מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאסים חזקים בקרסולחוה ברזילי10/01/2009
שלום רב לפני מס' חודשים סובבתי את קרסול רגל ימין. קיבלתי תרופות שונות במחזורים של 10 ימים ושום תרופה לא עזרה ממש. נואשתי אחרי שכל הצילומים והאולטרא סאונד היה תקין. הלכתי לדיקור סיני 11 טיפולים במכבי טבעי. חלה הטבה משמעותית ושיפור. לא ממש חזרתי לעצמי אבל היה שיפור. עכשיו. לפני שבוע הכל חזר לי. הקרסול כואב בחלקו הפנימי ולא החיצוני. רופא אמר כי זה דלקת. נתן אביטרן וגסטרו ל-10 ימים. לקחתי כבר 5 כדורים. לא יודעת מה לעשת. סובלת מאוד. שאלתי איך אחרי טיפול בדיקור חלה הטבה והמצב כמעט חזר לקדמותו - איך קורה ששוב הכל חזר? ובכלל מה לעשות לאיזה כיון ללכת הפעם? האם שוב לחזור לדיקור? נואשת. זקוקה לעזרה!!! אודה להתיחסותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חוה
ניר סלמה10/01/2009הטיפול ברפואה סינית מאד עוזר לכאבים
לי נשמע כי לא השלמת את הטיפול, עדיין היה מעט כאב חבל שלא לקחת עוד כמה טיפולים למניעה (רפואה מונעת)
לא נורא אם הדיקור עזר לך פעם אחת את יכולה לפנות שוב וגם לסיים את הטיפול, אני גם לא מבין אם רק דיקור עזר לך בפעם הקודמת למה בכלל שוב לקחת כדורים ולא ניסית קודם כל דיקור .
בהצלחה והרגישי טוב
ניר סלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמאיה07/01/2009
היי אני בחורה בת 21 בשבוע האחרון סובלת מכאבי ראש ,סחרחורות ומנידודי שינה. יש לי תור לנורולוג רק בשבוע הבא בצעתי כמה בדיקות נאמר לי שבלוטת התריס והסוכר תקינים,ושרק המוגלובין טיפה גבוה מה זה אומר?ממה זה נובע? תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב ראש וסחרחורת
מוטי צ'חנובר07/01/2009שלום מאיה
ישנם הרבה סיבות אפשריות אך לא יהיה זה נכון לפרט לפני בדיקת הנוירולוג.
במידה והבדיקות תקינות והתופעה נמשכת-אנא, פני אלי שוב.
בהצלחה
מוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתרון טבעי למה?!
מוטי צ'חנובר25/02/2009שלום שלמה
אל מה אתה ממליץ בדיוק?
האם אתה יודע מה הבעיה?
אם יש לך אבחנה מדויקת אחרי קריאה של 4 שורות-אשריך!
אם אין לך אבחנה-איך אתה ממליץ על טיפול?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהליהי04/01/2009
שלום רב, אפשר לשמוע על שניים שלושה המאכלים שמכילים הכי הרבה ויטמין D שידוע כמונע אוסטיאופורוזיס? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמין D
מוטי צ'חנובר04/01/2009היי ליהי
את לא בפורום הנכון...
במידה ואת מעוניינת לקבל ייעוץ דיאטתי מקצועי פני לאיריס מולכו 054-4294257
בברכה
מוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחני01/01/2009
לפני כ-4 שנים אובחנתי כחולת סרטן שלב 2 עם בלוטה אחת נגועה.. עברתי כריתה מלאה, טיפול כמוטרפי והקרנות. לפני מספר חודשים עברתי מטמוקסי לפמרה. לפני מספר ימים הופיעו כאבים בעצמות האגן באיזור בגב התחתון משני הצדדים. הכאבים מופיעים בקימה מישיבה ובהליכה. בשכיבה אין כאבים. האם יכולים כאבים אילו להצביע על גרורות בעצמות? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בעצמות האגן
מוטי צ'חנובר01/01/2009שלום חני
אינני יודע.
אין זה תחום ההתמחות שלי-הפני את השאלה לרופא אונקולוג.
שבת שלום
מוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חולשה בזרוערעות29/12/2008
שלום רב, עקב הזרקת בוטוקס בבית השחי נוצרה חולשה בזרוע. האבחנה היא שיש תקלה בעצבוב השריר של הזרוע כתוצאה מההזרקה\מהחומר. האם דיקור סיני יכול לסייע \ לזרז החלמת העצבוב\העצב שנפגע למרות שלא ברור היכן הפגיעה המדוייקת ומה ארע בדיוק? אודה לתשובתכם רעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חולשה בזרע - רעות
ניר סלמה29/12/2008היי רעות
לרפואה הסינית יש פתרון טוב בכך שהדיקור יכול להזרים הרבה דם וגם צ'י (סוג של אנרגיה) לאזור,לרפואה הסינית אמצעים חזקים מאד לטיפול בבעיות אורטופדיות וכדאי לך מאד לנסות 5-6 טיפולים.
בהצלחה ניר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהפיני10/12/2008
היי.. אני סובל בזמן האחרון מכאבים עזים ברגליים בעצם הזנב ובמיוחד באיזור המפסעות אציין כי לא קיבלתי מכה ולא נפלתי... אח אני עובד שעות ארוכות על הרגליים... אציין גם שבמפסעה אני חש מאיין רעידות חזקות לפני שאני חש בכאבים ולאחר כמה שניות רק מתחילים כאבים אשמח לתשובה בעניין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בעצם הזנב עם הקרנה
מוטי צ'חנובר10/12/2008שלום פיני
האם ניגשת להיבדק אצל רופא?
חשוב להגיע החנה וחשוב עוד יותר לדעת מה אין.
ישנם סיבות רבות לכאב מסוג זה ועצתי היא להיבדק.
דיקור סיני יעיל לסוגי כאב רבים, בין היתר לפריצת דיסק, בלט דיסק, היצרות בעמוד השדרה ועוד.
בהצלחה
מוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרינת07/12/2008
שלום לכם, ראיתי בפורטל שלכם הודעה של מישהי שכתבה שהיא סובלת מחרדה חברתית וכתוצאה מכך לחץ הדם שלה עולה. גם אני כך בדיוק. פעמים רבות במהלך היום אני חשה לא נעים בקרבת אנשים ולחץ הדם שלי עולה ואני אפילו לעתים מזיעה ונהיית אדומה. שאלתי היא: האם לחץ הדם הגבוה והתחושות הנלוות זהות לתחושות שחשים כשעושים כושר גופני? כלומר, האם הגוף מרגיש אותו דבר כמו בכושר? אם כן, אז התחושות הללו לא מסוכנות לבריאות. האם אני צודקת? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה
מוטי צ'חנובר08/12/2008שלום רינת
חרדה עשויה לבוא ליד ביטוי במספר אופנים, בין היתר, בהחשת דפיקות לב, כווץ כלי דם (הגורם לעליית לחץ הדם), תחושה של גלי חום והזעה.
פעילות גופנית מאלצת את הלב וכלי הדם להגיב באותו אופן.
לשאלתך אם זה מסוכן אינני יכול לענות מכיוון שאין זה תחום ההתמחות שלי.
אוכל לציין שבאמצעות דיקור סיני ניתן להוריד את רמת החרדה והלחץ, "להרגיע את הנפש" ולטפל בסימפטומים ספיצפיים המפריעים לך.
בברכה
מוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהענת03/12/2008
שלום רב לאחרונה ראה אותי אורתופד ולאחר בדיקה של עמוד השידרה , אמר לי שאין לי בכלל שרירים באזור וחייבת להתחיל התעמלות לחיזוק שרירים אלו . שכחתי לשאול אותו איזה סוג של התעמלות הכי מתאים לפיתוח שרירים בגב אשמח אם תוכלו להשיב . תודה ענת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענת-גב
ניר סלמה04/12/2008היי ענת
לא ציינת האם יש לך בעיה מסויימת בגללה ראית אורטופד...
אני אישית ממליץ לך על פילאטים או יוגה שהם סוגי ספורט עדינים אך מחזקים מאד, וגם אם יש בעיה מסויימת תוכלי תמיד לעדכן את המדריך/ה
את יכולה ליצור קשר איתי להמלצות ...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהעינת30/11/2008
שלום לבעלי יש crps , יש לו ידידה טובה שגם לאמא שלה יש crps ועכשיו גם לבעלה נהיה שאלתי היא האם זה הגיוני שלשלושה אנשים הקשורים לאותו אדם יהיה crps או שזה רק צירוף מקרים עצוב ביותר. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב כרוני CRPS
מוטי צ'חנובר08/12/2008שלום עינת
?omlex Regional Pain Syndrome = CRPS היא סוג של תגובה לא תקינה של הגוף לפגיעה ברקמות אחת הגפיים. התגובה הזו מתבטאת בכאב, נפיחות בגפה, שינויים בצבע העור, הזעת יתר ובהמשך שינויים בצמיחת העור והציפורניים.
אינני יודע אם תופעה זו בעלת מאפיינים גנטיים ברם, ניתן לטפל בה ביעילות באמצעות פיזיותרפיה.
דיקור סיני הינה שיטה להורדת רמת הכאב ושיפור איכות החיים ואני ממליץ לך לבדוק את האופציה הטיפולית הזו.
בברכה
מוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרויטל26/11/2008
כנראה זה לא הפורום המתאים אבל אנסה בכל זאת. בן זוגי סובל משלשול אחרי כל ארוחה ורציתי לשאול מה ניתן לאכול או לשתות כדי להקל? לדוגמא מיץ רימונים מומלץ או עדיף לאכול רימון שלם או להימנע ? האם יש לך טיפ כלשהוא ? בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רויטל שלשולים
ניר סלמה26/11/2008היי
זה אולי לא נושא הפורום אבל השאלה בהחלט במקום
לא ציינת רויטל כמה זמן המצב נמשך ....
אם זה נמשך זמן ממושך אזי זו בעיה שנחשבת מעט מסוכנת על פי הרפואה הסינית וכדאי לטפל בהקדם(פני למטפל ברפואה סינית בהקדם)
אם הבעיה היא אקוטית אז יכול להיות שזה נובע מזיהום כלשהו במעיים אם יותר מיומיים כדאי לנסות טיפול או אפילו לראות רופא,
בנוגע לתזונה ... כדאי לאכול למשך יום או יומיים דיייסת אורז:
כוס אורז בסיר גדול עם 5-7 כוסות מים בישול של לפחות שעה כדאי להוסיף מעט גינגר והל לתבשיל כדי לחזק את העיכול.
בהצלחה ותודיעי לנו איך זה נגמר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדגנית23/11/2008
הייתי מעוניינת לקבל טיפול סיני/כמוסות סיניות. כתמיכה להפריות. אני אחרי - אי וי אפ שלא נקלט והכל תקין אצלי ואצל בעלי. אני רוצה כמוסה שתעזור בהשרשה/ וגם שתרגיע אותי אני מרגישה עצבנית התקופה זו של הטיפולים. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רפואה סיני וטיפולי IVF
מוטי צ'חנובר23/11/2008שלום דגנית
יש לך 2 אופציות טיפוליות על מנת לשפר את אחוזי ההצלחה של טיפולי IVF:.
1. דיקור סיני משפר את אחוזי ההצלחה של הטיפול ב 30-60%.
2. ישנו ניסיון עם צמחי מרפא ספציפיים הניתנים על בסיס אבחנה אישית למטופל (ולא מוצר מדף כלשהו).
בחרי מטפל באזור מגוריך התיעצי גם איתו, התרשמי מנסיונו ומידת האמון שאת חשה.
בהצלחה
מוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאמיר19/11/2008
שלום רב, האם יש מאגר מסויים שבו אני יכול למצוא מטפלים מוסמכים ברפואה הסינית לצורך טיפול? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מטפלים מוסמכים ברפואה סינית
מוטי צ'חנובר19/11/2008שלום רב
חפש באתר האגודה לרפואה סינית
ישנם מטפלים מוסמכים נוספים אשר לא מופיעים באתר האגודה.
בברכה
מוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ראשרעות13/11/2008
שלום! אני סובלת מכאבי ראש חזקים כבר 4 חודשים. הם מופיעים כמעט כל יום, להרבה שעות. הם מאוד מתסכלים אותי, כי אני כבר לא יכולה לתפקד נורמאלי בחיים, והם מפריעים לי בהכל. אני סטודנטית שנה ג' בפסיכולוגיה. עשיתי בדיקות דם, הייתי אצל נוירולוג, עשיתי C.T והכל יצא תקין, אבל אני ממשיכה לסבול. אני לא יודעת אם הם נובעים מלחץ, כי גם כשהיה לי חודש חופש מהלימודים- הם הופיעו. וגם- בהרבה תקופות מהחיים שלי הייתי הרבה יותר לחוצה- ולא היו לי כאבי ראש אני לא הטיפוס של כאבי ראש. ראיתי שהפנת אנשים לד"ר אמנון מוסק, שמטפל בכאבי ראש. באיזו שיטה הוא מטפל? כי כדורים רגילים לא כ"כ עזורים לי (אינדוביס, אלגולוזין....) אני גם מטופלת אצל הומאופטית כבר חודשיים ואני לא רואה שיפור. על מה אתה ממליץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
רעות13/11/2008אגב, עשיתי גם EEG והוא יצא תקין. האם זו מיגרנה? איך יודעים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי ראש
מוטי צ'חנובר13/11/2008שלום רעות
לא ציינת בפנייתך מה היתה אבחנת הנוירולוג.
האם מדובר בכאב ראש תעוקתי?
חשוב וניתן להגיע לאבחנה ברורה לגבי סיבת הכאב.
ד"ר מוסק הינו נוירולוג המתמחה בטיפול בכאבי ראש ויתאים את הטיפול התרופתי למצב הנוכחי.
לגבי דיקור סיני, ניתן להקל על עוצמת ותדירות כאבי הראש באמצעות סדרת טיפולים.
הדיקור מתאים לסוגים שונים של מיגרנה וכאבי ראש.
השיטה יעילה, מתאימה לרוב האוכלוסיה וללא תופעות לוואי.
בהצלחה
מוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
רעות16/11/2008קודם כל המון תודה על תשובתך. הנוירולוגית שלי אמרה שזה באמת tension tipe headache. באיזו שיטה ד"ר מוסק מטפל? מה הוא יציע לי? כדורים נגד כאבים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב ראש תעוקתי
מוטי צ'חנובר16/11/2008היי
במקרה של כאב ראש תעוקתי יש להתאים את הטיפול התרופתי לדרגת הכאב ורופא מומחה המתמחה בטיפול בכאבי ראש (ד"ר מוסק) ירשום לך טיפול תרופתי יעיל לבעיתך.
אינני יכול להגיד מה תהיה דרך הטיפול שלו.
מניסיוני, ניתן לשלב בהצלחה דיקור סיני במקביל לטיפול תרופתי עד הורדת רמת הכאב לרמה סבירה.
בהצלחה
מוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקות תחת CTנ.12/11/2008
שלום, אמא שלי סובלת ממש מפריצת דיסק חמורה. הציאו לה את השיטה של ד"ר סטפן בן שושן, שיכולה למנוע ניתוח (ככה הבננו). האם זה אמין? האםא תם מכירים את זה? זה נראה לי ממש הוקוס פוקוס כזה שאי אפשר להאמין...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרקות
מוטי צ'חנובר12/11/2008שלום רב
אינני מכיר את שיטתו ואולם הזרקה תחת שיקוף CT הינו תהליך מוכר ויעיל.
בהצלחה
מוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מורטון נוירומהליאה09/11/2008
שלום, אבקש לדעת האם הרפואה הסינית מכירה את בעיית מורטון נוירומה? האם יש דרך לטיפול בבעיה לא רק ע"מ להפחית כאבים אלה לטיפול ממש בעצב כף הרגל? ואם כן איך? תודה מראש עבור תשובתכם. אגב יש טיפול ע"י מתן זריקות אלכוהול לכף הרגל מכירים? ממתינה בקוצר רוח לתשובתכם. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בכף הרגל
מוטי צ'חנובר12/11/2008שלום רב
השימוש בדיקור לבעיה זו היא לשכך כאב.
אין אפשרות "להיפטר" מהגידול השפיר בכף הרגל באמצעות מחטים.
בהצלחה
מוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)