טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב אני בת 27 פעילה ספורטיבית גם באנאירובי וגם באירובי
ואני שמה לב שהפרש בין לחץ הדם הדיאסטולי לסיסטולי הוא 20 -17 יותר עומד על 20 רציתי לדעת איזה סיבות יכולות להיות לזה כי אני יודעת לחץ תקין הוא 40 (ההפרשים) נתונים שאולי יכולים להיות קשורים: רזיתי מאוד בשנה האחרונה ,אף פעם לא הייתי שמנה ואפילו תמיד נקראתי רזה אבל רזיתי יותר . אני כן טיפוס שנלחץ מהר ובכללי לחץ הדם הסיסטולי שלי הוא נמוך ,פחות מהנורמל 100 -96 והדופק שלי לא נמוך 72 -80 פעימות לדקה ואפילו יותר (ואני כן מתאמנת ואני יודעת שאירובי אמור להשפיע על דופק המנוחה כי שריר הלב גדל ואז יש יותר דם להזרים ולכן הדופק יורד ) בבקשה אשמח לחוות דעת מה יכול להיות לא בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר