מה דעתכם?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה דעתכם?
    תמרה
    19/05/2011

היי, אני בת 29 ויש לי חבר מזה חודש. הוא מקסים ורוב הזמן כיף איתו אבל יש לו קטעים שבהם אני מרגישה שהוא קצת מתעלל. פתאום הוא נהיה קר אליי או נהיה מאוד ביקורתי כלפיי, ולפעמים הוא פשוט רוצה לחתוך ואז משנה את דעתו במהירות.

אתמול בלילה הוא בא לישון אצלי, היה מתוק אליי אחרי יומיים שלא התראנו אבל הייתי גמורה מעייפות אז הלכתי לישון די מהר (הוא לא היה עייף אז הוא קרא ספר). התעוררתי אחרי כמה זמן והוא פשוט לא היה. הוא הלך ולא העיר אותי ולא אמר אף מילה. התקשרתי אליו והוא אמר ואחרי שנרדמתי הוא הלך כי "פתאום הוא לא הבין מה הוא עושה במיטה שלי". הוא לא התנצל, הוא אמר את זה בקול קר, הוא לא התנהג כאילו זה לא יפה מצידו או שזה מעליב לומר דבר כזה, ועוד כעס על זה שנפגשנו בשעה מאוחרת.

חברות שלי אומרות שהוא סאדיסט, ואני מרגישה שאני צריכה לעשות משהו ולא יודעת מה.
    האם זה הזמן לסיים את הקשר? מה עוד אפשר לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה דעתכם?

הוספת תגובה

• הי תמרה

יניב
    19/05/2011

אני חושבת שבתור אישה בת 29 את צריכה להעריך את עצמך יותר מכל ולהיות יקרה בעיני עצמך ... בטוח שיש בך דברים רבים שניתן להעריך כגון מראה שכל תכונות אופי וכולי ..... גברים הם טיפוסים שזקוקים לאתגרים ואם את תראי לו שהעולם שלך סובב סביבו הוא יקח אותך כמובן מאליו .. היחס שאת נותנת לעצמך זה היחס שהוא נותן לך גם אני חושבת שאת צריכה לעבוד על הערכה העצמית שלךך כי אם היתה לך הערכה עצמית גבוהה לא היית נשארת איתו אפילו רגע אחד זאת לא שאלה בכלל ...

לפי דעתי לפיכל מה שתיארת הוא חוצפן וזה ברור שהוא לוקח אותך כמובן מאליו את צריכה להבהיר בינך לבין עצמך שלא מגיע לך יחס כזה ברגע שמישהוא מזלזל בך הוא עבר את הגבול או קי חברות שלך אומרות שהוא סדיסט למה להגיע למצב כזה ??? מה יש לך לעשות עם בחור סאדיסט ? לא חסר דגים בים אני בטוחה שמגיע לך יותר מזה בהצלחהההה[=

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי תמרה יקרה

יעל צ'רניאק
    20/05/2011

את מתארת חבר שנע בין להיות מקסים ומתוק לבין התעללות, ביקורתיות, קור, ניתוקים, העלמות, העלבה.
    האם את רוצה שחייך יתנהלו באופן כזה?
    האם את רוצה לחיות את חייך לפי מצבי הרוח של חברך? כשמתאים לו תהני מהזמן איתו וכשבא לו להתעלל ולהעלם, את נשארת עם תסכול וכעס.

האם את מוכנה להיות קורבן של מצבי הרוח של חברך?

אני מאמינה שאנחנו מושכים לחיינו אנשים התואמים להוויה שאנחנו משדרים לעולם.
    באיזו הוויה את מתנהלת כיום? סופגת? מכילה? סולחת? קורבנית? לא ראויה?
    תשאלי את עצמך, האם את מרגישה ראויה למישהו יציב ואמיתי שיהיה שם לצידך תמיד באהבה, בהערכה , בכבוד?

מה עלייך לשנות בעצמך על מנת להתנהל כך? כיצד תוכלי יותר לכבד את עצמך? מה עלייך לחזק ולפתח בעצמך על מנת לא להתפשר על גבר שמתעלל בך? כיצד תוכלי לאהוב את עצמך? לדעת לשים גבולות למה שנכון לך ומה שלא? לדאוג לעצמך ולעתידך?

ראוי שתתבונני עם עצמך לעומק בשאלות אלו, תראי אילו אמונות עומדות שם ברקע, לדוגמא: אני לא אמצא מישהו טוב יותר, אני לא ראויה, לא שווה, תראי עם עצמך האם אמונות אלו ואחרות מהדהדות לך, האם הן יושבות שם איפשהו בעומק תודעתך?

אם כן, תדעי שהן לא האמת , ואת יכולה לשנות אותן, הן אמונות שסיגלת במהלך חייך, אך את יכולה להתפתח ולחזק את עצמך!

בהצלחה
    יעל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו