מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוסף טבעי לעזרה בהפסקה מעישוןרועי09/04/2017
שלום רב,
אני בתהליכים של גמילה מעישון והייתי רוצה לדעת אם יש איזה תוסף טבעי שיכול להקל עלי בתהליך ולדכא את הצורך שלי בניקוטין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמחים לגמילה מעישון
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית18/04/2017היי רועי,
אני ממליצה לך להשתמש בצמחים רק עם הרבליסט.
הצמחים הם: רודיולה, גינסאג ,שוש, ולריאן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סובלת מכאבי מחזור חזקיםרעות06/04/2017
ביומיים הראשונים של כל מחזור אני סובלת מכאבים חזקים ומהתכווצויות שממש מפריעות לי לתפקד כמו שצריך. כל פעם אומרים לי על איזו חליטה אחרת או תוסף אחר ואני כבר נהיית מבולבלת. אני רוצה לדעת אחת ולתמיד כדי שאהיה מוכנה למחזור הבא!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי מחזור קשים
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית18/04/2017היי רעות,
אני ממליצה לך לצרוך שני תוספים:
1. צמח השם אנג'ליקה סינית לקחת לפי הוראות היצרן.
2. מגנזיום ציטרט 200 מ'ג פעם ביום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי לימודי נטורופתיהלי03/04/2017
שלום רב,
אני מאוד מתעניינת בתחום הרפואה הטבעית ונטורופתיה וברצוני ללמוד את המקצוע.
הייתי ביום פתוח במכון וינגייט ומאוד התלהבתי מהתכנית שהם מציעים שם, אולם לרוב אני שומעת על נטורופתים שלמדו במכללת רידמן. אציין כי גם המיקום של המכללה הוא שיקול משמעותי, והיות ואני גרה ליד נתניה העדיפות שלי מבחינתם מיקום היא וינגייט.
האם את מכירה את המסלול של וינגייט? לי הוא היה נשמע מרתק ומקצועי בו זמנית.
תודה מראש על תשובתך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימודי נטורופתיה
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית04/04/2017היי לי,
אין לי מושג על תכנית הלימודים בוינגט או ברידמן, מאז שלמדתי עברו שנים רבות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות פולציסטיות צמחי מרפאאביטל02/04/2017
שלום
יש שחלות פולציסטיות ובעזרת דיקור יש לי איזן הורמונלי תקין אך עדיין ללא גלולות אני לא מקבלת מחזור עכב אי ביוץ. האם שיח אברהם יכול לעזור לעודד מחזור וביוץ? אם לא האם יש תוסף אחר שיכול לעזור לפני שאתחיל טיפולי פוריותי? תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחלות פוליציסטיות
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית02/04/2017היי אביטל,
צמח שיח אברהם משפיע על בלוטת ההיפותלמוס דבר הגורם לעידוד המחזור והביוץ, לכן הוא מומלץ לך.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שחלות צמחי מרפא
אביטל03/04/2017תודה רבה על תשובתך. אודה לך לגבי מינון לקיחת תמצית באמצעות טיפות? כמה טיפות מומלץ ליום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיניים אדומות אחרי עדשותליטל02/04/2017
אני מרכיבה עדשות מגע כבר יותר מעשר שנים, שומרת על היגיינה של העין ושל העדשה ומורידה את העדשות ברגע שאני מגיעה הביתה. בזמן האחרון העיניים שלי נהיות אדומות כבר באמצע היום, למרות שאני לא מרגישה יובש או שמשהו השתנה בהתנהלות שלי. האם מבחינה אירידולוגית זה אומר משהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשות מגע ועיניים אדומות
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית02/04/2017היי ליטל,
עיניים אדומות יכולות לקרוא בגלל יובש בעיניים, דלקת בעיניים או
הגוף פיתח אלרגיה לעדשות ולכן כדאי לצמצם את זמן השימוש בהם או לעבור להרכבת משקפיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקות חוזרות בדרכי השתןעדי30/03/2017
יש לי דלקות חוזרות בדרכי השתן. מה אני יכולה לעשות כדי להפסיק את החזרה שלהן אחת ולתמיד?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקות בדרכי השתן
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית02/04/2017היי עדי,
דלקות בדרכי השתן חוזרות ונשנות בדרכי השתן יכולות להיגרם בגלל חוסר איזון בן החיידקים הטובים לרעים כלומר יותר חיידקים רעים במערכת העיכול ולכן חשוב לחזק את פלורת המעיים על ידי פרוביוטיקה, תזונה ללא סוכרים ושמן אורגנו.
דלקת בדרכי שתן יכולה להיגרם אחרי יחסי מין מהסיבה שבקיום יחסי מין חיידקים שנמצאים באזור פי הטבעת עם החיכוך עוברים לנרתיק.
ממליצה גם לבדוק אם יש קנדידה ולטפל בבעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי אוכל עתיר סיביםאורן28/03/2017
אם הבנתי נכון, סיבים לא מתעכלים ואין להם ערך קלורי או ערך תזונתי. אם ככה אז למה בעצם הם טובים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפקיד הסיבים
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית28/03/2017היי אורן,
יש שני סוגי סיבים:
סיבים מסיסים- אלו סיבים שסופחים נוזלים והם מסייעים בהורדת כולסטרול ושומנים בדם, באיזון רמות הסוכר ובתחושת שובע מהירה יותר. הם נמצאים בעיקר בשבולת שועל, בטטה ופרות הדר.
סיבים בלתי מסיסים- סיבים אלו סופחים נוזלים מגדילים את נפח הצואה ובכך מסייעים ליציאות. . סיבים בלתי מסיסים אלו נמצאים פרות , ירקות דגנים מלאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בפלג גןף ימין מה הסיבהרומי חוכמה26/03/2017
אבא שלי סובל מכאבי יד ימין אוזן ימין וצוואר 2 רגלים ומותנים רציתי לדעת מה מקור הכאבים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בגוף
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית26/03/2017היי,
לכאבים יש הרבה מקורות, לכן קודם כל הוא צריך להיבדק אצל
רופא ולעבור בדיקות דם ואולי גם צילומים ואם לא ימצאו כלום הוא צריך להגיע לאירידיולוג שיאבחן את העיניים שלו ויראה מה מקור הבעיה.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוכל למניעת אלרגיה עונתיתלירון26/03/2017
מה אני יכול לאוכל כדי למנוע את האלרגיה העונתית שבטח תגיע בקרוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוכל לאלרגיה עונתית
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית26/03/2017היי לירון,
אלרגיה עונתית אינה קשורה לאבקנים של עצים ואבק. אני ממליצה לך ויטמין c שיחזק את מערכת החיסון, שנמצא בפרות וירקות.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש קבוע בפרוביוטיקה לנשיםרעיה21/03/2017
התחלתי לקחת כדורי פרוביוטיקה לנשים בעקבות פטריה וגינלית. האם כדאי לי להמשיך לקחת אותה באופן קבוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם לקחת כדורי פרוביוטיקה
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית22/03/2017הי רעיה,
אני ממליצה לך לקחת פרוביוטיקה באופן קבוע כרפואה מונעת.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן אורגנו-פראי יעיל לטיפול בפטרת בסינוסים?עידית21/03/2017
האם יש הוכחה ליעילות טיפול בשמן אורגנו-פראי על פטרת בסינוסים? איך הטיפול מתבצע? יש המלצות באתרי הרפואה המשלימה על שמן אורגנו בהקשר הנ"ל אך אין בהם הוכחות על סמך מחקרים לטיפול בפטרת בסינוסים. באתרים בחו"ל מומלץ טיפול פולשני לבעיה הנ"ל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמן אורגנו פראי
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית22/03/2017
היי עידית,
מהניסיון שלי בקליניקה שמן אורגנו מסייע לטיפול בקנדידה ויעיל לסינוסים ודלקות גרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול משולב בצמחי מרפא ותזונהטלי18/03/2017
בני בן 5 סובל מפרזיטים, חיידקים ופטריה במעי אשמח לדעת האם ישנה פורמולה אשר יכולה לעזור במקרה הנ"ל. כמו כן אשמח לדעת אלו מזונות יכולים להטיב את מצבו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרזיטים טיפול
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית19/03/2017היי טלי,
מומלצת תזונה דלת סוכר ודלת בצקים לבנים.
כדאי לקנות תמצית שמורכבת מ ברברית מצויה, ולענה. כמו כן מומלץ לאכול שום חיי.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה לטיפול בשיעור יתרהדס15/03/2017
שלום רב
אני הדס בת 19 וחצי אני שעירה מגיל בגרות.
תמיד המחזור שלי היה סיפור של זרמים וכאבים נורא חזקים המלווים בהקאות ושלשולים.
פצעים בעת גיל הבגרות וכמובן שיער גוף שלא משאיר מקום ריק בגופי משיער אפילו הפנים. לא מצאו לי שחלות פולצסטיות. למרות שהיו לי שני גושים מסוג פיברןדנומה בשד שמאל והוצאתי אותם לפני 3/4 שנים וגם התפוצצה לי ציסטה לפני כמה שבועות עקב יחסי מין.
אני עושה טיפולי לייזר בפנים כבר 3 שנים ועדיין זה לא עובד למרות הזמן הארוך. חיפשתי דרכים טבעיות להסרת שיער וגיליתי שאם שותים נענע כל יום זה מאוד יעזור להפחתת רמת הטסטוסטרון בגוף האישה וכך אהיה פחות שעירה.
בהמשך קראתי גם על שיח אברהם והוקסמתי. נראה כאילו זה יפתור את כל הבעיות שלי.אבל.... אני מפחדת שזה לא באמת יעבוד ואולי אפילו מסוכן. אני מאוד מפחדת ואני גם בצבא וזה נורא קשה מבחינה רפואית לקבוע תורים ולקבל יחס רציני. בבקשה אם יש לך יכולת לעזור לי אני מאוד אשמח. האם השיח יעזור לי? אפילו יעוץ טלפוני אם תוכלי אני אשמח.. תודה מראש. הדס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעור יתר
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית19/03/2017היי הדס,
שיח אברהם מאזן הורמונלית לכן חשוב לצרוך אותו. גם תזונה עתירה בסוכרים ופחמימות מגבירה את הורמון הטסטוסטרון. אני ממליצה לך לשנות את התזונה שלך שתהיה דלת סוכרים ופחמימות רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התכווצות באמצע הלילה של שרירי השוקייםגלי14/03/2017
כשהייתי ילדה היו לי הרבה פעמים התכווצויות של שרירי השוקיים באמצע הלילה. לאחרונה זה שוב חזר לי ואני מתעוררת כמעט כל לילה מכאבים. האם זה קשור להרגלי תזונה? יש משהו שאני יכולה לעשות כדי למנוע את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התכווצויות של שרירי השוקיים
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית19/03/2017היי גלי,
אני ממליצה לך לצרוך מגנזיום ציטרט 250 מ'ג ביום וBקומפלקס.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים לבנים על הציפורנייםירדן12/03/2017
יש לי כתמים לבנים על הציפורניים, מה אני יכולה לעשות כדי שהם יעברו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים לבנים על הציפורניים
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית13/03/2017היי ירדן,
כתמים לבנים מראים על מחסור אבץ. ניתן לקבל אבץ מגרעיני דלעת, גרעיני חמניות, קקאו רו וטחינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)