טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 35 ולרוב מרגישה מצויין. לפני כמה ימים התחיל לי כאב ראש תמידי חזק באיזור המצח וחולשה רבה מלווה בחום של 37-38. פניתי לרופא שלי ולאחר בדיקת הוא אמר לי שיש לי לחץ דם נמוך אך פעימות הלב שלי סדירות ותקינות. אני לוקחת אקמול להורדת החום שבדרך כלל עולה מהצהריים ולשיכוך כאבי הראש. האם אני צריכה לדאוג? מה הסיבה ללחץ דם נמוך? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר