מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סימנים ללחץ דם גבוהאן03/09/2011
שלום בן זוגי לא ממש מנהל דרך חיים בריאה.. לאחרונה התחלתי להרגיש שהוא נמצא בסיכון יש כל מיני סימנים מוזרים שנראה לי מעידים על לחץ דם גבוהה אני מודאגת לבריאותו.. לפני כ5 חודש הוא התחיל לעבוד בעבודה פיזית קשה שדורשת כל הזמן להיות במרץ וריכוז, לכן קבוע על בסיס יומי הוא שותה משקה אנרגטי ואספרסו כפול..ולפעמים זה לא מסתיים רק בשניהם לפעמים זה עוד איזה קפה או משקה.. והוא לא מסתיר את זה שזה גורם לו להיות יתר ערני הוא פשוט לא נח לרגע.. זה נמשך כבר 5 חודש ... לאחרונה שמתי לב שהעיינים שלו תמיד אדומות.. לא רק העיינים הוא עצמו, הפנים שלו אדומות .. יש לו כאבי ראש מעבר לנורמה .. אופטלגין זה חברינו הטוב.. אחרי העבודה הוא חוזר ושותה בירה כמו מים.. זה התפריט היומי אספרסו כפול.. משקה אנרגטי.. מידי פעם אופטלגין.. ואלכוהול.. לפני כמה ימים הוא אמר לי שירד לו דם מהאף.. הייתי רוצה לדעת אם עור פנים אדמומי.. עיניים אדומות.. כאבי ראש מעל הממוצא.. ודם מהאף מרמזים על לחץ דם גבוה? ולאיזה השלכות יכול לגרום מצב זה? תודה רבה ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימנים ללחץ דם גבוה - תגובה
פרופ` אליעזר קליינמן05/09/2011התשובה חיובית. ברור שצריך למדוד ולעקוב אחר לחץ הדם ולטפל בהתאם לצורך. כמובן שחשוב מאוד לשמור על אורח חיים בריא, קרי - תזונה נכונה, פעילות גופנית סדירה והרפיית מתחים. אלה שומרים על בריאות טובה ולא "התחליפים האנרגטיים" שציינת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)