מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לימודי נטורופתיהשמואל06/06/2014
שלום.
אני מתלבט לגבי מכללות ללימודי נטורופתיה.
חשבתי על מכללת כרכור, וינגייט או קמפוס ברושים.
אשמח אם תעזרו לי להחליט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימודי נטורופתיה - תגובה
אורטל מגן06/06/2014היי שמואל
אני למדתי בסמינר הקיבוצים והייתי מרוצה מאוד.
אני יודעת שהם מפסיקים שם את לימודי הרפואה המשלימה.
לגבי האופציות שנתת
לדעתי הכי נכון ללכת לפגישות יעוץ.מערכת שעות. סהכ שעות לימוד. ובכלל להתרשם מהמקום. מרצים והנוחות להגעה.
כרכור אני לא מכירה בכלל
ברושים שמעתי שטובים אבל יקרים וויניגרט שמעתי שטובים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניקוי רעליםשירה31/05/2014
היי, איך מבצעים ניקוי רעלים יעיל ?
חיפשתי באינטרנט וכל מאמר טוען דבר שונה מהקודם
יש לך המלצות ודגשים? הפנייה לתפריטים יהיה מעולה
תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניקוי רעלים - תגובה
אורטל מגן31/05/2014היי שירה
יש המון סוגי ניקוי. השאלה מה את מנסה להשיג? כמה זמן? ומה מצבך הבריאותי והרגישי.
יש ניקוי שמורידים מוצרים ומזונות מהחי
יש ניקוי שבו אוכלים רק אורז ומאש
יש ניקוי על בסיס ירקות ופירות
יש על מיצים
ויש גם רק על מים.
זב באמת מאוד תלוי במצבך והמטרה.
מציעה לך להתייעץ עם איש מקצוע.
אפשר גם לבד אבל אף מטפל לא יתן לך המלצה מבלי להכיר אותך
זה חוסר אחריות ולקיחת סיכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיץ ירקותרינה29/05/2014
שלום רב,
מתי מומלץ ורצוי לשתות מיץ ירקות שאני סוחטת?
תודה אנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיץ ירקות - תגובה
אורטל מגן31/05/2014לא מבינה את השאלה.
עדיף לשתות ישר לאחר הסחיטה.
ועל בטן ריקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיץ ירקות - תגובה
אורטל מגן31/05/2014לא מבינה את השאלה.
עדיף לשתות ישר לאחר הסחיטה.
ועל בטן ריקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בישול צמחים ושורשיםעוזי משען29/05/2014
שלום. אני כול בוקר מבשל למשך שעה מס צמחים וזרעים.עלי שן הארי.סירפד.שורש שן הארי. זרעי גדילן. מליסה רפואית.מקרר מסנן ושותה! האם זמן הבישול להפקת המיצוי בסדר? ואם לא כמב זמן?
תודה
עוזי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בישול צמחים ושורשים - תגובה
אורטל מגן31/05/2014היי עוזי
שעה בישול נשמע מספיק זמן.
אין לי מושג מה כמות הצמחים שאתה מבשל ומה המטרה שאתה מנסה להשיג.
אם צריך מינון גבוהה יותר ממליצה על טנקטורה (מיצוי באלכוהול) או כפוסלות
שבוע טוב :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבישול צמחים ושורשים - תגובה
ד''ר יאיר מנדני05/06/2014שלום עוזי,
אין קשר הדוק בין זמן הבישול להפקת המיצוי, מה שחשוב הוא הדגש על כמות החומר הפעיל שבצמח,
בבישול של הצמחים לא ניתן להפיק מיצוי מרוכז על מנת לקבל מינון מרוכז לטיפול ספציפי,
חליטות נעימות וטובות לגוף אבל לא ברמה של טיפול ספציפי,
במיצוי מרוכז (טינקטורה) של הצמחים תקבל מינון גבוה של החליטות בצורה מרוכזת יותר וברמת ספיגה גבוהה יותר.
אבל לגבי בישול הצמחים שעה זה קצת הרבה, חצי שעה של בישול הצמחים זה בהחלט מספיק .
