לחץ דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ דם
    אנט
    02/07/2011

שלום שמי אנט בת 22... לפני כמה שעות הייתי בים בשעה שהייתי במחזור החודשי שלי... בהתחלתו. במשך שעה וחצי ששהיתי שם, שתיתי מעט מים ואכלתי חטיף. הייתי במצב שכיבה וכשבאתי לעזוב פתאום נתקפתי בדופק מאוד מהיר, חולשה שהתחילו מהרגליים ועלתה למעלה וסחרחורת.. מאוד נבהלתי.. נשמתי עמוק וזה מעט עבר ושוב חזר... מיהרתי לחזור למכונית על מנת לשבת ולהדליק מזגן אך לא יכולתי ופשוט התיישבתי באמצע ונרגעתי, האוטו היה במרחק 5 דקות הליכה שבמהלכם עצרתי פעמיים כדי לנוח.. מאוד נלחצתי... כאשר התיישבתי באוטו תקפו אותי כאבי בטן איומיםםםםם בבטן התחתונה, באזור הרחם, שליוו אותי במשך רבע שעה.. כל כך כואבים שלא יכולתי לדבר.. התחושות שהרגשתי היו סחרחורת, חולשה קשה, בחילה, כאבי בטן תחתונה ודופק מאוד מהיר.. מאוד נבהלי.. האם זה קשור למחזור החודשי? כי כן שתיתי וכן אכלתי ומרחתי את עצמי בקרם ... התסמיני מחזור לי הם כאבי גב תחתון ולא כאבי בטן... האם מדובר בירידה או בעלייה בלחץ דם? מעולם לא חוויתי משהו דומה לזה בעבר ונלחצתי מאוד... תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ דם

הוספת תגובה

• לחץ דם - תגובה

ד``ר ויקטור פרחויקי
    02/07/2011

הקבוצה דנה בבעיות של לחץ דם גבוה.
    כנראה שהתייבשת.
    אין כל קשר עם המחזור.
    כדאי לך לשתות הרבה ואם לא משתפרת לפנות לרופא שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו