מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחץ דםלימור08/10/2011
ד"ר שלום
אני בת 37 יש לי סיפור ארוך עם לחץ דם תסמונת החלוק הלבן המון מתחים ופחדים מהנושא הרבה הולטרים שרובם תקינים. לפני כ 4 חודשים עשיתי הולטר לא תקין במיוחד הציעו לי במקום תרופות לקחת ציפרלקס 10 מ"ג כחודש לאחר מכן עשיתי שוב הולטר תקין לחלוטין. היום לאחר 4 חודשים של ציפרלקס החלטתי לנסות את מזלי עם לחץ הדם שוב לקחתי את המכשיר הביתי ועשיתי אינספור מדידות במנוחה ולא במנוחה רובם היו תקינות סבירות עם קפיצות מדי פעם אבל נע על 130/88 .
בלילה שמתי את המכשיר וכל פעם שהתעוררתי הפעלתי אותו והמדידות היו לא תקינות זה מאוד הפתיע אותי הדופק היה בסביבות 80 ולחצי דם בערך 130 135 על דיאסטוךי גבוה 95 100 לפעמים 90 . בד,כ כשהייתי שוכבת במיטה הלחץ דם ישר היה יורד.
עשיתי בלילה אינספור כאלה וכולם לא היו תקינות בערות במיטה.
בבוקר מדדתי היה 125/87 ושוב מדידות במהלך היום תקינות בנורמה לפעמים
קפיצות שהמדידות לא במנוחה. ממש כמו הולטר טנשכבתי במיטה והם כן ירדו.
מה שמטריד אותי מה זה אומר עם בלילה זה היה כך ? הרי זה אמור לרדת וזה גם מה שהיה קורה לי בהולטר.
מה זה מצריך ממני. אני אמורה לעשות עפ הולטרים קודמים מעקב כל 4 חודשים הולטר וההולטר הבא עוד חודשיים.
אשמח אם תוכל לעזור לי בנדון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ דם - תגובה
ד``ר ויקטור פרחויקי14/10/2011משמעות בדיקת לחץ דם עצמית בעת התעוררות בלילה ללא מכשיר אוטומטי, איינה ברורה.
אני הייתי מסתמך על הולטר בלבד ובו הרבה משתנים שמראים אם לחץ הדם מאוזן, או גבולי או גבוה.
אין דלקת גרון משפיע על לחץ דם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)