מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי שריריםשלומית30/05/2009
בעיקבות טיפול בדיקור בשל כאבים בגב תחתון התגברו כאבי שרירי העכוז והרגליים.
הכאבים הולכים ומתחזקים במצב שכיבה ומנוחה וכן בעת שינוי תנוחה במיוחד בשבועיים האחרונים.
אני מקבלת דיקור פעמיים בשבוע מזה כחודש ימים.
האם מומלץ להמשיך בטיפול לאור התוצאות הנ"ל?
בתודה מראש
שלומית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בעקבטת דיקור
מוטי צ'חנובר30/05/2009שלום רב
התופעה שאת מציינת חריגה. בדר"כ טיפול במחטים הינו ללא תופעות לוואי.
מכיוון שאינני יודע מה שיטת העבודה של המטפל אינני יכול לחוות דעה.
כלל הזהב הוא שהדיקור לא אמור לכאוב או להחריף בעיה מסויימת.
מציע לך להתייעץ עם המטפל.
בהצלחה
מוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטמההילה16/04/2009
שלום רב,
כתוצאה מאסטמה התחלתי להתשמש במשאפים לא מזמן.. הם מאוד עוזרים ומקלים על הנשימה אבל קשיי הנשימה גורמים לי לכאבים ברום הבטן (כמו לחץ) ובנוסף לחץ בחזה.
המשאף לא מקל על הכאב אלא רק פותח את הנשימה ולכן עדיין קשה לי..
האם יש טיפולים שיכולים לעזור ברפואה הסינית?
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטמה
ניר סלמה16/04/2009חיובי חזק1!! הילה
ברוב מקרי האסטמה טיפולים ברפואה סינית מאד עוזרים ואני מדבר מניסיון אישי
אנא פני לטיפול בדיקור עם שילוב של צמחי מרפא סיניים לפני שתתמכרי למשאפים
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
הילה16/04/2009תודה רבה על תגובתך!
אתה חושב שכדאי ישר לעשות דיקורים? אני רק בהתחלה.. לא כדאי לחכות לראות אם זה עובר..?
האסטמה הזאת רק התחילה ואני לא כ"כ יודעת מה יהיה לי בהמשך (אם זה יחמיר או שזה פשוט יהיה בתקופות..).
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההילה אסטמה
ניר סלמה05/05/2009קודם כל אני מתנצל אם התגובה מגיעה באיחור (בעיה בתקשורת)
ראי אסטמה לא עוברת סתם כך כל לכך המר
דווקא קודם נסי רפואה משלימה לפני תרופות מערביות שנחשבות לחזקות מאד וגם יוצרות התמכרות!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בילתי ניסבלמירה20/03/2009
האם לרפואה הסינית יש טיפולים לחולי פיברו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיברומיאלגיה
מוטי צ'חנובר21/03/2009שלום רב
ניתן לשכך כאב באמצעות דיקור סיני גם לחולי פיברו מיאלגיה.
הדיקור משכך כאב, משפר את אופי ההתמודדות עם כאב, משפר את מצב הרוח, משרה שינה (גורם שנמצא אחראי להגברת רמת כאב בחולי פיברומאילגיה) ובכך משפר את איכות החיים.
בהצלחה
מוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיברומיאלגיה
גיא קארו-סיגל22/03/2009רציתי להוסיף שבקרוב תפתח בשיר"מ (שירותי רפואה משולבת) בבי"ח אסף הרופא סדנא לחולי/ות פיברומיאלגיה בה ישולב טיפול בדיקור סיני ביחד עם טיפול בשיאצו, תזונה, קבוצת תמיכה ועוד.
למעוניינים/ות ניתן ליצור קשר עם שיר"מ 08-9779931
בברכת בריאות
גיא קארו-סיגל
רפואה סינית
טל: 054-5435434* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחקר בדיקור סיני להורדת יתר לחץ דםדנה שני18/03/2009
לסובלים מלחץ דם גבוה, בשבועות הקרובים יערך מחקר בקמפוס ברושים (מתחם אוניברסיטת תל אביב) הבודק השפעות הדיקור הסיני על הורדת לחץ דם גבוה. המחקר כולל 10 טיפולי דיקור סיני ללא תשלום לפרטים נוספים - דנה - 057-4555617 אופיר - 054-4541363
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוזמה ברוכה-בהצלחה
מוטי צ'חנובר18/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחקר בדיקור להורדת לחץ דם- בהצלחה
ניר סלמה19/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תעזור לי בבקשהבר12/03/2009
שלום מוטי קיבלתי מכה בעגן בעצם העגן מכה חזקה שהשביטה לי את כל האזור וקשה ללכת ולעשות תתנועה של ההליכה אני משחק כדורגל ויש לי אימון מחר רציתי לדעת אולי אתה יכול לעזור לי או מבין מה לעשות למרות שלא נראה שזה קשור לרפואה הסינית אני שם כמה משכות סיניות ומשכות כדי להעביר תכאב אבל זה לא עוזר כל כך מה לעשות בבקשה תעזור לי תודה בר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב באגן
מוטי צ'חנובר12/03/2009ערב טוב בר
גש לרופא על מנת לשלול שבר.
במידה והבדיקות תקינות ניתן להקל בדיקור על הכאב.
בהצלחה
מוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקוליאוזיס ופריצת דיסקפול24/02/2009
אני סובל מסקוליאוזיס ופריצת דיסק. האם אוסטאופתיה יכולה לעזור לי. תודה מראש פול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקוליוזיס פריצת דיסק
פול24/02/2009לכבוד פול
בהחלט אוסטאופתיה יכולה לעזור לך עם הסקוליוזיס שלך. יכול להיות שהסקוליוזיס הוא אחד מהגורמים לפריצת דיסק שיש לך' ודי בטוח שהוא עזר לפריצה או למקום להיות רגיש או מועד .
האוסטאופטיה גם אם לא תעזור לך עם הסקוליוזיס היא בודאי תעזור לך עם הכאבים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נא עצתכםCertificate22/02/2009
במידה והפורום לא רלוונטי, מתנצל, אנא התעלמו. אשמח לקבל המלצה (אפשר גם במסר פרטי) לרופא (גם פרטי) רלוונטי לבדיקה וחוות דעת נוספת. (לדעתי רופא אף אוזן גרון מומחה בכיר, אלרגולוג, או כל רופא אחר שיתכן ורלוונטי) חשוב לי שמדובר יהיה ברופא מומחה, בכיר ובעל שם וניסיון רב. בת 29, בריאה לחלוטין, רגישות וכאבים בחלק העליון של האף, סטרואידים ומי מלח (בהמלצת רופא) שנלקחים, מקלים מעט, אך זה כמובן לא פתרון קבוע. עיבוי רירים/תאים אתמואיצליים, כנראה בשל אלרגיה, נשללה דלקת בסינוסים ברנטגן ו CT, כמו כן נלקחה אנטיביוטיקה שלא עזרה, רופא אף אוזן גרון אמר כי צבע הדלקת הוא אלרגי. תודה ושבוע טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה ל- נא עצתכם
ניר סלמה22/02/2009שלום
אם מדובר באלרגיה אז דווקא טיפול ברפואה סינית או הומאופטיה הוא מעולה
אתה יכול ליצור איתי קשר אני אולי אוכל להמליץ לך על מטפל באזוך
בברכה ניר סלמה
052-6433764* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפש מתנדבתתמי21/02/2009
אני מטפלת מזה חודשיים באשה כבת 40 תושבת אשדוד שעברה תאונת דרכים קשה לפני 10 שנים ונמצאת במצב פיזי ונפשי קשה ביותר. חשבתי בנוסף לטיפול הפסיכותרפויטי לשלב רפואה אלטרנטיבית.חשוב לציין שהאשה למדה רפואה אלטרנטיבית טרם פציעתה.מאחר והנה דלת אמצעים ,אני מנצלת את הפורום ע"מ לקבל המלצות שלמתמחים בתחום שיוכלו להקדיש מניסיונם בהתנדבות. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתנדבת
ניר סלמה21/02/2009בהצלחה תמי
אני לא בטוח שזה הפורום המתאים אך אם יש משהו מהאזור ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבריקי17/02/2009
שלום אני לא בטוחה שזה המקום הנכון לשאלה שלי ואשמח אם תפנו אוי למקום הנכון . אני פונה אליכם בשם אימי היא בת 54 סובלת (ומטופלת) בלחץ דם , כולסטרול ושומנים בדם. אתמול באמצע הלילה היא התעוררה בגלל כאב עז בשתי הרגליים מכיוון המפשעה לכיוון הברכיים לאחר שעיסינו את הרגליים הכאב חלף - זה לקח כ 10 דק האם אתם יודעים מה התופעה הזו? למי עלינו לפנות כדי לבדוק את זה ? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב קורן
מוטי צ'חנובר18/02/2009שלום אלה
ישנן סיבות רבות לכאב שאת מתארת-ללא אבחנה קשה לי להתייחס לשאלתך.
נהוג לטפל בדיקור סיני בכאב גב תחתון או כאבים קורנים לרגלים שמקורם בדרך כלל (אך לא רק) בגב התחתון.
במידה והבעיה נמשכת, פני לרופא.
בהצלחה
מוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בבקשהאלה16/02/2009
שלום לכם, לפני שלוש שנים התחלתי להרגיש שרפות וכאב בבטן העליונה , היתי אצל גסטרו – ביצעתי גסטרוסקופיה ואנדוסקופיה – בקע בסרעפת קצר וגסטריטיס קל , טופלתי בלנטון כמה חודשים והכאבים עברו. לפני שנתיים ועד היום מרגישה כאב גרון והרגשה של חנק וגוש בגרון , מתעוררת בבוקר עם כאב בגרון חזק , ואחרי זה כל היום מרגישה כאלו שמשהו תקוע בגרון והרגשת חנק . בשנת 2007 עשיתי בדיקות הבאות : בדיקת א.א.ג עם סיב אופטי – הבדיקה תקינה , אודם קל בלוע גסטרוסקופיה ואנדוסקופיה – בקע בסרעפת קצר. CT גרון וחזה עליון – הבדיקה תקינה רנטגן עם בליעת בריאום לשלילת ריפלוקס – הבדיקה תקינה אולטרסאונד צוואר וגרון – הבדיקה תקינה חוץ מזה שבלוטת הטריס קצת מוגדלת . צילום ריאות ותיפקוד – הבדיקה תקינה . בדיקות דם אחרונות באוגוסט 2008 – תקינות , חוץ מבלוטת הטריס שהיא קצת מוגדלת. א.ק.ג. – תקין לחץ דם - תקין הרופא גסטרו העלה אפשרות שזה נובע מלחצים, פניתי לפסיכיאטר , קיבלתי אלפרליד בהתחלה 0.25 מ"ג פעמים ביום , זה קצת עזר לי אבל אחרי חודש זה הפסיק להשפיע , הגדלתי מינון לאלפרליד 0.5 פעמים ביום , בהתחלה זה עזר ואחרי כמה חודשים הפסיק להשפיע... הפסיכיאטר הציעה לנסות ציפרלקס 20 מ"ג , שהוא בכלל לא עזר . חזרתי לרופא גסטרו , והוא הציעה לעשות בדיקת מנומטריה- ניתור חומציות PH כי הוא חושב שזה נובע אולי מחומציות בקבע . בנתים רשם לי אומרפדקס40 מ"ג X2 שאני לוקחת כבר חודש ללא שום שיפור, אז הוא היציע LOSEC שאני לוקחת אותו כבר חודשיים ללא שיפור. עשיתי הפסקה מאלפרליד 0.5 מ"ג כחודש , אבל לא יכולתי לסבול את ההרגשה וחזרתי לקחת את הכדורים , האלפרליד קצת עוזר לי , לפחות לחצי יום , אבל אחרי צהרים ההרגשה הזאת שוב חוזרת . השאלה היא- לאיזה כיוון ללכת ? רציתי לציין שאני מאוד רגועה ואין לי לחצים ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאלה
ניר סלמה16/02/2009היי אלה
סחתיין על כל הבדיקות בהחלט החזרת השנה את ההשקעה בתשלום ביטוח הבריאות
אלה - לאחר כל מה שרשמת ובנוסף לעובדה שהאלפריד כן עוזר לך מעט אני מצטער לומר לך שכנראה זה כן נובע מלחץ אולי לא מוסבר ואולי שאת לא מודעת אליו.
מה שאני כן שמח לומר לך הוא שהתופעה מוכרת מאד ברפואה הסינית ודיקור מטפל בה בצורה מעולה .
הייתי ממליץ לך לגשת למטפל באופן פרטי ולנסות סדרת טיפולים . לדעתי אפשר לטפל בך ולעזור בהצלחה.
ניר סלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה למוטי - כאבים ושכמה שמוטהיעל24/01/2009
שלום,
בעקבות פציעה בחדר כושר לפניי 6 שנים , נפצעתי בנקודה ממש ליד עמוד השדרה והשכמה הימנית ,
בבבדיקות במשך השנים לא נמצא נזק נוירולגי ( EMG) תקין אך נראה לי שלא בדקו את כל המקורות או שפחקששו משהו כי עד היום לא קיבלתי שום אבחנה, עםהזמן הכל מתחלש לי ושמוט הכתף ממוקמת יותר מידי קדימה , , עשיתי בדיק EMG בפעם השלישית לפניי שנה שממש כאבה לי ( כנראה בדקו מקור עצבי צווארי , כי שתיי הידיים שלי נחלשו , אבל יש לי שרירים , אפילו לחפוף ראש כואב לי להרים ידיים, ) ומאז המצב התדרד , האם יכול להיגרם נזק בעקבות הבדיקות האלה , הרי היא מחדירה מחט ומבקשת להפעיל מאמץ וזה ממש כאב , והאם יכול להיות שנתינת פולס חחשמלי גבוההמידי לשריר שבדכ מקבל פולס מסוים כדי לעבוד - האם יכול היוצר נזק לשריר ? כמו לדוגמא נורה שנשרפת אם נותנים ללה מתח גבובה מידי??? איזה סוג טיפול יכול התאים לי - אנא עזור לי
( ספורט יכול לגרום לנזק ?)
תודה
מעיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב וחולשה עקב פציעה
מוטי צ'חנובר24/01/2009שלום מעיין
לא ציינת מאיזה סוג של פציעה סבלת.
חולשה, ריפיון וקושי לבצע פעולות מסויימות עשויים להעיד על ירידה בתפקוד מערכת העצבים- וזו הסיבה שאת עוברת בדיקות EMG.
הבדיקות אינן מזיקות ואת לא צריכה לחשוש מהן.
ואולם, חשוב למצות את הבירור הרפואי ולהגיע לאבחנה ברורה.
במידה והבדיקות תקינות, שילוב של דיקור סיני עם כירופרקטיקה עשוי לעזור.
במידה ויש ממצאים שונים-יש לשקול טיפול לגופו של עניין.
בהצלחה
מוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש טיפול למפרק הירך ?א.ל.23/01/2009
שלום, יש לי שחיקת סחוס במפרק ירך אחד. אני מעוניינת לטפל באופן שוטף בכאב ובדלקת שנוצרת שם לפעמים. אני מעוניינת בטיפול ממוקד במפרק שיהיה ארוך טווח, ויתבצע ללא כאבים וללא השפעה על איזורים אחרים בגוף (דברים שחוויתי בטיפול קודם). האם זה אפשרי והאם הבקשה מובנת ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב במפרק הירך
מוטי צ'חנובר23/01/2009שלום רב
הטיפול בדיקור סיני מיועד לבעיות כאב מגוונות ובהחלט מתאים לאוסטאו ארטריטיס -כאב הנובע משחיקת סחוס ונפוץ בברכים, ירך, פרקי הידיים ועוד.
הטיפול אינו בונה מחדש את הסחוס אך מטפל ביעילות בכאב.
סדרה של 10 כ- טיפולים עשויה להעניק לך שקט יחסי למספר חודשים.
הטיפול ממוקד לאזור מפרק הירך (לדוגמא) אך מיקום המחטים עשוי להיות מקומי בירך ובנקודות נוספות בגוף המשפיעות על כאב או דלקת.
בהצלחה ושבת שלום
מוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיגרנה קשהסיגל19/01/2009
שלום, השאלה מופנית למוטי אני בת 37 וסובלת ממיגרנות קרוב ל 20 שנה, בחצי שנה האחרונה המצב מאוד החמיר והמיגרנה היא על בסיס יומיומי אפשר להגיד, אני לוקחת רילרט בממוצע 4 פעמים בשבוע, משפיע הרבה פחות מפעם, במקביל מטופלת קצת מעל לחודשיים בדיקור אצל מומחה ברפואה סינית, העניין הוא שאין שיפור בכלל ולא רק, נראה שיש אפילו החמרה במצב, מיותר לציין שאני בקושי מתפקדת, נעדרת המון מהעבודה ובעיקר מאוד סובלת כאבים מאוד חזקים, מרותקת ימים למיטה לא מסוגלת לעשות פעולות הכי פשוטות וחיי הפכו פשוט לגיהנום מאז. מה אני יכולה לעשות בכדי לשפר את המצב? תודה מראש סיגל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיגרנה קשה
מוטי צ'חנובר20/01/2009שלום סיגל
התמונה המצטיירת אכן לא פשוטה אך ישנם מספר צעדים שעשויים לשפר את מצבך:
1. בקשי מהנוירולוג המטפל בך טיפול תרופתי שונה-במידת קבלי טיפול מניעתי (לפחות לתקופה מסויימת).
