מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהאריאל15/11/2009
שלום
לבני בן ה-17 , תלמיד תיכון, כאבי ראש בלתי-פוסקים במהלך שנה,
היינו אצל מיגוון רחב של רופאים: ניאורולוגיה, עיניים, א.א.ג..
בנוסף - ביקר פעמים רבות אצל פסיכולוג -
אך כאבי הראש לא פוסקים, מתמשכים ומנטרלים אותו
מכל פעולה.
בנוסף, גורמים לדיכדוך.
אפשר לקבל עצות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש
ניר סלמה18/11/2009ניסיתה את הרפואה המערבית.
הגיעה הזמן שתנסה את הרפואה המזרחית...
דיקור יעיל יותר ברוב המקרים לטיפול בכאבי ראש .
גם במחלקה הנוירולוגית באיכילוב אני מקבל את המקרים בהם הרופאים נואשו.
אתה מוזמן ליצור קשר להמשך ייעוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרן08/11/2009
אני סובלת מכאבי מחזור מאוד קשים מגיל 15 (קבלתי מחזור בגיל 13) וניסיתי כבר כל מיני שיטות וגם משככי כאבים
לאחרונה בקרתי אצל רופא נשים שיעץ לי לקחת גלולות (פמינט) ואמר שזה יכול להיות פתרון טוב.
רציתי לדעת אם זה מקובל לקחת גלולות לבעיה כזאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי מחזור
ניר סלמה08/11/2009ראשית זה בהחלט מקובל
שנית אני הייתי מייעץ לך לנסות דיקור שסביר להניח שיעזור לך מאד עם הכאביםעדיף ללכת על הטבעי קודם .
לדיקור יכולת חזקה מאד וסדרה של 10 טיפולים ואולי אף פחות כנראה תספיק
בהצלחה
ניר סלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהלנה29/10/2009
שלום
אני בת 25 הייתי חולה באנורקסיה והבראתי - עליתי במשקל ועדיין אני לא מקבלת מחזור
האם יש איזה שהיא תרופה או תזונה שיכולה לעזור?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור שאינו מגיע
מוטי צ'חנובר29/10/2009שלום לנה
ראשית, התייעצי עם גניקולוג ובצעי בדיקת דם.
אחר כך מומלץ לשלב טיפול בדיקור סיני עם צמחי מרפא.
הטיפול אורך מספר חודשים כך שנדרשת סבלנות.
בהצלחה
מוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור שאינו מגיע
ניר סלמה31/10/2009ראשית אני רוצה לברך אותך לנה
נדרשים תעצומות נפש אדירות כדי להחלים מהמחלה הארורה הזאת קבלי חיזוקים חמים ממני.
התופעה שאת מציינת היא ידועה ואכן חברי מוטי נתן לך עיצה מעולה דעי שדרושה הרבה סבלנות וזמן יעבור אך בהחלט בחרי לך מטפל\ת טוב בר.סינית וצאי לדרך.
בהצלחה
ניר סלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשרית25/10/2009
שלום
לפני חודש בערך התחילו לי כאבים בכל הגוף (כאבי שרירים כמו אחרי אימון כושר בלי להתאמן)
הכאבים היו מלויים בכאבי ראש עזים וכאבי גרון.
לפני שבועיים עברו כאבי הראש והגרון ונשארתי עם כאבי השרירים
הכאבים מתחזקים בעיקר בבקרים ובלילה
במשך היום אני מרגישה חולשה וכאבים בעיקר בשוקיים ובכפות הרגליים.
המצב מגיע לפעמים לכזה שאני ממש סובלת כאשר אני דורכת על הרגיים.
ביצעתי בדיקות דם כולל וירוסים והכל יצא תקין
אני כבר חודש לא מתפקדת בשגרה היומיומית שלי ואני רק בת 23 בריאה בד"כ
האם יש רופא מומלץ שאפשר להיבדק אצלו?
דרך להקל על הכאבים ?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים מפושטים בגוף
מוטי צ'חנובר25/10/2009שלום רב
התייעצי עם רופא משפחה.
הוא עשוי לשלוח אותך לבדיקות נוספות ולהתייעצות עם ראומטולוג.
במידה והבדיקות תקינות ואת עדיין סובלת ניתן להקל על הכאב באמצעות דיקור.
בהצלחה
מוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים מתחת לחזהבן16/10/2009
לאימי , כבת 67 , הופיעו לאחרונה כאבים מתחת לחזה בליווי עייפות.
כל הבדיקות שנעשו לה בנוגע ללב יצאו תקינות.
האם ע"י רפואה אלטרנטיבית אפשר להרחיב את הבדיקות ו/או למצוא טיפול מתאים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בחזה
מוטי צ'חנובר16/10/2009שלום בן
במידה והבדיקות תקינות ניתן לטפל באמצעות דיקור סיני להורדת רמת הכאב.
בהצלחה
מוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רווית15/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פגיעה בטריגימנל נרברווית15/10/2009
שלום רב שמי רווית בת 25
לפני כמעט 4 שנים עברתי פגיעה עצבית כתוצאה מטיפול שיניים כושל, נשארתי עם "מתנה" כאב נוירופטי בפנים למעשה בלסת התחתונה, אני סובלת מכאב של צריבה וכאילו המקום תפוס. אני מטופלת בשילוב של כדורים ליריקה וונלאפקסין ובואו נגיד שלא ראיתי את האור...
אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי, לכוון אותי ומין הראוי לומר שלפני כשנה וחצי ניסיתי דיקור יפני והשתמשנו גם בהולכת חשמל או משהו כזה וזה עזר בצורה מוגבלת ומתישהו גם הפסיק לעזור אז עזבתי את זה.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טריגמינל נרב
ניר סלמה16/10/2009שלום רווית
ראשית צר לי על המתנה שלך כמו שאומרים נפלת בסטטיסטיקה המאד נדירה.
מן הסתם אני רואה מקרים רבים של פגיעה בעצב הטריגמינלי ואני יכול לומר לך שבתור מטלפ שהתמקצע גם ברפואה סינית וגם ביפנית , לשיטת הדיקור הסיני יש יותר הצלחות בטיפול מהסוג הזה.
אני ממליץ לך בחום לנסות דיקור סיני (לא דרך קופת החולים) ולפחות סדרה של 10-15 טיפולים(היות והבעיה היא כרונית).
את מוזמנת ליצור איתי קשר ואולי טני מכיר מטפלים טובים באזור מגורייך.
שבת שלום
ניר סלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניר אשמח אם תוכל להמליץ לי על
רווית14/11/2011מטפל מחיפה והאזור, חשוב שיהיה טוב ומוסמך ויידע מה הוא עושה, אני לא יכולה להרשות לעצמי חובבן. תודה רבה רווית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניר אשמח אם תוכל להמליץ לי על - תגובה
ניר סלמה15/11/2011היי רוית
אבדוק ואחזיר לך תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניר אשמח אם תוכל להמליץ לי על - תגובה - תגובה
ניר סלמה23/11/2011שלום רוית שאלתי קצת וקיבלתי המלצה חמה.
אבלין ירמן, הרב הרצוג 1, חיפה 33126
טלפון: 054-3077342. וותיקה ומנוסה מאוד
בהצלחה
ניר סלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סיני במקביל לטיפול תרופתיאמא12/10/2009
בני בן ה-12 סובל כבר חודש וחצי מכאבי ראש בלתי נפסקים כולל פוטופוביה בבקרים,בחילות ורגישות לרעשים. לאחרונה התחלנו בדיקור סיני (כבר היו 4 טיפולי דיקור,) ובמקביל גם בטיפול תרופתי שניתן ע"י נוירולוג.
(בדיקת MRI יצאה תקינה).
שאלתי היא האם הטיפול התרופתי והדיקור הסיני "מתנגשים" זה בזה.
ושאלה נוספת- המצב היום הוא שלאחר הדיקור יש אצלו הקלה בכאבי הראש אבל רק לשעה-שעתיים לאחר הדיקור, ואח"כ מצב הכאבים חוזר לקדמותם. למה זה כך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור סיני במקביל לטיפול תרופתי
מוטי צ'חנובר13/10/2009שלום רב
אין כל מניעה בין טיפול תרופתי ודיקור סיני.
אלו מנגנוני פעילות שונים לחלוטין ולא דווחה מעולם כל אינטרקציה בין 2 השיטות.
השפעת סדרת טיפולים נמדדת בירידה של עוצמת ותדירות כאבי הראש.
קשה יותר לראות תוצאות בכאבי ראש חריפים ואקוטיים בפרק זמן קצר ולכן יש להיעזר בסבלות.
לעתים התוצאות מגיעות לאחר סיום סדרת הטיפולים (10 במספר).
עצתי: המשיכי להישמע להוראות הרופא במקביל לדיקור הסיני.
כדאי לעדכן את הרופא בדיקור-זה לא סוד!
בהצלחה
מוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך-עוד שאלה בבקשה
א13/10/2009איך ניתן להסביר את התופעה שאחרי 2 הדיקורים האחרונים (השלישי והרביעי במספר) היתה הטבה ניכרת בכאבי הראש אבל רק לכשעתיים ואז חזר המצב לקדמותו וכאבי הראש חזרו באותה עצמה כמו לפני הדיקור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמא
ניר סלמה13/10/2009לדעתי זה כי הדיקור מתחיל אןלי לעזור אז דווקא זה מעודד אם זה הולך ומשתפר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סינייאיר09/10/2009
האם דיקור סיני יכול לטפל באי ספיקת כליות כרונית
ותודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור סיני לאי ספיקת כליות
מוטי צ'חנובר10/10/2009שלום ראמי
צמחי מרפא סיניים מתאימים יותר לטפל בבעיה בעיקר בשלבים המוקדמים.
שימוש בצמחי מרפא סיניים הניתנים ע"י מטפל מנוסה עשויים לעזור-מה גם שלמיטב הבנתי הטיפול התרופתי לבעיה מוגבל.
בהצלחה
מוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי ספיקת כליות
ניר סלמה11/10/2009שלום ראמי
דיקור בהחלט יכול לעזור תלוי בחומרת המצב ישנם מקרים בהם אפשר ממש להחזיר את הכליות למצב טוב יותר או לפחות לעצור התדרדרות.
בדוק.
אם תרצה אפנה אותך למטפל מומחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהטניה08/10/2009
שלום לפורום
אימי סובלת מזה שלושה חודשים מכאבי ראש \ לחץ על הראש המגיע מכיוון העורף
עד למצח והעינים. הכאבים החלו לאחר התקף וורטיגו שטופל בעזרת פזיותרפיה . היא התחילה להרגיש סחרחורות וחוסר יציבות "פנימיים"(לא הסחרחורות וחסר היציבות של הוורטיגו)
כאב הראש וכל התופעות הללו יכולים להופיע בלילה או מיד מרגע הקימה בבקר
בנוסף אימי סובלת מאוסטאופרוזיס
ניגשנו למיון איכילוב ושם עשו לה ct ללא חומר ניגוד ואמרו שהכל תקין בצילום עמוד שידרה צווארי שעשתה בקופח נאמר שהכל תקין
שאלתי היא לאיזה כיון כדאי ללכת? מיותר לציין כמה היא סובלת ואין שום כיוון של פתרון...
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש המלווים בלחץ
מוטי צ'חנובר08/10/2009שלום טניה
גשי עם אמך לנוירולוג/ רופא אאג לקבלת אבחנה.
במידה ויש אבחנה לגבי סוג כאב הראש ניתן לטפל באמצעות דיקור סיני או לחילופין תרופות.
בהצלחה
מוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני סובל מכאבי ראש קשים !!כאבי ראש קשים01/10/2009
שלום אני בן 17 וחצי
אני סובל כל יום מכאבי ראש קשים 24 שעות ביממה
בזמן הבוקר והצהריים במיוחד בזמן הערב והלילה קצת פחות
אני סובל מזה כבר 4 שנים בערך
בשנה שנתיים הראשונות זה היה מעט לא כל כך זוכר אבל לא כל יום
ושאני הייתי מתקלח זה ההי עובר לי גם
בשנתיים האחרונים הם התגברו מאודד מאודד ועם הזמן ממשיך להתגבר עוד ועוד וגם שאני מתקלח זה בכלל לא עוזר לי כמו בעבר
אני סובל כל היום מכאבי ראש
אני לא לוקח תרופות כי זה לא עוזר לי אולי אני יתחיל לקחת כי זה ממש קשה ואי אפשר לתפקד ככה
יש לי כאבים כאלא בראש כאילו זרימות כאלא של דם ולחצים במצח ובצדדי הראש ובאורף וגם למעלה
בכל הראאשש
יש לי גם כאבי עיניים מיזה כואב לי העיניים מסביב - עשיתי בדיקה הראיה שלי מצויינת 6/6
יש לי גם סחרחורות כאלא שאני מזיז את הראש
ואני גם לא מרוכז בגלל זה ממש מרגיש שבגלל הכאבים אני לא מרוכז ומעופף
אני לומד ועובד בכל זאת זה קשה מאודד ככה להיות
עשיתי בדיקה CT והכל בסדר וגם בבדיקות דם הכל טוב
עשיתי כמה פעמים דיקור סיני וזה לא עזר לי אז הפסקתי אפילו עשה לי יותר גרוע
היא עשת לי בנקודות של עצבים היא אומרת שבגלל זה כואב לי וזה חארטהה..
.
מה יכול להיות הבעיה של הכאבים איזה בדיקות אפשר לעשות ?...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש קשים
ניר סלמה01/10/2009בהחלט נראה כי המקרה שלך קשה אתה צעיר ובכל זאת כאבי ראש קשים...
אני רואה מקרים דומים במחלקה הנוירולוגית באיכילוב שם אני מטפל.
אני ממליץ לך לפנות אלינו למחלקה אתה יכול להתקשר אלי ואני אעזור לך לקביעת תור במחלקה.
לגבי דיקור מספר מועט של טיפולים לא קובע בטח שלא במקרה כרוני(ארוך) כמו שלך.
אם אתה מאזור המרכז אז כדאי מאד שתבוא אלינו אם לא אז דבר איתי ואנסה לשדך לך מטפל טוב באזור שלך כי איכות המטפל כן קובעת!!
בהצלחה
ניר סלמה 052-6433764* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהלילך30/09/2009
שלום אני בת 16 ויש לי כבר כמה ימים מן סוג של שפעת מחר יהיה לי תור אצל רופא.
הבעיה היא שהיום שהתקלחתי הרגשתי כאבים בנרתיק והסתכלתי וראיתי שהופיעו לי 3פצעים שנראים דלקתיים ואני לא מקיימת יחסים עם גבר וגם לא ניהלתי ואני מקפידה על היגינייה כלומר מחליפה כל יום תחתונים ומתקלחת מספר פעמים ביום. ואני ממש סובלת מכאבים מהפצעים הללו בפות וקשה לי ללכת ולתפקד אשמח לקבל יעוץ תודה רבה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילך
ניר סלמה30/09/2009קודם כל אם מחר את אצל הרופא אז כמובן הגידי לו זאת להערכתי זה שום דבר רציני כי מעולם קיימת יחסים כך שאין חשש להידבקות במחלת מין. אולי אבל אולי זה סוג של הרפס זוסטר פצע חום כמו שמגיע בשפתיםם אצל אנשים אז זה חבר שלו . אם זה כך הרופא אולי ייתן לך כדורים ליטפול בהרפס או שתספיק משחה בכל מקרה אם זה זה הכאבים יעברו מחר אבל הפצע לצערי יישאר כמה ימים..
תני עדכון מעניין אותי מה הרופא יגיד ( בטח ישלח אותך לרופא נשים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב מתמשךכהן חדוה21/09/2009
אני בת 62 שוקלת 73 ק"ג גובה 159 ס"מ סובלת מכאב מתמשך מזה שנתיים מעל הקרסול בעקר ברגל שמאל כל הבדיקות שעברתי (אורטופדיה הומלץ על מידרסים שלא שיפרו את הכאב, כלי דם ,EMG, צילום חוט השדרה-נמצאו שינויים לא מעבר למקובל לגילי , ניורולגיה)
הבדיקות נמצו נמצאו תקינות.
הכאבים מופיעים בעקר לאחר עמידה ממושכת, האיזור מתחמם ומופיע אדמומיות בחלק הפנימי של הרגל מעל הקרסול.
כשהאדמומיות מופיע החום יורד והאדמויות נעלמת לאחר כיומיים .
בהמלצת רופא אורטופד נשלחתי לבצע פיזוטרפיה בגלי חום לאחר הטיפול מצב הכאבים לא השתפר
כשהכאבים גוברים אני לוקחת אקמול עד חמישה כדורים ליום בהתאם לכאב
טופלתי בכדור Simvastatin עד לפני שנה בהמלצת הרופא המטפל הופסק הטיפול בכדור הכולסטור נשאר יציב ללא שינוי במסגרת המותר גם ללא הכדור.
התרופות בהם אני משתמשת באופן קבוע ר"מ:
קרדילוג 10 מ"ג, אמלודיפין 7.5 מ"ג ,טריטייס 5 מ"ג, ליפיטור 20 מ"ג, גלוקומין 850מ"ג, לנטון 30מ"ג קרטיה 100 מ"ג, כל הכדורים הנ"ל 1 ביום,
נא עזרתך הכאבים בלתי נסבלים ופגעים האיכות חיי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב מעל הקרסול
מוטי צ'חנובר22/09/2009שלום חדוה
אכן מקרה לא שגרתי.