במאמר הבא תקבל הסבר מפורט יותר על הצמחים ודרך הספיגה שלהם.
במשך יום נפלא
יאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר ...דנה23/05/2014
האם גבר שסובל מדלקת פרקים לוקח קורטיזון יכול לשתות חלב סויה כוס ליום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשר ... - תגובה
אורטל מגן23/05/2014היי דנה
בגדול אין שום בעיה. עם כוס ביום.
אבל כמובן שכל מקרה לגופן.
מציעה שאותו אדם ינסה ויבדוק איך הגוף מגיב.
בנוסף מציעה לגוון את סוגי ה״חלב״ שיבולת שועל, אורז ולא רק סויה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כחכוך בגרוןלילי20/05/2014
אני מכחכחת בגרון כ-4 שנים ללא הפסקה כתוצאה מהצטברות ליחה בגרון
בבדיקות הכל תקין ניסיתי דיקור סיני עזר לתקופה וחזר אשמח לעזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כחכוך בגרון - תגובה
אורטל מגן23/05/2014היי לילי
אם הינך סובלת מזה כל כך הרבה.
ודיקור עזר לך מציעה לך להמשיך/לחזור לטיפול.
בנוסף אולי שווה להמעיט/להוריד מוצרי חלב (אם את צורכת) כי ידוע שהן גורמות להצטברות ליחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכחכוך בגרון - תגובה
אורטל מגן23/05/2014היי לילי
אם הינך סובלת מזה כל כך הרבה.
ודיקור עזר לך מציעה לך להמשיך/לחזור לטיפול.
בנוסף אולי שווה להמעיט/להוריד מוצרי חלב (אם את צורכת) כי ידוע שהן גורמות להצטברות ליחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמון גבוה פצעים והתקחרותדנית18/05/2014
שלום, אני בת 28 עם הורמון זכרי גבוה שגורם לנשירת שיער והתקרחות והמון פצעים מוגלתיים בגב. ההורמון כרגע לא הכ הכי גבוה, אם הוא אמור להיות עד 10, הוא אצלי כעת עומד על 11.70 פלוס מינוס. טופלתי שנה בגלולות כשההומורן היה על 14 בגרף וזה איזן אותו אך לא השפיע על השיער. הפסקתי עם גלולות וכך גם חזרו כל הפצעים בגוף מוגלתיים בגב.
חשבתי לחזור לגלולות אך אין לי בן זוג וזה לא מטפל בבעיה מהשורש.
המליצו לי לקחת כמוסות של שיח אברהם אך אינני יודעת את מי לשאול לגביהם, ואם יש לך רעיון אחר אני אשמח לשמוע. משהו שאת יכולה להמליץ והאם שמעת על כמוסות אברהם? הבנתי שזה מטפל בהורמון הבעיה מהשורש ולא רק בתסמין. לא יודעת למי לפנות תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורמון גבוה פצעים והתקחרות - תגובה
אורטל מגן18/05/2014היי דנית
מסכימה שגלולות אינן פותרות את הבעיה מהשורש וטוב שאת מחפשת פיתרון ארוך תווך.
ישנם לא מעט צחים (בניהם שיח אברהם) אשר מאזנים הורמנאלית.
מציעה לך להתייעץ עם נטורופת שהוא הרבליסט
להתאמה מקסימלית של פורמולה עבורך.
בטוחה שיש לך בין חברים/משפחה נטורופת/ית עם המלצה ואם לא אשמח לנסות ולהפנות אותך.
לגבי התקרחות לא תמיד זה מצב הרמנאלי לעיתים זה גנטי. אבל שווה לבדוק זאת מול המטפל/ת
בהצלחה
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורמון גבוה פצעים והתקחרות - תגובה
ד''ר יאיר מנדני05/06/2014שלום דנית,
אכן הטיפול הקלאסי ברפואת צמחי המרפא לטיפול בבעיה זו הוא צמח שיח אברהם מצוי..
במידה ויש לך שאלות נוספות לגבי אופן השימוש,המינון המומלץ ודרך הטיפול בצמח , תוכלי לפנות אליי בטלפון ואשמח לעזור לך.
המשך יום מקסים
יאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמניםשי13/05/2014
שלום , אני בן 21 וכבר תקופה ארוכה שאני סובל מעייפות מהפרעות קשב וריכוז ויש תקופות מדיכאון , בדקתי כמה ויטמנים באינטרנט ושמעתי על הנוטריאנט ועל קומפלקס ויטמין b-c 50 וגם שמעתי על האשווגנדה , רציתי לדעת עם אפשר לקבל עזרה בהחלטה מה לקחת בכדאי לעזור לי בעייפות בהפרעת קשב ריכוז ובדיכאון ? תודה והמשך יום נעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמנים - תגובה
אורטל מגן15/05/2014היי שי
לגבי מתח ולחץ אכן קומפלקס בי בשילוב עם סי יכולים לעזור.
כמו כן גם פסיפלורה וצמח הולריאן.
לגבי ״דיכאון״ ניתן לקחת אומגה 3 ו/או צמחים כמו ורבנה. הפריקום ג׳ינסינג ועוד.
לגבי אשווגנדה והתווסף השני אין לי ניסיון איתם ואיני יודעת.
מציעה לך להתייעץ עם איש מקצוע בכל אופן
להתאמת טיפול אופטימלית.
תרגיש טוב
אורטל מגן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויטמנים - תגובה
ד''ר יאיר מנדני05/06/2014שלום שי
דבר ראשון הייתי ממליץ לך לבצע בדיקות דם ולבדוק אם אין חסרים של B12 , ברזל, חומצה פולית, ובדיקות של CMV EBV מחלת הנשיקה שגם תורמים לעייפות כרונית ומתמשכת.
צמחי מרפא ובראשם האשווגנדה , סקוטלריה, גנסינג סיברי,, גינקו בילובה וכד צמחים שיכולים לחזק את את מערכות הגוף, ומערכת העצבים המרכזית , ותמיכה בזרימת דם טובה יותר למוח.
מיצוי מרוכז של פורמולת הצמחים (טינקטורה) 30 טיפות פעמיים ביום של הצמחים הנ"ל
יתנו מענה לבעיה .
בנוסף שילוב של אומגה 3 בריכוז גבוה + ויטמינים מקבצת B קומפלקס יסייעו אף גם.
אשמח לעזור לך אם ישנן שאלות נוספות..
בברכה והמשך יום נפלא
יאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאומגה 3
משה תיכון08/06/2014ראשית, כמו שהדוקטור כתב, מומלץ לבצע בדיקות דם ולחפש חסרים תזונתיים, ולהשלים את כל הבדיקות האחרות שממליץ עליהם הרופא המטפל.
לגבי הפרעות הקשב והריכוז והדיכאון, ממה שידוע לי כדאי לך לשים לב לצריכת אומגה 3. הנקודה החשובה היא שהגוף לא מייצר את החומצה הזאת, רק מקבל אותה מהתזונה ומכאן שצריך הרבה פעמים השלמה עם פניני אומגה 3 לדוגמא (זה מה שמשמש אותי)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע צהוב בגודל שקל בפהנדב12/05/2014
שלום,
אני מתעניין עבור אמי בת ה72 שהחל לה פצע בפנים הלחי התחתונה לפני כ4 ימים.
צהוב ועגול בגודל של מטבע שקל לערך.
הפצע גורם לכאבים מאוד חזקים עד כדי שקשה לה לדבר.
מה ניתן לעשות לרפא את הפצע ו/או להקל על הכאבים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע צהוב בגודל שקל בפה - תגובה
אורטל מגן12/05/2014היי נדב.
מציעה ללכת להיבדק אצל רופא מכיוון שאין באפשרותי לדעת באיזה פצע מדובר.
שתרגיש טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוכריות בין הארוחותיסמין11/05/2014
שלום ,אני עובדת במשמרת של מס שעות. יש לי מעי רגיז ואני רגילה לאכול כל שעתיים שלוש,הדבר אינו אפשרי בעב' לכן רציתי המלצה על סוכריה או משהו שאוכל לקחת אחרי שעתיים של הכריך שיחזיק אותי לשעה עד לכריך הבא האם סוכריית דבש מומלצת?
בנוסף רציתי לדעת האם לפני פעילות גופנית ההמלצה היא לא לאכול דגנים מלאים בשביל הזמינות של הפחמימה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוכריות בין הארוחות - תגובה
אורטל מגן11/05/2014היי בת אל
סוכריה אינה יכולה למלא או להבות תחליף ל״ארוחה״
עדיף שתאכלי אגוז או שקד בשילוב פרי יבש זה עדיף מזין ובאמת יחזיק אותך.
ולא מצריך יותר מ5 דק. שלצורך העיניין יכול להיות הפסקה ל״שרותים״
סוכריה תעשה את ההפך.
ליפני פעילות גופנית עדיף פחמימה שקלה לעיכול לשם הזמינות.
מה שאומר פרי או מיץ פירות טרי יעשה את העבודה.
לאחר הפעילות מומלץ לאכול ארוחה מזינה שמכילה את כל אבות המזון
שבוע טוב
אורטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטורופתיה וספורטכפיר09/05/2014
שלום רב,
האם נטורופתיה יכולה לסייע בנוסף לשלל סגולותיה התזונתיות גם לסגולות התומכות באימון גופני למטרות חיטוב (הפחתת אחוזי שומן)או עלייהבמסת השריר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטורופתיה וספורט - תגובה
אורטל מגן09/05/2014היי כפיר
נטורופתיה הינה שיטת טיפול בתזונה.
וכמובן שניתן ואף צריך להתאים את התזונה לפי סדר יומו של המטופל כמו כן בהתחשב בפעילות גופנית אשר עושה/לא עושה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מלטוניןנעם05/05/2014
שלום
בן 40, נוטל לוסטרל לטיפול בחרדה.
כמו כן בגלל בעיות בשינה הומלץ לי ליטול מירו במינון נמוך לאפקט העייפות.
זה היה עוזר לי בעיקר למשך השינה, אך לא לתחילת השינה, בכל מקרה הפסקתי את זה כי חששתי שאולי יש קשר בין התרופה לצורך העז שלי למתוקים (ועליה במשקל).
יש לציין שאני רגיל לישון בסביבות 3 ומעלה, לא מצליח קודם.
רציתי לשאול האם אפשר לקחת על דעת עצמי תוסף טבעי של מלטונין?
יש לי מלטונין (למציצה) של חברת NOW Melatonin 3 mg Chewable - 90 Lozenges.
ניסיתי לקחת ולא ראיתי שזה מרדים אותי מיד.(לא חשתי שזה עוזר באופן ברור)
תוך כמה זמן זה אמור להשפיע?
האם כדאי להעלות את המינון? לכמה?
מדובר בטבליות למציצה, בגלל בעיות כשרות אני מעדיף לבלוע, האם אפשר לבלוע טבליות שנועדו למציצה? זה בעייתי? זה פחות תועלתי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מלטונין - תגובה
אורטל מגן05/05/2014היי נעם
כדורים למציצה יעילים יותר בדרך זו מכיוון שנספגים מהר וטוב יותר (דרך נימי הדם מתחת ללשון)
לגבי מלטונין לפי מיטב ידיעתי לא ניתן לרכוש את זה ללא מרשם (בעבר היה אפשר. זה ירד מהמדפים)
לא יודעת לגבי מינונים מומלצים
עדיף להתייעץ עם רופא
מהפן הנטורופתי
הייתי מציעה לך להתייעץ עם איש מקצוע למתן תזונה יעילה ואולי שילוב בטיפול מגע ו/או פרחי באך
אשר יעילים מאוד לבעיות/קשיי שינה
תרגיש טוב
אורטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בירה שחורהרינה03/05/2014
שלום רב,
לאחרונה התפרסם מחקר בענין סגולות ותועלת בשתית בירה
אך לא ציינו אם מדובר גם בבירה שחורה,אני מבינה שהכוונה היתה לבירה לבנה
השאלה אם גם לבירה שחורה יש את כול הסגולות והמעלות כמו בבירה לבנה?
תודה לתשובה
אנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בירה שחורה - תגובה
אורטל מגן03/05/2014היי אנה
על איזה מחקר מדובר?
מהם סגולתו של הבירה הלבנה?!
חשוב לא לשכוח את כמות האלכוהות הרבה שיש בו.
לגבי בירה שחורה יש לה יתרונות "בריאותיים" בהגברת ייצור חלב (בהנקה), אך כמויות הסוכר שבו לא יוצרות אצלו שום יתרון בריאותי ממוצר אחר.
כמובן שהוא עדיך ממשקאות מוגזים אחרים כמו קולה, קינלי ועוד
אבל עדיין לא הופך אותו למוצר "בריא".
יש בירה שחורה "דיאט" שאמנם אין בה כמויות סוכר אך השימוש בממתיקים מלאכותיים גרוע יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיבים תזונתייםרחל27/04/2014
שלום
בעבר לקחתי באופן קבוע קונסיל ליציאות (בגלל פיסורה), אני רוצה לחזור לזה, גם לשיפור היציאות, וגם בגלל חשיבות נטילת סיבים תזונתיים לבעיות שומנים ועוד. יש לי כמה שאלות בענין.
1. האם קונסיל שווה ערך לסיבים תזונתיים כמו סובין וכדומה?
אם כן, כיצד ניתן לחשב כמה סיבים תזונתיים יש בכפית קונסיל?
2. האם קונסיל זה סיבים מסיסים או לא מסיסים?
3. כמה סיבים מומלץ ליום? ומאיזה סוג? מסיסים? לא מסיסים?
4. האם בשביל לקבל את התועלת של ספיחת שומנים באכילת סיבים יש לקחת את זה דווקא עם הארוחות עצמן שאז הגוף מקבל את השומנים או שלאוו דווקא?
5. על הקונסיל כתוב שיש להרחיק שעתיים מנטילת תרופה, איך מבצעים זאת ברמה הפרקטית? אדם שנוטל תרופות או ויטמינים, כמה פעמים ביום, איך מסדרים את זה? מאיזה כמות של סיבים יש את הבעיה של ספיגת התרופות והויטמינים?
6. מי שאוכל בתור ארוחת בוקר ברנפלקס (חיטה מלאה) עם חלב, האם זה גם מצריך הרחקה מתרופות?
סליחה על השאלה הארוכה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיבים תזונתיים - תגובה
אורטל מגן03/05/2014היי אוןריאל
איני מכירה את המוצר שאתה מדבר עליו
על האריזה צריך להיות כתוב אם זה מסיס או לא.
לסיבים תזונתיים חשיבות רבה והיא הכרחית בתזונה היומיומית שלנו
סיבים יש בקליפות של פירות, ירקות, דגנים מלאים.
כמו כן חשוב לשתות יחד עם זה כמות מספקת של מים כדי לעזור להם לצאת.
לגבי לקיחת תרופות יחד עם הסיבים איני יודעת על בעיה ממשית של זה.
פשוט יש תרופות שצריך לקחת על קיבה ריקה מהסיבה שהספיגה תיהיה יעילה יותר.
לכן תלוי באיזה תרופות מדובר
אבל בגדול לא צריכה להיות בעיה ללקיחת תרופה ואכילה של מזון אשר מועשר בסיביםץ
ממליצה לך לאכול נכון מגוון ועשיר ולא להסתמך על תוספים מרוכזים
זה הרבה יותר נכון לגוף שלנוץ
תרגיש טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול הרגעהאיתי26/04/2014
שנה וחצי אחרי לידת תאומות..מרגישה עצבים נוראים..וחץ נפשי..השאלה האם יש צמח כדור טבעי לעזור לעצמי..תודה מראש..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול הרגעה - תגובה
אורטל מגן27/04/2014היי אתי
ישנם מספר צמחים שעוזרים בהרגעת וירידת לחץ.
כמו פסיפלורה. וליראן ועוד.
כמו כן גם טיפולי מגע (רפלקסולוגיה. שיאצו...) עשויים לסייע לך מאוד.
מציעה להתייעץ עם הרבליסט להתאמה אופטימלית.
תרגישי טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)