2. התייעצי עם המטפל לגבי שילוב צמחי מרפא סיניים.
3. רוב האוכלוסיה מגיבה לטיפול בדיקור-אם אחרי כ 10-15 טיפולים אין שינוי החליפי מטפל-אינני מטיל ספק במקצועיותו אולם לפעמים גישה שונה עושה את ההבדל.
4. כ-1/3 מהמטופלים מגיבים בצורה לא מספקת לדיקור סיני-במידה ואת חלק מקבוצה זו החליפי שיטת טיפול: הומאופטיה, צמחי מרפא, כירופרקטיקה (במידה ויש קשר לשריר הצוואר) ועוד.
בהצלחה
מוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפעמים צריך סבלנות....
שרה02/02/2009היו לי כמה מטופלים שאחרי הטיפולים הראשונים, קיבלו מיגרנה חזקה יותר מבדר"כ ולאחר מכן המיגרנות הלכו ופחתו. תתיעצי עם המטפל שלך לגבי תזונה/ צמחים ואולי אף לעלות את תדירות הטיפולים. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפקט טיפולי דיקור לאחר סיום הסדרה
מוטי צ'חנובר06/02/2009שלום
אמת אמרת לירון.
לעתים רואים שיפור ניכר במצבו של המטופל מספר שבועות או חודשים לאחר סיום סדרה של 12 טיפולי דיקור.
נשאלת השאלה כיצד ניתן לדעת אם אכן הדיקור היה יעיל?
ובכן, נשים שסבלו שנים ארוכות ממיגרנה, ללא שינוי בדפוס הכאב או בעוצמתו, חווים שינוי והקלה בעוצמת הכאב לאחר סדרת טיפולים-במצב זה ניתן להניח כי הדיקור עשה את העבודה.
בהצלחה
מוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתי
סיגל15/03/2009שלום בתי, אשמח לשמוע מה עזר לבעלך, תוכלי לתת לי מייל או טלפון שלך ואני אתקשר? תודה סיגל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה?אבי16/01/2009
שלום דר. אני סובל מבלט דיסק L4-L5 עם לחץ על הרגל. אני עובד במשרד ולא מתאמץ . בדרך כלל לא מרגיש בכאבים והפרעות בעבודה ובכלל. אבל יש ימים אפילו חודשיים שמרגיש כאבים חזקים בגב תחתון ולחץ על כול אורך הרגל מצד חיצוני עד כף הרגל והאצבעות. שאלתי לכבודך 1.ממה זה בא הכאבים והלחץ על הרגל מאיפה זה בא אם אני לא מתאמץ. 2.איזה תנועות או דברים שאני עושה שהם יכאיבו את הגב ויגבירו את הלחץ על הרגל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלט דיסק
מוטי צ'חנובר18/01/2009שלום בני
בלט דיסק הינו גידול של אזור מסויים בחוליה כלפי חוט השדרה.
התעבות זו של החוליה לוחצת על סיבי העצב ומכאן הכאב הקורן לרגל.
דיקור סיני יכול לגרום לחסימת הכאב (מעין RESET) באופן מקומי - אפקט של שיכוך כאב.
סדרה של 5-10 טיפולים עשויה להניב תוצאות אולם יתכן ותידרש לטיפולים נוספים.
בהצלחה
מוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהגבי13/01/2009
שלום שמי גבי וכואב לי כבר חודש באיזור שבין היד לכתף... הכאבים הולכים ומתעצמים ולכן לא נראה לי שנתפס לי שריר כמו כן זה מקשה עליי לתפקוד משום שזה נמצא ביד ימין, היד החזקה שלי... אני בן 16 ואני מקווה שתוכלו לעזור לי, תודה ויום טוב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בזרוע
מוטי צ'חנובר13/01/2009שלום גבי
ישנם מספר סיבות לכאב קורן מהכתף לזרוע.
יתכן ומדובר בדלקת בכתף, תסמונת התעלה הקרפלית (CTS) דלקת שרירית ועוד.
ממליץ לך לגשת לרופא ולהגיע לאבחנה מדויקת.
הטיפול בדיקור יעיל למגוון רב של בעיות כאב, כולל התסמונות המצוינות לעיל.
בהצלחה
מוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)