אקספורג'

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקספורג'
    מירה
    15/10/2011

אני בת 53, בעלת מקשל עודף קל ומעשנת. אובחנתי כבעלת לחץ דם גבוה. אני נוטלת אקספורג' לפי עצת רופא המשפחה, כבר למעלה משבוע ואין ירידה בינתיים. כמה זמן אמור לקחת עד שהתרופה עובדת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אקספורג'

הוספת תגובה

• אקספורג' - תגובה

פרופ` אליעזר קליינמן
    15/10/2011

היתה כבר צריכה להיות תגובה, ולו חלקית. אם לא, ייתכן שהתרופה אינה מתאימה ואפשר שהיא יותר מהנחוץ משום שהיא משלבת 2 תרופות בכדור אחד. לכן כדאי להמירה בתרופה קלה יותר ולבחון את התגובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקספורג והמלצת הרופא

מיכל
    13/11/2011

אצלי הרופא גם המליץ על אקספורג והוא הציע לי לעקוב ולמדוד את הלחץ דם לעיתים קרובות, במקרה שלי כל בוקר וערב בגלל שהעלייה בלחץ הדם נמדדה בעיקר בשעות הערב, אחרי שבוע וחצי כבר הרגשתי הרבה יותר טוב והערכים שלי היו הרבה יותר יציבים. טופלת בעבר בתרופה אחרת? האם את מאובחנת בעוד מחלה (סוכרת, כולסטרול)? כי גם זה יכול להיות רלוונטי להתאמת התרופה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו