האם אמי התחרפנה??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם אמי התחרפנה??
    שואלת
    03/01/2008

אמי טוענת שהיות וכל השנים לא זכתה לקבל תשומת לב מירבית, ואבי זה שגנב תמיד את ההצגה באירועים חברתיים, התחילה לעשות מעשה נועז, התחילה לצייר והקימה תערוכה, שיש בה הצלחה לא קטנה. מדאיג אותי שהיא אומרת לי שאני יעשה את הכל בשביל לקבל תצומי. מה היא ילדה קטנה? והיא מאושרת ונמצאת בהיי שחבל"ז. אני גאה בה אך מצד שני אני חוששת שהיא תיפול מהרגליים, כי היא עובדת מהשכם בבוקר עד השעות הקטנות של הלילה, ממעטת באכילה ובשינה. מה דעתכם, האם לעזבה לנפשה, להעיר לה (שזה אפילו לא עוזר..).? תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם אמי התחרפנה??

הוספת תגובה

• תשובה לבת האוהבת

יעל צ'רניאק
    03/01/2008

מה שאת מתארת פה זה מקסים, אמך התעוררה לדחף היצירתי שבה, שכפי הנראה לא בא לידי ביטוי עד היום בכזו עוצמה. הדחף היצירתי קיים בכולנו, הוא עובד על מנגנון אחר מאשר המנגנון המוכר לנו: אוכל ושינה, הדחף היצירתי צריך רק לרוץ קדימה , ליצור , ולנוע קדימה.

במצב כזה אין טעם להעיר או להתנגד, אם את חוששת לה את יכולה להציעה לה הצעה שתהייה לה נעימה: לאכול יחד, להביא לה אוכל... ליצור זמן איכות עם המשפחה כדי שתנוח בו, או כל רעיון יצירתי אחר....

נשמע לי מאד חיובי מה שעובר על אמך

מה זה מעורר אצלך? האם את חשה את הדחף היצירתי לבטא את עצמך בחיים שלך?
    שווה להתבונן בזה מנקודת מבט של צמיחה, לאן את יכולה להתפתח ולגדול מתוך זה, כיצד תוכלי לבטא בחייך באופן מלא את מי שאת?

שיהיה לשתיכן בהצלחה

יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו