מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סטוצים וקשר רציניגל05/01/2008
תמיד חשבתי שזה ההפך,אבל האם יכול להיות שלחלק מן הגברים המחפשים סטוצים ללילה אחד ולא מוצאים כבר יהיה יותר קל למצוא קשר רציני??
אם כן-מדוע זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום גל
יעל צ'רניאק06/01/2008בהחלט יתכן שלחלק מהגברים קל יותר למצוא קשר רציני מאשר סטוץ ללילה.
הכל תלוי במי הבן אדם, ולמה אתה מכוון בחייך.
לגברים מסויימים יש קושי להתחייב לקשר, להיות יחד עם משהי באופן קבוע, פחד שיאלצו לוותר על החופש שלהם וכו'. גברים אחרים מתמסרים בקלות לקשר זוגי, זה כאילו "המצב הטבעי שלהם".
האם אתה גבר של סטוצים? או גבר של קשר רציני? איך היית מגדיר את עצמך?
מה מניע אותך לחפש סטוץ ללילה?
מה אתה באמת רוצה?
בהצלחה
אתה מוזמן לשוב ולשתף
שבוע טוב
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
גל06/01/2008למען האמת,שאלתי התייחסה יותר למראה חיצוני.....
האם יש דבר כזה "אין לך את הלוק של הגבר שנשים רוצות לשכב איתו" ולכן תחפש קשר רציני?
למרות שלי זה לא נראה הגיוני כי גם בקשר רציני משיכה מינית היא מרכיב הכרחי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגל יקר
יעל צ'רניאק06/01/2008או קי אנחנו מתמקדים לאט לאט.
אתה שואל לגבי מראה חיצוני לגבי הלוק של גבר שנשים רוצות לשכב איתו.
אנחנו נכנסים פה לשיחה על הדימוי.
הדימוי שלנו על עצמנו - אותו אנחנו מחפשים להגשים.
האם יש לך דימוי שאתה מחפש, לוק שאתה מחפש?
אני חושבת שהעניין הזה טעון בשיחות פנימיות, פנטזיות, רצון להגשים איזה דימוי: שאני עם מישהו שנראה טוב.
השאלה שלי היא, האם אתה מוצא את עצמך מתעסק הרבה עם הדימוי שלך, עם איך שאתה נראה וההשלכות של זה על הסביבה שלך ועל מה שקורה לך? האם היית רוצה להיות חופשי מהמחשבות על המראה החיצוני ?
האם זה רק בהקשר של הסטוץ?
מה הקשר שאתה עושה בין מראה חיצוני ומשיכה מינית?
מה המשמעות שלך לסטוץ ולקשר רציני?
האם אתה מכיר אנשים מושכים שאין להם את "הלוק"? מה יש בהם שבכל זאת מושך?
גם כשאנו מתמקדים למראה חיצוני, יש עדיין שאלות רבות שנשארו פתוחות.
הייתי חוזרת בכל זאת לבדוק מה מניע אותך לחפש סטוץ ללילה? מה יש שם שמושך אותך?
אתה מוזמן לשוב ולשתף
שיהיה בהצלחה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
גל13/01/2008אם הייתי אומר שאני מחפש מערכת יחסים רצינית ולא סטוץ גם אז היית שואלת אותי מה יש שם שבכל זאת מושך אותי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגל יקר
יעל צ'רניאק13/01/2008אם היית אומר שאתה מחפש מערכת יחסים רצינית, בהחלט (!) שהייתי שואלת אותך מה מושך אותך בזה כיוון שכל אחד מאיתנו נמשך לדברים ממניעים אחרים ומעניין לדעת מה מניע כל אחד מאיתנו בבחירות שהוא עושה.
אז מה מושך א ו ת ך במערכת יחסים רצינית?
המשך ערב נעים
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגל
גל13/01/2008אמרתי אבל שאני לא מחפש מערכת יחסים רצינית!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגל יקר
יעל צ'רניאק14/01/2008אשמח להתבונן איתך גם על זה או על כל שאלה אחרת אם תרצה...
שיהיה לך ערב מקסים!
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)