דיקור הינה שיטה לטיפול בכאב וככזו יש ביכולתה להוריד את עוצמת ותדירות הכאב בסוגי כאב שונים.
הצעתי: קבלי סדרה של 10 טיפולי דיקור ואני מניח שתוך מספר טיפולים יהיה שיפור במצבך.
פני למטפל באזור מגורייך או לנייד שלי לקבלת מידע נוסף: 050-6791001
בהצלחה
מוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה אישית לניר...אבי דן15/09/2009
היי ניר,
האם אתה ניר סלמה שגדל בראשון לציון ולמד במורדי הגיטאות?
ממתין לתשובה
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאבי דן
ניר סלמה16/09/2009חיובי זה אני....:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בעצם הזנבחן13/09/2009
ד"ר שלום,
אני בת 26 וסובלת מזה כשנה מכאבים בעצם הזנב. הכאבים מופיעים בעיקר בישיבה (כל תזוזה על הכיסא) ובמעבר מישיבה לעמידה.
חשוב להדגיש שהכאבים אינם כתוצאה מחבלה או נפילה.
האורדותפד הפנה אותי ל-CT, נתן לי כדורי ארקוקסיה והמליץ על פיזיותרפיה.
עברתי כמה טיפולי פיזיותרפיה, אולם לפי הפיזיותרפיסט, אין טיפול לכאבים באזור זה.
הייתי גם אצל כירופרקט, אולם גם לאחר מס' טיפולים, המצב לא השתפר והכירופרקט לא ראה לנכון להמשיך עם הטיפולים. עם זאת, הוא המליץ לי על דיקור סיני.
לאחר ביקור שני אצל האורתופד הוא נתן לי הפנייה למרפאת כאב לקבלת זריקות.
לפי האורתופד במרפאת כאב (על סמך צילום ה-CT), יש לי היצרות בחוליה L5 וכנראה שהיא גורמת לכאבים בעצם הזנב.
קיבלתי זריקה אחת למקום (אני מפחדת לקבל עוד זריקות) ואין שיפור.
האם אכן יש קשר בין ההיצרות בחוליה לכאבים בעצם הזנב?
אציין שהאורתופד הראשון והכירופרקט לא אמרו דבר לגבי היצרות בחוליה.
האם כדאי לנסות דיקור סיני?
אודה לתשובתך
חן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בעצם הזנב
מוטי צ'חנובר13/09/2009שלום חן
במידה ואכן יש היצרות בחוליה L5 בהחלט יתכן כאב הקורן לעצב הזנב. ברור לך שלא ניתן להעניק ייעוץ רפואי מלא בפורום.
ראשית, מצי את הבירור הרפואי לקבלת אבחנה ברורה.
במידה ואת סובלת מהיצרות בחוליות הגב התחתון ניתן לנסות 5-10 טיפולי דיקור סיני להשגת הקלה משמעותית.
בהצלחה
מוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך, האם
חן14/09/2009בדיקור סיני יש תחומי התמחות שונים, או שכל מטפל בדיקור סיני יכול לטפל בבעיות גב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתמחות של מטפלים בדיקור סיני
מוטי צ'חנובר16/09/2009שלום
בעקרון כל מטפל מוסמך יכול לטפל בכאב גב.
ברם, מטפל המתמחה בתחום מסויים יהיה בעל סיכויי הצלחה גבוהים יותר.
כמובן שגם לניסיון המטפל יש חשיבות.
שאל את המטפל שלך במה הוא מתמחה.
בהצלחה
מוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רפואה סינית נגד כאבי גרוןנוני08/09/2009
בוקר טוב.
בחודש האחרון יש לי כאב גרון מציק שלא מפסיק, לא משנה כמה תה או משקאות חמים אני שותה. האם צמחי מרפא יכולים לעזור במקרה כזה, או שיש צורך לעבור לטיפול "קשה" יותר?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב גרון
מוטי צ'חנובר08/09/2009שלום רב
צמחי מרפא או דיקור סיני יכולים בהחלט לעזור.
במידה ויש הופעה חריגה של בעיה מסוימת כדאי לראות רופא לקבלת אבחנה.
בהצלחה
מוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)