מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למה טוב שמן ארגן?הילה12/01/2017
לאחרונה התחלתי לשמוע הרבה על שמן ארגן ושאפשר להשתמש בו לכל מיני דברים. הייתי רוצה לדעת מה זה בדיוק ולמה הוא עוזר. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמן ארגן
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית12/01/2017היי הילה,
שמן ארגן מיוצר מגרעינים של עץ הארגן שגדל במרוקו. השמן מכיל כמות גדולה של ויטמין E וחומצות אומגה 3,6,9.
השמן יעל ללחץ דם, מקטין דלקות, כולסטרול וטריגליצרידים, כמו כן מצוין לעור ומחזק את השער והציפורניים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים אחרי אכילת שורש מורינגה וספירולינהשלומי מלכה10/01/2017
מורינגה שלומי 10/01/17 09:58
שלום ,
אני בן 32 ללא מחלות רקע בריא ,
מתאמן ואוכל די מאוזן,
התחלתי לקחת את שורש המורינגה יום לאחר שלקחתי פעם ראשונה התחילו לי כאבי ראש מעל עין שמאל די חזקים שבאים והולכים הייתי חייב לקחת 2 כדורי נורופן כדי להרגיע את הכאב .
האם זה מאותו שורש ?
אציין שלקחתי בעבר שילוב של שן הארי ועוד רכיב קרה לי את אותו הדבר.
ארצה לקחת את הספירולינה שקראתי עליה דברים מעולים הבעיה שלי היא בעיקר עייפות ותשישות,
האם הספירולינה תעשה לי את אותם כאבי ראש גם כן או שהיא בטוחה לשימוש???
אשמח אם תעני תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מורינגה וספירולינה
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית10/01/2017הי שלומי,
מורינגה לא אמורה לגרום לכאבים אולי כדאי שתבדוק עוד פעם.
ספירולינה לא אמורה לגרום לכאבי ראש ואם לא תנסה לא תדע.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואי של אקסלטהשושנה08/01/2017
ב"ה
קיבלתי את העירוי של תרופת אקסלטה לפני כחודשיים,בזמן האחרון אני סובלת מכאבים בברך,כמי שעצמות בברך נתככות וזה גורם ללחץ בברך ולצליעה. האם זה מוכר ומה אפשר לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות לוואי של אקסלטה
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית10/01/2017
היי שושנה,
כאבי הברכיים לא קשורים לתרופת האקסלטה.
כדי להקל על הכאב בברך מומלץ לרדת במשקל, ניתן לרכוש קפסולות של כורכום שמסייעות להפחתת הדלקת, ולצרוך גלוקוזמין עם כונדרואיטין ו- MSM, חיוני וחשוב משום שהם עובדים בהרמוניה ופועלים יחדיו לשיקום הסחוסים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחי מרפא לילד רגישליאור08/01/2017
ילד בן 7 רגיש מאוד ונעלב מהר. הבנתי שיש תמציות של צמחי מרפא שיכולים לעזור לו. איך זה עובד ומה התמציות הכי טובות לזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד רגיש
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית10/01/2017הי ליאור,
ממליצה לחפש מטפלת שעוסקת בפרחי בך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה דיאטת ניקוי רעלים?מילי05/01/2017
מה זה בעצם דיאטה לניקוי רעלים? מה היא הדיאטה המומלצת ביותר? זה גם להורדה במשקל או רק לניקוי הגוף? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטה לניקוי רעלים
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית10/01/2017הי מילי,
לגוף יש מנגנונים יעילים לנטרול רעלים אבל הבעיה מתחילה כשיש עודף רעלים שמכביד על מנגנוני הניקוי וגורם לרעילות ברקמות של הגוף.
יש כמה סוגי ניקוי רעלים צום מיצים או דיאטת אורז ומש או שינוי באכילה שלושה חודשים כולל צמחים שמסייעים לניקוי.
בדיאטת ניקוי יש ירידה במשקל.
אני ממליצה על דיאטת ניקוי של שלושה חודשים גורמת לגוף להתרגל לאוכל בריא ולרדת במשקל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמינים למנוע פצעי אפתה בפהטל03/01/2017
יש לי כל הזמן פצעי אפתה שעוברים וחוזרים, אמרו לי שזה מחסור בוויטמינים, איזה ויטמינים אני צריך לקחת כדי למנוע אותם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפטות בפה
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית04/01/2017הי טל,
אפטות מתפרצות בגלל מערכת חיסון חלשה ופלורה לא מאוזנת של מערכת העיכול. אנשים שנמצאים בסטרס מערכת החיסונית שלהם נחלשת ואז יש התפרצות של אפטות ואנשים שסובלים מבעיות במערכת העיכול ראיתי שם גם יותר התפרצויות של אפטות. הפה הוא המשך של מערכת העיכול.
אני ממליצה על פרוביוטיקה נוזלית לגרגור בפה ולבליעה.
צמחים לאיזון מצבי מתח כמו פרחי עוזרר, גנודרמה ועוד
אני ממליצה לגרגר כף חומץ תפוחים בכוס מים שמאיץ את ההחלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות ותוספים נגד אבנים בכליותמירה01/01/2017
בן הזוג שלי סובל כבר שנים מאבנים בכליות. הוא מטפל בזה בדרכים המקובלות אבל אולי יש תוספי תזונה או מאכלים מסוימים שיכולים למנוע את האבנים הבאות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבנים בכליות
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית04/01/2017הי מירה,
אני ממליצה לו שתיה מרובה של מים, להימנע ממזונות שעשירים באקסלאט המונעים ספיגת סידן, כמו קפה, קקאו, עלי מנגולד, תרד ועוד.
להימנע שתיה מוגזת, מזון מעובד ולהמעיט ממזון חומצי כמו בשר בקר, עוף, ביצים ומוצרי חלב שמפרקים סידן מהעצם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם לשנות תזונה בשביל התינוק שלי?הדר27/12/2016
אני מניקה והתינוק שלי סובל מגזים. אמרו לי שיכול להיות שזה קשור לאוכל שאני אוכלת (יודעת להתרחק ממצליבים), מה יכול לגרום לזה ואם יש דברים שאני יכולה לאכול שיעברו אליו שיעזרו לו נגד הגזים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוק שסובל מגזים
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית27/12/2016הי הדר,
לדעתי כדאי לך לצרוך אנזימי עיכול ולקחת כדור בכל ארוחה לפני האוכל. ולהשתמש עם פרוביוטיק איכותי.
ניתן לשתות תה שומר שהוא טוב לגזים ולהגברת חלב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה להתחיל להיות צמחוניתאירנה25/12/2016
אני רוצה לנסות להיות צמחונית ולוותר על אכילת בשר, למרות שרוב התזונה שלי היא בשר. מה התפריט הכי טוב בשבילי למעבר ואיזה תוספים חוץ מברזל צריך לקחת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה להיות צמחונית
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית27/12/2016הי אירינה,
להיות צמחוני זה אומר שאת אוכלת גם ביצים וגם מוצרי חלב כלומר יש לך B12 במזון.
תזונה צמחונית מתבססת על ירקות, פירות, דגנים וקטניות. לדעתי אם את תאכלי עדשים שחורות, כוסמת, שעועית אדומה, טחינה מלאה ועלים ירוקים לא אמור להיות לך מחסור בברזל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודת חן בקשתית, יש לזה משמעות?יובל22/12/2016
הייתי בבדיקת עיניים לא מזמן ואמרו לי שיש לי נקודת חן בקשתית. יש לזה משמעות כלשהי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודת חן בקשתית
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית25/12/2016בוקר טוב יובל,
האירידיולוגיה מתייחסת לנקודת חן כחולשה באיבר שעליו היא מופיעה. נקודת חן היא גידול שפיר ששכיח באוכלוסיה,
יש סיכון קטן שהשומה יכולה להתפתח לגידול ממהיר ולכן צריך להיות במעקב תקופתי אצל רופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופה נטורופתית להקלה על גזים בבטןיוסי21/12/2016
האם את יכולה להמליץ על משהו שיכול לסייע לתופעה, להרגיע את הקיבה או את המעי הכל גורם לי לגזים וזה בלתי נסבל?
תודה לך מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופה נטורופתית לגזים
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית22/12/2016הי יוסי,
במצב שכל מזון גורם לך לגזים זה מעיד על מחסור באנזימי עיכול.
אני ממליצה לך לרכוש אנזימי עיכול מחנות טבע ולקחת כדור עם ארוחת בוקר, צהרים וערב ואם הארוחה גדולה מהרגיל לקחת שני כדורים.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תה צמחים להקלה על בחילות הריוןדני20/12/2016
שלום רב,
אני בשליש הראשון להריון וסובלת מבחילות לאורך כל היום. איזה סוגי תה או חליטות יכולים לעזור להעביר את הבחילות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חליטות לבחילות
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית20/12/2016הי דני,
אני ממליצה על חליטות צמחים של אניס, קמומיל וג'ינג'ר.
גם שתית מים חמים עם לימון מסייעת לבחילות.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוקף של חומץ תפוחיםגיל18/12/2016
האם לחומץ תפוחים יש תאריך תפוגה שאסור להשתמש בו יותר לדברים רפואיים? (קניתי מדוכן של מישהו שמייצר בעצמו ולא בסופר של חברה מוכרת)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומץ תפוחים
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית20/12/2016הי גיל,
חומץ תפוחים אמור להחזיק לפחות 3 שנים.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם דבש נהרס בחום?רון16/12/2016
שלום
האם הסגולות הרפואיות של הדבש נפגמות בחום?
למשל אם שמים את הדבש בכוס תה או סתם במים חמים ושותים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם דבש נהרס בחום
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית18/12/2016הי רון,
דבש נהרס בחום והופך לסוכר פשוט.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומץ תפוחים בשתיה חמהבת אל14/12/2016
שלום ,אם שותים חומץ תפוחים כתה עם דבש. האם החום הרס את כל הערך של החומץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם החום הורס את החומץ תפוחים
רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית14/12/2016בוקר טוב בת הל,
הערכים של חומץ תפוחי עץ אינם נהרסים בחימום.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)