מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום!אודליה03/09/2009
שלום,
בעלי סובל ממחלה הנקראת מנייר. אפרט קצת עליה במידה והיא לא כל כך מוכרת.
מדובר בהפרעה במערכת שווי המשקל הנגרמת ממחלת האוזן הפנימית. המחלה גורמת לו לסחרחורת, חוסר שווי משקל ותחושת לחץ איומות באוזניים (כולל צילצולים באוזניים הנשארים לאורך זמן). בזמן התקף הוא מקיא ומזיע המון ואינו יכול לזוז במשך שעות.
הוא היה באיבחון אצל פרופ' נחשב בת"א אשר אמר לו כי המלח הוא האויב מס' 1 של המחלה הזו לכן הפסיק לאוכל מזון עם מלח, כך גם לגבי קפאין, אלכוהול, שוקולד וכל מה שארוז בקופסת שימורים או שיש בו חומר משמר. לכן, הוא גם לא יכול לאכול כל מזון שיש בו נתרן בכמות של מעל 10.
אין צורך לומר כי הוא ירד במשקל באופן משמעותי.
שאלתי היא האם דיקור סיני וטיפול בעזרת הרפואה הזו יכולה לעזור לו? האם נעשו טיפולים לאנשים שחולים במחלה זו? אם כן, זה עזר להם?
הוא על סף ייאוש.
תודה.
האישה הדואגת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת מנייר
מוטי צ'חנובר05/09/2009שלום אודליה
הטיפול בדיקור סיני במחת מנייר בעל תוצאות מעורבות.
אין הוכחה חד משמעית שהטיפול יעיל ואולם יש אנשים שמוצאים הקלה בשיטה זו.
למיטב ידיעתי טיפול פיזיותרפי יכול לעזור.
בהצלחה
מוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול פיזיותרפי?
טליה06/09/2009שלום מוטי,
גם אני סובלת מהמחלה הארורה, תוכל להיות יותר ספציפי לגבי הטיפול
הפיזיותרפי? למי עליי לפנות?
תודה,
טליה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול פיזיותרפי למחלת מנייר
מוטי צ'חנובר06/09/2009שלום טליה
למיטב הבנתי סדרה קצרה של טיפולי פיזיותרפיה (2-3 טיפולים) עשויים לעזור בצורה טובה.
אינני יכול לפרט יותר מכיוון שזה לא תחום המומחיות שלי. בקשי הפנייה מרופא המשפחה.
בהצלחה
מוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה.
אודליה06/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיברומילגיהאור31/08/2009
איך ניתן לשכך כאבים באופן כללי?
הכאבים שלי מוחמרים במאמץ.
בעיקר יש לי כאבי גב אבל רגישות כללית לכאבים(מחזור,ראש,כאבי גרון ואוזנים ןכו'..) וכן דיכאון,חרדה,חוסר שקט.התיעות מהר מדברים.
לוקחת טרמדקס .
ניסיתי הרבה טיפולים ברכפואה משלימה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור ופיברו מיאלגיה
מוטי צ'חנובר01/09/2009שלום רב
דיקור סיני הינה שיטה שבין היתר יעילה לשיכוך כאב במספר דרכים- במידה ואת מעוניינת לקרוא עוד על מנגנון שיכוך הכאב פירטתי בשאלות נפוצות בראש הפורום.
אני ממליץ לך לנסות סדרה של 10 טיפולי דיקור סיני ולהערכתי תוך 5-6 טיפולים תרגישי שיפור בעוצמת הכאב ותדירותו.
אין מדובר בפתרון קסם אלה בשיפור הדרגתי של איכות החיים שלך וחשוב להתאזר בסבלנות.
בהצלחה
מוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
אור02/09/2009עשיתי טיפולים כמעט שנה בדיקור קוריאני(וצבעים ומוקסות וכו'..)עם הטבה במחלות אחרות אך ללא הטבה בכלל בפיברו'.
דיקור סיני עשיתי 5 טיפולים ללא הטבה.
מה אתה מציע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופציה נוספת
מוטי צ'חנובר02/09/2009שלום אור
אופציה נוספת היא לשלב צמחי מרפא סיניים.
נסה עוד מספר טיפולים בדיקור ואני מקוה שאם קצת סבלנות תראה הטבה.
בהצלחה
מוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רפואה סינית ופסוריאזיסדניאלה27/08/2009
אני סובלת מפסוריאזיס ומטופלת במשחה בשם דייבובט ורציתי לדעת האם לרפואה הסינית יש טיפולים נוספים להציע לי שאני יכולה לשלב עם הטיפול הקונבצניונאלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פסוריאזיס
מוטי צ'חנובר31/08/2009שלום דניאלה
האם התכוונת ל- dermovat? זוהי משחה סטרואידית המקובלת לשימוש במצבי דלקת שונים של העור.
ניתן לטפל בדיקור וצמחי מרפא סיניים לפרק זמן של 3 חודשים (ולהפחית בהדרגה שימוש במשחות בשיתוף עם הרופא המטפל).
ישנן תוצאות טובות אך נדרשת סבלנות.
בהצלחה
מוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלותקרן25/08/2009
אני סובלת מכאב ראש לא מוגדר (לא מיגרנתי, לא ככזה שמוגדר כמתח , לא מקובץ , וגם לא עפ"י הגדרה אחרת).
הבינותי לאחרונה ששאיפת חמצן ניתנת כטיפול לכאב ראש שמוגדר ככאב ראש מקובץ.
שאלתי היא האם טיפול זה יכול לעזור גם לכאב ראש מסוג אחר , במיוחד לכזה שלא נמצאה לו הגדרה עפ"י הנוירולוג , וכן היכן ניתן לקבלו?
בתודה רבה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב ראש לא מוגדר
מוטי צ'חנובר25/08/2009שלום קרן
שימוש בחמצן הינו שיטה אחת לטיפול בכאב ראש מקבצי. אינני יכול לענות על השאלה לגבי יעילות השיטה בכאבי ראש אחרים.
מדוע לא לנסות דיקור סיני?
יתרון השיטה בהצלחתה גם בכאבי ראש מורכבים ללא אבחנה ברורה וכמובן ביכולת למנוע הישנות כאב בעתיד.
בהצלחה
מוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיואב17/08/2009
אני בן 35, סובל כבר 5 שנים מכאבי גב בחלק בתחתון - צד ימין . מקור הכאב בנקודה מאוד מוגדרת , אך מקרין לשאר חלקי הגב .
הכאב בא לידי ביטוי בעיקר במהלך השינה ( לפנות בוקר ) בעוצמות גבוהות שלא מאפשרות לי להמשיך לישון .
נבדקתי אצל אורתופד , רופא כליות, גסטרו - כמו כן עברתי את רוב הבדיקות האפשריות כגון CT, MRI , מיפוי עצמות , מיפוי כליות , אולטרסאונד וכו' . ללא כל ממצא .
טופלתי גם ברפואה אלטרנטיבית - דיקור , שיאצו וכו' , ללא כל שיפור .
אשמח לקבל עוד עצות כי הנושא משפיע על איכות חיי באופן משמעותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב גב תחתון
מוטי צ'חנובר17/08/2009שלום יואב
כמה טיפולי דיקור קבלת? לפחות 10?
הצעתי היא כזו:
1. עבור סדרה נוספת של 10 טיפולי דיקור סיני. צריך לדעת שלעתים שיטה שונה עשויה להביא לתוצאה מבוקשת (מבלי לגרוע ביכולתו של מטפל זה או אחר).
2. אופצית טיפול נוספת הינה טיפול כירופרקטי.
צור קשר במידה ואתה זקוק להמלצה.
בהצלחה
מוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהנעמה11/08/2009
שלום רב,
בת 40.
בחודשים האחרונים התחיל לי הסימפטום הבא-
כשאני שוכבת על צד שמאל (בין אם בשינה ובין אם שכיבה ממושכת), אני חשה מעין גודש שלוחץ על הלב.
ממש גודש לוחץ לא נעים שגורם לי להמנע מלשכב על צד שמאל.
עוד תופעה שהתחילה במקביל (לא יודעת אם קשור) שהתחלתי לקום בבוקר עם עפעפיים עליונים נפוחים ואדמומיים.
הלכתי לקרדיולוג בקופה. הוא בדק עם סטטוסקופ ולא שמע משהו חריג. וגם א.ק.ג יצא תקין.
אילו בעיות יכולות לגרום לתחושה הזו בשכיבה על צד שמאל?
ברקע:
* באקו מלפני שנתיים היה לי MR וTR קלים.
* בשנים האחרונות ל"ד שלי נעשה נמוך באופן קבוע (85/52).
* בכל החודשים האילו, יש לי פרזיטים במעיים שבינתיים אנטיביוטיקות לא מצליחות לסלקם. והם גורמים, בין השאר, לשקיעת דם קצת גבוהה (17).
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גודש בחזה
מוטי צ'חנובר11/08/2009שלום נעמה
לגבי תחושת המלאות בחזה- במידה והבדיקות תקינות ניתן להקל על הסימפטומים באמצעות דיקור.
עפעפיים נפוחים מרמזים על דלקת מקומית. לעתים ניקוי עדין עם מגבונים לחים או צמר גפן רטוב יכול לעזור. במידה ולא טיפול אנטיביוטי מקומי יעשה את העבודה במהירות וביעילות.
לגבי הטפילים במעיים: במידה ואין הצלחה כדאי לנסות טיפול בצמחי מרפא סיניים.
בהצלחה
מוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקות בגוףרוני08/08/2009
שלום למוטי ולניר,
ברשותכם, שאלה לגבי דיקור: האם הוא עשוי לפתור בעיה של כאבים גם לטווח הארוך? מה ניתן לעשות וכיצד כדאי להתנהג על מנת שתוצאות הטיפול בדיקור יימשכו לאורך זמן או אף לתמיד, והגוף לא "יחזור לסורו " ולכאבים שוב? אני בת 38. יש לי כאבים, כנראה דלקת, במפרק הירך הימנית שנמשכים כמה חודשים, אחרי שני התקפים של גב תחתון תפוס בהפרש של חודש זה מזה (כאילו שנשארו לי "שאריות" שם..אם כי תנועה של המפרק עוזרת להקלת הכאב), בנוסף, כשאני מתוחה יש לי כאבי צוואר שוב בצד ימין, בשריר שם.., גם במקרה זה תנועה ועיסוי של השריר עוזרים להפחתת כאב..., היו לי גם כאבים בברכיים (הרופא אז אמר שזה דלקת). יש לציין שבגלל הדלקות אני מאד מתוחה ומתוסכלת כי אינני יכולה לעסוק בפעילות גופנית. אני מתכוונת לפנות לטיפול בדיקור כי הרפואה הרגילה לא יודעת לעזור לי אלא לטווח קצר בלבד (תרופות !!). אני רוצה לא רק הפחתה בכאב, אלא ריפוי, האם אני חיה באשליות ??? איך כדאי לנהוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם לדיקור יכולת ריפוי במצבי דלקת?
מוטי צ'חנובר08/08/2009שלום רוני
את שואלת שאלה טובה!
קשה לי להגיד בבטחון גמור כי אני יכול להביא לריפוי מלא.
דיקור סיני הינה שיטה לטיפול בכאב ובין היתר, בעלת יכולת למנוע או לשלוט במצבי דלקת.
שיפור באיכות החיים כמו גם חיזוק מנטלי של הנפש, שליטה במצבי מתח ויכולת אמונה עצמית עשויים להביא לריפוי מחלות רבות מספור. הדיקור הינו שיטה שמטפלת באדם בדרך מיוחדת.
הצעתי: שלבי טיפול בדיקור סיני בקרבת אזור מגוריך, תוך שיתוף הרופא המטפל בך. אני מאמין שבמהלך סדרה של 6 עד 10 טפולים תדעי אם הדיקור מקל ומשפר את מצבך.
הצלחת הטיפול תימדד באמצעות ירידה בעוצמת ותדירות הכאב,שינוי בשימוש במשככי כאבים והרגשתך האישית.
בהצלחה
מוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן אחרי שתיית אלכוהולנעמה27/07/2009
שלום. לאחר שאני שותה אלכוהול - מכל סוג ומכל כמות - אני סובלת מכאבי בטן חזקים. חצי כוס בירה, יין או משהו כבד יותר לא יכולים לגרום לתופעה פיזית כזו, נכון? כי אם כן, מדובר באלרגיה לאלכוהול, משהו שלא שמעתי עליו מימיי...
האם ייתכן שזהו כאב פסיכוסומטי? האם יש דרך כלשהיא בעזרת הרפואה הסינית לטפל בתופעה כזו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בטן
מוטי צ'חנובר27/07/2009שלום רב
האם את סובלת מכאבי בטן לאחר אכילת מזונות אחרים כגון מזון מטוגן, חריף, חמוץ?
לרפואה הסינית יש הסבר לבעיה זו אך לעניות דעתי, כדאי לקבל אבחנה מגסטרואנטרולוג ע"מ לשלול בעיות אחרות.
כשתהיה לך אבחנה ברורה לגבי סיבת הכאב ניתן להתחיל טיפול בדיקור סיני.
בהצלחה
מוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על ההתערבות
חגי02/08/2009האם הרפואה הסינית תמיד ממתינה לתוצאות בדיקות רפואיות "קונבנציונליות" לפני שהיא נכנסת לפעולה? ז"א, במקרה הזה, האם אי אפשר לטפל בחולה ע"י רפואה סינית ללא בדיקות גסטרו?
תודה על התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחגי
ניר סלמה02/08/2009היי חגי
אומנם אנו לא רופאים אבל במקרים רבים גולשים לוקחים את העיצות שלנו ומשתמשים בהן..
ז"א יש לנו אחריות ומכיוון שכך אם יש לנו חשד קל שבקלים שצריך לבדוק תופעות אלו או אחרות אנו ממליצים.
לשמשל אם נחשוד שיש למישו תופעות שיכולות לאפיין גסטריטיס בלבד אז ודאי שר"ס יכולה לטפל בו מעולה אך אם ישנו חשד לבעיה חמורה יותר חס וחלילה כדאי לשלול.
ולו רק כדי להיות בטוחים למרות שברור לך ש 99.9 אחוזים יצאו עם אבחנות "קלות" יחסית .
אנו עובדים עם בני אדם וכמטפלים נשבענו לתת את הטיפול הטוב ביותר.
מקווה שהתשובה סיפקה אותך .
בברכה ניר סלמה
052-6433764* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי עיניים ורפואה סיניתזאב22/07/2009
שלום שלום.
מזה כמה שבועות אני סובל מכאבים חזקים בעין שמאל, המלווים אותי כמעט כל ערב יחד עם כאב חזק בצד ימין של הראש.
מה זה יכול להיות? האם יש טויפול סיני שיכול לעזור לי להתמודד עם הכאבים האלה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי עיניים
ניר סלמה22/07/2009שלום זאב
קודם כל יש בהחלט טיפולים ברפואה סינית שיכולים לעזור לכאבי עיניים.
אני אישית טיפלתי בכמה מקרים בהצלחה..
אבל!!! עליך לפנות לרופא שיבדוק את הנושא ושאין דלקת תוך עינית או בכלי הדם שמובילים לעין רק לאחר ביקור אצל הרופא אתה מוזמן להתקשר אלי .
בברכה
ניר סלמה-052-6433764* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוחאני15/07/2009
שלום,
לאחר ניתוח כריתת טחורים, החלמה קשה מאד, לאחר יציאות כאב חזק, איך ניתן להקל על הכאב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח..
ניר סלמה15/07/2009קודם כל עליך להרבות בשתייה ולאכול המון ירקות וסיבים תזונתיים .
אלו, יגרמו לצואה להיות נוזלית יותר וכך היא לא תיהיה קשה ותכאיב כל כך.
האם הניתוח היה בהרדמה מלאה?
אם כן, ישנה תופעת עצירות לאחר ניתוחים בהרדמה מלאה זה קורה כי עפ"י הרפואה הסינית המעיים "מתייבשים" פנה למטפל ברפואה סינית שיעזור לך להסדיר את פעולתם .
ניר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיתרון לכאבי פנטום ברפואה הסיניתשמעון14/07/2009
שלום וערב טוב. האם יש פיתרון לכאבי פנטום הנובעים מכריתת רגל מתחת לברך ברפפואה הסינית? אני מעוניין להשתמש כמה שפחות בתרופות קונבנציונליות וחשבתי אולי לנסות דיקור סיני או שיטה אחרת ברפואה המשלימה.
האם יש דרך לעזור לכאבי פנטום?
תודה על המענה והמשך יום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי פנטום
מוטי צ'חנובר14/07/2009שלום שמעון
להערכתי ניתן לטפל בכאבי פנטום ולהביא להורדת רמת הכאב.
בבית חולים אסף הרופא ביחידה לרפואה משלימה הצטבר נסיון יפה.
כדאי גם לנסות דרך קופ"ח או מטפל בקרבת אזור מגוריך.
בהצלחה
מוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיגרנה וכאבי ראש קשיםיניב12/07/2009
שלום רב וערב טוב.
רציתי לדעת האם יש פיתרון דיקורי כלשהוא למיגרנות שתוקפות אותי מדי כמה חודשים?
יש מצבים בהם אני ממש לא יכול לזוז משך כמה שעות, ונמאס לי לקבל תשובות מתחמקות מהרופאים ה"רגילים", כך שאני מתעניין ברפואה סינית ומקווה שאולי דרכה אוכל למצוא מזור לכאביי.
תודה על התשובה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש מיגרניים
מוטי צ'חנובר13/07/2009שלום יניב
הגעת למקום הנכון!
דיקור סיני הינה שיטה יעילה לטיפול ומניעה של כאבי ראש מיגרניים.
הטיפול בעל אחוזי הצלחה גבוהים, בטוח וללא תופעות לוואי.
מוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי פנטוםליטל28/06/2009
היי, אני מסיימת את לימודי הרפואה הסינית, ומחפשת חומר לעבודת גמר שלי בD.D בנושא כאבי פנטום בהיסתכלות הסינית, אשמח לקבל כל מידע או הפנייה למידע בעניין .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי פנטום
מוטי צ'חנובר28/06/2009שלום ליטל
פני לד"ר פינטו מאסף הרופא.
הוא עסק בנושא זה וטיפל באמצעות רפואה סינית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי כתף לא מוסבריםיעל16/06/2009
שלום לכולם. אני בת 23 והתחלתי לפני כמה שבועות לסבול מכאבי תופת בכתף ימין. הכאבים התחילו משום סיבה ותוקפים אותי פעמיים-שלוש ביממה, בין השאר כשאני קמה בבוקר או במשרד.
האם יש דרך למצוא מה פשר הכאב בלי פרוצדורות הכוללות כדורים ובדיקות בבית חולים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בכתף
מוטי צ'חנובר16/06/2009שלום יעל
ישנן סיבות רבות לכאבים בכתף, אחת השכיחות שבהן הינה דלקת באחד הרקמות הרכות המרכיבות את מפרק הכתף.
ביקור אצל רופא יעזור לך להגיע לאבחנה ברורה.
דיקור סיני יכול לעזור במצבים רבים, הן בטיפול בכאב ובגורם הדלקת.
בדר"כ מומלץ לנסות כ-5 טיפולי דיקור ע"מ להגיע לתוצאה.
בהצלחה
מוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בעצם הזנב כבר 4 חודשיםורד חדד31/05/2009
שלום רב,
כבר 4 חודשים שאני סובלת מכאבים עזים בעצם הזנב בעיקר בישיבה כשאני נוהגת, עד שכבר כמעט חודש לא מצליחה לשבת בכסא ולנהוג הדבר מאד מציק לי בצילום רנטגן הכל תקין, ורופא כירורג בהתחלה אמר סינוס פילונידל ולאחר מכן שלל סינוס פילונידל ואמר שיש קוקסידניה.
קיבלתי לפני שבוע אטופן ועדיין לא לקחתי מכיוון שקראתי באינטנט שזה לא בריא לקיבה ולמי שיש לו יתר לחץ דם, בינתיים ממש סובלת מכאבים יש ימים יותר טובים אבל כל הזמן בישיבה זה כואב עד מאד. אשמח מאד לתשובתך ואם תוכל להגיד לי איך אפשר להבחן בוודאות שאכן זה קוקסידניה ולא משהו אחר יותר גרוע , אשמח מאד לתשובתך המהירה תודה ורד (אני בת 43)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בעצם הזנב
מוטי צ'חנובר31/05/2009שלום ורד
אינני יכול לאשר או לשלול את אבחנתו של הרופא.
ניתן לטפל בכאב בעצב הזנב באמצעות מספר טיפולים פשוטים בדיקור סיני.
לטיפול אין כל תופעות לוואי והוא אינו כואב.
בהצלחה
מוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)