה או מחשבה שיחסים ללא דרמות שליטה הם משעממים?
    נסי להתבונן עם עצמך על שאלות אלו , ולבדוק עם עצמך האם את באמת מעוניינת ביחסים טובים ובריאים לטווח ארוך, או שאת מחפשת כרגע דרמות שליטה והערצה וכשהם כבר שלך כביכול, אין לך כבר צורך בהם ואת מתנגת אליהם בזלזול? אם זה המצב , האם את רואה שאת רוצה לכבוש אותם בלבד? ולא לייצר איתם קשר אמיתי בגובה העיניים?

התבונני בכל הדברים הללו עם עצמך
    בהצלחה
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו