מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחץ דםאנט02/07/2011
שלום שמי אנט בת 22... לפני כמה שעות הייתי בים בשעה שהייתי במחזור החודשי שלי... בהתחלתו. במשך שעה וחצי ששהיתי שם, שתיתי מעט מים ואכלתי חטיף. הייתי במצב שכיבה וכשבאתי לעזוב פתאום נתקפתי בדופק מאוד מהיר, חולשה שהתחילו מהרגליים ועלתה למעלה וסחרחורת.. מאוד נבהלתי.. נשמתי עמוק וזה מעט עבר ושוב חזר... מיהרתי לחזור למכונית על מנת לשבת ולהדליק מזגן אך לא יכולתי ופשוט התיישבתי באמצע ונרגעתי, האוטו היה במרחק 5 דקות הליכה שבמהלכם עצרתי פעמיים כדי לנוח.. מאוד נלחצתי... כאשר התיישבתי באוטו תקפו אותי כאבי בטן איומיםםםםם בבטן התחתונה, באזור הרחם, שליוו אותי במשך רבע שעה.. כל כך כואבים שלא יכולתי לדבר.. התחושות שהרגשתי היו סחרחורת, חולשה קשה, בחילה, כאבי בטן תחתונה ודופק מאוד מהיר.. מאוד נבהלי.. האם זה קשור למחזור החודשי? כי כן שתיתי וכן אכלתי ומרחתי את עצמי בקרם ... התסמיני מחזור לי הם כאבי גב תחתון ולא כאבי בטן... האם מדובר בירידה או בעלייה בלחץ דם? מעולם לא חוויתי משהו דומה לזה בעבר ונלחצתי מאוד... תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ דם - תגובה
ד``ר ויקטור פרחויקי02/07/2011הקבוצה דנה בבעיות של לחץ דם גבוה.
כנראה שהתייבשת.
אין כל קשר עם המחזור.
כדאי לך לשתות הרבה ואם לא משתפרת לפנות לרופא שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)