מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תרופת מנע לפטריות ברגלייםליאור01/06/2017
כל קיץ יש לי פטריות ברגליים, לא משנה כמה אני מנסה לאוורר אותן. כשהן מתחילות אני משרה את הרגליים בחומץ תפוחים שקצת מקל אבל לא מעלים לגמרי. יש פתרון טבעי למנוע את הפטריות מראש או פתרון טבעי לטפל בהן כשהן כבר נמצאות?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופת מנע לפטריות ברגליים
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית04/06/2017היי ליאור,
אני ממליצה לך לעשות טיפול קנדידה פנימי ולא לטפל רק חיצוני.
ממליצה לך ללכת לנטורופת שיטפל בבעיה מבפנים.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עליי מרווה עם קומדיןארז27/05/2017
שלום רב
אני נוטל קומדין במינון גבוה על מנת להגיע לרמת inr של 2.5-3.5 מכיוון שאני בעל מסתם תותב.
האם מותר לי לשתות עלי מרווה רתוחים?
האם יש ויטמין k בעלי מרווה?
אודה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עלי מרווה וקומדין
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית28/05/2017שלום ארז,
אין בעיה לצרוך מרווה למרות שאתה לוקח קומדין.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעליי מרווה עם קומדין
ארז28/05/2017תודה על התשובה המהירה.
בהמשך לשאלתי האם יש ויטמין k בעלי מרווה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונה של האם והשפעה של התינוקרוזי25/05/2017
שלום רב,
אני חושבת שלתינוק שלי יש בעיות בעיכול. אני מניקה ואני לא אוכלת חלב או דגים חיים ובטח שלא כרובית וכאלה. חוץ מלא לאכול דברים יש דברים שכדאי שאני אוכל כדי לראות אם הם עוזרים לו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה של האם והשפעה על התינוק
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית28/05/2017היי,
אני ממליצה לצרוך אומגה 3 dha מאצות טובה להתפתחות המוח,
בנוסף לנסות קטניות מונבטות, שקדים, ירקות כתומים, עלים ירוקים ודגנים מלאים כמו קינאה, גריסי פנינה, כוסמת ואורז אורגני.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לא סדיר מחפשת פתרון טבעימישהי2224/05/2017
היי
האם יש דרך טבעית או אחרת( ללא שימוש בגלולות) לגרום לכך שהמחזור יהיה סדיר?
אני בת 22 וניסיתי שתי סוגי גלולות אבל זה לא התאימו לי. מה אפשר לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור לא סדיר
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית28/05/2017היי,
ניתן לקחת את הצמח שיח אברהם ואנג'ליקה סינית להסדרת המחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך לשאלה על שיח אברהםיעל22/05/2017
תודה על תשובתך
אני לקחתי רק שבועיים וחצי את השיח אבהרם,גם אחרי תקופה כה קצרה מקבלים מחזור אחרי חודש וחצי עד שלושה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיח אברהם
רומי חוכמה23/05/2017היי,
לדעתי את צריכה להמשיך לקחת את הצמח לפחות עוד שלושה שבועות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לבן בציפורניים - אם לא סידן אז מה כן?שמרית21/05/2017
יש לי פסים לבנים בציפורניים. אמרו לי שזה אומר על מחסור בסידן אז התחלתי לאכול כל יום יוגורט ולהוסיף חלב לקפה, אבל הפסים לא עוברים. אם זה לא בעיה של סידן אז מה זה כן ומה אני יכולה לעשות כדי לטפל בזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פסים לבנים על הציפורן
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית21/05/2017היי שמרית,
כשיש כתמים לבנים על הציפורנים יכול להעיד על מחסור באבץ לכן כדאי להעשיר את התזונה בדגים, דגנים, קטניות עלים ירוקים ואגוזים.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורי אבץ לטיפול בנשירהיואב19/05/2017
המליצו לי לאחרונה לקחת כדורי אבץ לטיפול בנשירת שיער. האם אפשר לקחת ללא מרשם?
אין לי מה לחשוש מתופעות לוואי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבץ לטיפול בנשירה
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית21/05/2017היי יואב,
נשירת שיער עקב חוסר אבץ הוא נדירואם זו הסיבה אז אני ממליצה על אבץ גלוקונט 50 מג ביום.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רומי
יואב22/05/2017ואם אני אקח כדור אחד של 22 מ"ג ביום וכנראה שלא חסר לי אבץ אבל אני רוצה לנסות-( זה שהמליץ לי על זה אמר שגם לבנים שלו הייתה נשירה והוא המליץ גם להם וזה עזר להם אז כנראה זה תורשתי) זה יכול לגרום לתופעות לוואי?
אם כן-מהן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבץ לטיפול בנשירה
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית23/05/2017היי יואב,
לא נראה שכדור של 22 מ"ג עלול לגרום לתופעות לוואי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיפור קוצר ראיה - תזונה - ילדה בת 6טליה19/05/2017
שלום,
ילדתי בת 6, בבדיקה בבית ספר וגם אני שמתי לב שבקריאה אינה מבדילה בין צרה .. לפתח -- קבעתי לה תור לרופאת עיניים אבל רוצה להקדים תרופה למכה ולסייע לה דרך תזונה ותרגילים. התחלנו לעשות מדי יום תרגילי עיניים ועיסוי באזור. השאלה הינה אייך אני יכולה לשנות את התזונה כדי לחזקה. מדי יום אוכלת כ 6 שקדים וקראתי שיש בהם זרחן וצריך אישון בין זרחן סידן וברזל. אוכלת ביום יום ירקות ופרות יפה. פעם בשבוע הודו נקבה. אנחנו לא אוכלות בקר כבר כמה חודשים. אשמח לעצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיפור קוצר ראיה
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית21/05/2017היי,
אני ממליצה לאכול דגים כמו סלמון או טונה שעשרים באומגה 3 שמסייעת בהגנה על העיניים.
לאכול עלים ירוקים, עלי ביבי וקייל העשירים בלוטאין ובזאקסנטין שמסייעים לתאים לחסום פגיעה בעיניים.
מומלץ לאכול פירות יער העשירים בוויטמין C שמגן על העיניים.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור אחרי הפסקת שיח אבהרםיעל18/05/2017
תוך כמה זמן מההפסקה מקבלים מחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור אחרי הפסקת שיח אברהם
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית21/05/2017הי יעל,
כאשר מפסיקים שיח אברהם צריך לקבל מחזור תוך חודש וחצי עד שלושה חודשים.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירת שיער רצינית
יעל28/05/2017היי
האם כתוצאה מזה שהפסקתי אחרי שבועיים וחצי את השיח אברהם,נוצרה לי נשירה שיער רצינית,האם זה יכול לגרום לזה?
מחכה לתשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירת שיער
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית28/05/2017לא ידועה לי תופעה כזאת אחרי הפסקת שיח אברהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יציאות מרובות ודימום מפי הטבעתאיריס18/05/2017
שלום לכולם
מזה כשלושה חודשים יש לי לסירוגין דימום מפי הטבעת . השבוע עברתי בדיקת קולונסופיה והכל תקין לא מצאו שום בעיה. אמרו שכנראה הדימום מטחורים יש לי משחה שרופא המשפחה נתן לי לטחורים הבעיה שזה עוזר לתקופה של כמה ימים ואז שוב יש הדימום.
דבר נוסף שמציק לי שכל בוקר יש לי כ_4 פעמים יציאות .יציאה ראשונה בסדר ואח"כ יציאות כשלושה .
מה אתן ממליצות לעשות בקשר לשתי הבעיות ? סליחה על אורך הבעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יציאות מרובות
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית21/05/2017היי,
נראה לי שאין לך התרוקנות מלאה ולכן יש לך יציאות מרובות בבוקר וטחורים.
