מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני בעייתי? קצת ארוך...שושו20/05/2011
קודם כל שלום!
אני אספר קצת על עצמי, אני בן 22, השתחררתי לפני כחודש מהצבא שירתתי כלוחם.
הבעיה שלי היא כזאת, עד כה לא היה לי שום קשר רציני, בין השאר קשר מיני עם אף בחורה, אני בחור די ביישן. חברים, ידידות אומרים לי תמיד שהם לא מבינים אותי, שאני בחור טוב, נראה טוב, מתאמן קבוע, בן אדם שאוהבים אותו, אז איך אני לא יוצא/מתחיל עם אף אחת.
החברים הקרובים שלי, כמעט תמיד עם חברה/בקשר עם מישהי והם הרבה יותר מנוסים ממני.
לפני הצבא לא היה לי קשר רציני עם אף אחת, המקרה היחיד בחורה שיצאתי איתה, והכל הלך חלק באמת הכל זרם, חיכתה בסוף הדייט שאני אעשה משהו (משהו כמו שעה מחוץ לבית שלה) וכשלבסוף לא עשיתי כלום היא עשתה תצעד. משום מה לא חזרתי לדבר איתה יותר אחרי, כאילו ירד לי ממנה לגמרי.
חוץ מזה בצבא היה לי עוד קשר עם מישהי שנמשך כחודש, בו אחרי שהיא אמרה לי שהיא "אוהבת אותי" גם חתכתי כי הרגשתי שאני סתם מושך אותה...
פרט לכך היו לי עוד מספר מקרים עם בחורות שפשוט התחילו איתי ופשוט הדפתי אותן...
השאלה שלי היא האם אני כזה חריג? מה לא בסדר איתי? ברור לי שיש לי איזשהו פחד ממערכת יחסים, ובעיה עם הבטחון העצמי, אבל אני באמת לא מבין מה נסגר...
תודה מראש על כל תגובה, חוץ מזה יצא לי לקרוא פה חלק מהתגובות ואתן פשוט אדירות, באמת, לא יודע אם מפרגנים לכן מספיק, אבל בהחלט מגיע לכן!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
אני21/05/2011אולי לא הרגשת עדין רגש עם הבחורה בחודש הראשון וזה טוב שלא הולכת אותה שולל
ואמרת לה דברים לא נכונים
אבל אולי לוקח לדברים זמן להתפתח ,להכרות הבאה אם זה לא לגמרי לא וכן יש עניין
אולי צריך לתת לדברין יותר זמן
אתה רוצה מערכת יחסים? בכלל תשאל את עצמך ,זה משהו שאתה רוצה
שחשוב לך ,כי אולי אתה רוצה להיות לבד שזה גם בסדר
ומירים רואים מן הסתם אתה לא תתחבר לכל בחורה ...
פשוט תחיה ,גם זה יהיה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה,
שושו22/05/2011את צודקת, וכן אני כן רוצה מערכת יחסים, אבל כמו שאמרת עם מישהי שאני ארגיש כלפיה אותה דבר,
תודה על המילים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשושו היקר
יעל צ'רניאק22/05/2011תודה על הפרגון!
אין משהו לא בסדר איתך, עליך פשוט לחקור ולהבין:
א. מה אתה רוצה?
ב. איזה קשר אתה מחפש?
ג. איזו בת זוג נכונה עבורך?
ד. כשאתה חושב על חברה או בת זוג - אילו אסוציאציות עולות לך?
האם עולים פחדים? חששות? בעיות? מחנק? מה עולה אצלך?
ה. מי היית בקשרים הללו שהיו לך? לדוגמא: ביישן...
ו. מי היית רוצה להיות במערכת יחסים? לדוגמא: אמיתי, אוהב ...
ז. איך מתנהל אדם כזה? לדוגמא: איך מתנהל אדם שהוא אמיתי ואוהב?
התבונן בכל השאלות הללו לעומק ואולי יתבהרו לך כמה דברים על עצמך
העבודה היא עבודת מודעות, לשפוך אור על הדפוסים ומנגנונים הלא מודעים שלנו וליצור דפוסים חדשים של התנהלות כפי שהיינו רוצים להיות...
התבונן בשאלות אלו לעומק...
שיהיה לך בהצלחה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
שושו22/05/2011אני אתעמק בשאלות האלה, תודה על העזרה... אני חושב שבאמת יש לי צורך להכיר יותר את הדפוסים והמנגנונים הפחות מודעים שלי ולהבין לאן אני הולך מכאן.
ושוב תודה רבה יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)