מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוספים מומלצים לסוכרת הריוןאלונה09/03/2017
היי רומי, יש לי סוכרת הריון ותזונאי בנה לי דיאטה מאוד מצומצמת ומאוד דלה. אני מרגישה חולשה במרבית היום, יותר משהיה לי בהריון הקודם אז אני מניחה שחלק מזה קשור לסוכרת ולתפריט הדל שיש לי. איזה תוספים כדאי לי לקחת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספים לסוכרת הריון
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית10/03/2017היי אלונה,
לחיזוק הגוף ולאיזון הסוכר אני ממליצה לך לצרוך גוג'י ברי ואסאי
שניהם מאזנים את הסוכר ומחזקים את הגוף. ניתן לרכוש אותם טרי וגם ניתן לרכוש אותם כתוסף.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימון סחוט לחילוף חומריםסרגיי07/03/2017
קראתי ששתייה של מיץ לימון סחוט בכל בוקר משפר את חילוף החומרים. זה נכון? אם כן, אז מה הכמות המומלצת? קראתי דבר דומה גם על שמן זית. מה עדיף מבין השניים? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיץ לימון בבוקר
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית07/03/2017היי סרגיי,
מיץ לימון עם שמן זית גורם ליציאות בבוקר, טוב גם לאנשים שסובלים מעצירות או מהתרוקנות לא מלאה.
כף שמן זית כתית עם מיץ מחצי לימון.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד בפי הטבעת מזה זמן רבאסיף04/03/2017
שלום,
אני סובל מגרד בפי הטבעת מזה זמן רב.
הרופאים לא הצליחו למצוא את הסיבה ואני חושב שזה עשוי להיות קשור לתזונה.
לאחרונה גילתי ששתיית חומץ תפוחים מקל מאוד על הגרר.
האם את יכולה להעריך מה גורם לבעיה וכיצד ניתן לפתור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד בפי הטבעת
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית05/03/2017היי אסיף,
גרד בפי הטבעת יכול לקרוא משלוש סיבות, טחורים, תולעים וקנדידה. אם בדקתה שאין לך טחורים או תולעים לך על טיפול בקנדידה אצל נטורופת מוסמך.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך אפשר להעלות את ההמוגלובין בדם?גיא02/03/2017
איך אפשר להעלות את ההמוגלובין בדם? האם יש אוכל מסוים שאני יכול לאכול שיעזור לזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעלות את ההמוגלובין
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית05/03/2017הי גיא,
ניתן לעלות את ההמוגלובין על ידי אכילה של עדשים שחורות, עלים ירוקים, כוסמת, טחינה מלאה, שעועית שחורה, קקאו רו, פול, משמש מיובש אורגני.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך למנוע את הפטריה?דפנה28/02/2017
יש לי נטייה לפטריות וגינליות. נתנו לי עכשיו מרשם לאנטיביוטיקה ואני יודעת שאחריה תגיע הפטריה. אני כבר לוקחת פרוביוטיקה באופן קבוע, מה עוד אני יכולה לקחת במקביל לאנטיביוטיקה? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה וגינלית
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית01/03/2017היי דפנה,
את סובלת מפטרית קנדידה, הפטריה יוצאת מפי הטבעת ועוברת לנרתיק. צריך טיפול עומק במערכת העיכול כדי שתתפטרי מהפטריה. ממליצה ללכת לנטורופת ולטפל בבעיה.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם דבש מאבד את האיכויות שלו בחום?יפעת26/02/2017
זה נכון שאם מחממים את דבש אז הוא מאבד את כל הסגולות שלו ובגלל זה אין בכלל טעם לשים דבש בתה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חימום דבש
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית01/03/2017היי יפעת,
אכן כשמחממים את הדבש הוא מאבד את יתרונותיו. את הדבש כדאי לאכול בנפרד ולא להמתיק בו את התה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השלמת תוספים בתפריט טבעונילימור23/02/2017
הבת שלי בת ה-15 עברה לתפריט טבעוני, אני מאוד תומכת בהחלטה שלה ורוצה לבוא לקראתה, מה את ממליצה לי להכין לה באופן קבוע במקום סייטן שאני לא אוהבת כי הוא מעובד מאוד ואיזה תוספים עליה לקחת כדי שהיא תהיה בריאה וחזקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפריט טבעוני
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית23/02/2017היי,
קטניות ודגנים נותנים חלבון מלא כמו, אורז ועדשים, חומוס ואורז, קינואה ועדשים, טופו אורגני וטמפה.
אני ממליצה על צריכה של B12 אם יש חוסר במאגרים.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ידיים כל הזמן נרדמותאילה21/02/2017
לפחות פעם ביום הידיים שלי נרדמות ויש לי תחושת נימול שעוברת אחרי כמה דקות. האם יש צמחי מרפא שיכולים לעזור לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ידיים נרדמות
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית23/02/2017היי,
יכול להיות שזה קשור לזרימת דם אטית, אם אין בעיית לחץ דם גבוה אני ממליצה לשתות תה רוזמרין, ג'ינג'ר וקינמון.
פלפל אדום חריף גם מזרז זרימת דם וכמובן הליכה נמרצת.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נימים בלובן העין אדומים מה זה אומר?יצחק18/02/2017
לאחרונה שמתי לב בשתי העיניים של לי נים ממש לרוחב העין מהצד ועד לעיגול המרכזי לאישון. אשמח לשמוע את דעתך המקצועית האם מדובר בסימן ומה זה יכול להיות?
תודה רבה רומי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נימים בלובן העין
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית23/02/2017היי יצחק,
נים בלובן העין יכול להעיד על עייפות, לחץ דם, טרשת עורקים, הוא כמכוון למקום הטראומה בקשתית העין.
לא ניתן לראות נימים בקשתית.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש על הקרקפת של תינוקתאלינור16/02/2017
הקרקפת של התינוקת שלי מתקלפת בקילופים גדולים וגסים. אני יודעת שזה נפוץ אצל תינוקות, אבל אני מפחדת שזה מגרד לה. מה אני יכולה לעשות כדי שהעור יפסיק להתקלף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קילוף בקרקפת של תינוק
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית23/02/2017היי אלינור,
כדאי ללכת לרופא ילדים שיבדוק שזה רק קילוף הקרקפת.
אני ממליצה לעסות את הקרקפת בשמן קלנדולה לתינוקות.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתרון ליובש על הקרקפת של תינוק
אור24/02/2017היי , מניסיון אני מאוד ממליצה לך על שמפו טבעי שאני מוכרת שמיוצר בעיקרו מג'ל אלוורה מאוד עדין ועושה לקרקפת שיפור מדהים הוא בעל חומרים מרגיעי גירויים וגירודים, המלווים בעיות בקרקפת ,כושר החדירה לבסיס העור (דרך כל שכבותיו) של ג’ל האלו ורה המיוצב, מאפשר הזנה עמוקה ויסודית של עור הקרקפת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעולים לא עוברים אחרי מחלהיותם14/02/2017
הייתי חולה כמה ימים, וירוס חורף כזה, שבמהלכם הייתה לי הרבה ליחה ושיעולים רטובים. החלמתי מאז ואני מרגיש מצוין, אבל השיעולים לא מפסיקים ואני מתעורר מהם באמצע הלילה. מה יכול להפסיק את זה? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעולים עם ליחה
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית16/02/2017הי יותם,
אני ממליצה לך לשתות תה ליקוריץ עם קינמון בהחליט עושה את העבודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריכוך עור של תינוקחן12/02/2017
התינוק שלי בן ארבעה חודשים ויש לו אזורים קטנים בגוף שהם קצת מחוספסים, אין אדמומיות ולא נראה שזה מציק לו. הייתי רוצה לרכך לו את העור, אני יכולה להשתמש בשמנים אתריים? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמן לתינוק
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית12/02/2017הי,
אני ממליצה לך על שמן קלנדולה לתינוקות של חברת ולדה, עושה עבודה מצוינת.
אפשר שמן לבנדר 3 טיפות עם כף שמן שקדים לערבב ולעסות את התינוק.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול טבעי לפטרת הציפורנייםאש09/02/2017
כיצד לטפל באופן טיבעי כל המכונים לא צלחו לי תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטפל בפטרת
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית12/02/2017הי,
מקור הקנדידה הוא במערכת העיכול ולכן כדי לטפל בציפורניים יש לטפל במערכת העיכול.
הטיפול בפטריית קנדידה בציפורניים לוקח זמן, צריך לשנות תזונה , להוריד ממנה אוכל מעובד ופחמימות פשוטות.
בנוסף צריך לקחת פרוביוטיק איכותי פלוס להשתמש בשמן אורגנו פראי שנוגד קנדידה ודבר אחרון צמחים שיגנו על הכבד כמו גדילן מצוי.
אני ממליצה ללכת למטפל מוסמך שיטפל בבעיה.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריח רע מהפה לאישה בהריוןנעם09/02/2017
עם כל המגבלות שיש לנשים בהריון, מה הכי מומלץ למניעת ריח רע מהפה (מסטיקים וצחצוח לא עוזרים כנראה משהו במערכת העיכול?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריח רע מהפה לנשים בהריון
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית12/02/2017הי נעם,
ממליצה לך לשתות כעשר כוסות מים
שימוש קבוע בקיסמים לשיניים
להשתמש במנקה לשון
להימנע מאוכל מטוגן ומטובל שיכול לגרום לרפלוקסים
בתום הארוחות מומלץ לשתות תה ירוק שמסייע לעיכול. (3 כוסות)
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוספי תזונה לחולה סוכרת סוג 1 בדיאטהתום07/02/2017
יש לי סוכרת סוג 1 ואני רוצה להפחית במשקל ולאזן את הסוכר. איזה תוספים יכולים לעזור לי בתהליך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספים לסוכרת טיפ 1
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית12/02/2017הי תום,
אני ממליצה לך לצרוך כרום פיקולינט משפר את רגישות הגוף לאינסולין ולקשירתו לתאים.
הכמות המומלצת 200 מקג' ביום.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)