אני ממליצה לאכול תזונה עשירה בפירות וירקות ומומלץ לשתות ג'ל אלוורה אורגני לפי הוראות היצרן שייסע באיזון מערכת העיכול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סגולות של קינמו טחוןןדליה17/05/2017
מה היא המנה המומלצת ליום של קינמון טחון?
האם לקינמון טחון שקונים בסופר יש לו את היתרונות ונחשב מספיק טוב מבחינת הסגולות שלו?
אשמח לקבל תשובה
דליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה קינמון לצרוך
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית17/05/2017היי,
אני ממליצה על כפית קינמון ביום אורגני.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמח הנוני כמוסות או מיץחגית16/05/2017
שלום, על פי המידע שקראתי הפרי נוני הוא פרי שמועיל במידה רבה לבריאותנו אם נוטלים אותו מדי יום. שאלתי היא האם יש הבדל ביעילות בין המיץ לבין הכמוסות. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמח הנוני
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית17/05/2017הי,
קפסולות שמכילות את תערובת הפרי היבש יעילות כמו המיץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סובלת מסחרחורות הרבה זמןפרלה - עפולה16/05/2017
סובלת מסחרחורות לעתים קרובות.. אשמח ליעוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סחרחורות
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית16/05/2017היי פרלה,
אני ממליצה לך למצות את תחום הרפואה כמו ללכת רופא ולעבור בדיקות דם, סוכר, לחץ דם, אוזניים .
אם הבדיקות תקינות אני ממליצה לך לארידיולוג כדי להבין מה מקור הבעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיצוי שיח אברהם-מודאגת-חייבת תשובהיעל15/05/2017
שלום רציתי לדעת
לגבי שיח אברהם,אני התחלתי לקחת במשך 18 יום 30 טיפות
כתוצאה ממחזור חלש,והיו לי הפלות,זה נקנה בלי מרשם רופא,האם זה מסוכן?יכול לגרום לסרטן או גידול שפיר בראש??יש לי סחרחורת,האם זה מזה?אני חוששת,האם עליי להפסיק?
זה צריך להיות בהשגחת הומופט?
הייתי מטופלת אצל הומפטית והיא נתנה לי תקופה
היום זה מחנות טבע
מחכה לעדכון
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיח אברהם
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית16/05/2017הי יעל,
שיח אברהם עובד על ההיפופיזה ומאזן את הבעיות שקשורות במחזור כולל בעיות פוריות. ככל שידוע לי אין תופעות לוואי לשיח אברהם. הסחרחורות יכולות לנבוע מדברים אחרים כמו אנמיה, לחץ דם נמוך ונפילת סוכר. ממליצה לך לעשות בדיקות דם.
חשוב לרכוש את הצמחים ממקום אמין.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחליף טבעי ללוסק, לבן 30 עם סכרת נעוריןסמדר15/05/2017
שלום.
בן 30 עם סכרת נעורים ומיטוניה דיסטרופי ברקע. בעבר ניתוח לכריתת כיס המרה.
נוטל בקביעות לוסק, עם המון תופעות לוואי כמו שלשולים, בחילות והקאות.
הפסקתי את הלוסק, אבל מחפש תרופה אלטרנטיבית לצרבת ולריפלוקס.
כמו כן ישנה אנמיה קלה, וקראתי שתוסף ברזל מגביר את הריפלוקס. מה עושים? מה ניתן לקחת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחליף ללוסק
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית15/05/2017שלום סמדר,
דבר ראשון צריך לשנות את התזונה לבסיסית יותר שזה אומר ללא מזון מעובד, קפה, שתייה ממותקת, סוכר לבן, ירקות ממשפחת הסולנים, מוצרים מהחיי ועוד. צמחים המומלצים לצרבות: תמצית רימון, ג'נג'יר, אלתיאה, ליקוריץ ועוד. אני ממליצה שילך ליעוץ נטורופתי שינחו אותו עם התזונה ותוספים טבעיים.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)